Velayetle ilgili cok acil yardım

Korkmayın, eski eş ya da kız kardeşine de mesaj atmayın. Bir daha yüz yüze gelip tehdit ederse de dava açarsan bana da haber ver ben de nafaka işini bir ara görüşelim diyecektim dersiniz.
İştirak nafakası ödemiyor mu?

Anne genelevde calisiyor bile olsa velayet anneden alinamaz diye duymustum bir yerden. Ancak isin icinde uyusturucu kullanimi varsa velayet alinabilir, madde etkisinde olmayan anne genel evde bile olsa cocugunu korur diye.

Hayır nafaka ödemedi hatta boşandıktan sonra çocuğu bahane edip bizle yaşadı o sürede kira fatura herşeyi ben ödedim bi lira çocuğa hiç biseye harcama di

Anne genelevde calisiyor bile olsa velayet anneden alinamaz diye duymustum bir yerden. Ancak isin icinde uyusturucu kullanimi varsa velayet alinabilir, madde etkisinde olmayan anne genel evde bile olsa cocugunu korur diye.
Yok bacım öyle şeylerle alakam.sadece dağınık ve pasakliyim ondan başka hiç bi kusurum yok

Hayır nafaka ödemedi hatta boşandıktan sonra çocuğu bahane edip bizle yaşadı o sürede kira fatura herşeyi ben ödedim bi lira çocuğa hiç biseye harcama di

Daha neyden korkuyorsunuz korkmayın, nafaka için de dava açabilirsiniz tabii anlaşmalı bosanirken talep etmeyeceginize dair bir maddenin altına imza atmadiysaniz.
Adli yardım talebinde bulunun, yaşadığınız sehrin barosuna başvurun. Geliriniz yok baro size ücretsiz avukat atayacaktir

Kendime nafaka istemedim kurtulayım diye hakim çocuğa bağladı onuda ödemedi gözüm yok nafakada cocugum benle kalsin yeter. Ailesi ve bu kesin bi planlar yaptı. 2 hafta once gorusmek istediler annesi ve kızkardeşi bahane uydurdum görüşmedim cezalandiriyorlar beni

Kimse sizi cezalandıramaz rahat olun, çocuğunuza annenize odaklanın geçmiş olsun annenize de, allah kolaylık versin.

Dediğim gibi zaten yasal olarak herhangi birşey yapamazlar da, diyelim yapmaya kalktılar avukatsız hiçbir adım atmayın benden size tavsiye, ücretsiz avukat için başvurun

Çok teşekkür ederim insaallah oralara gelmez sadece beni tedgirin etmek için yapmışlardır. iyiki varsınız tabiki bu site de

Yüz kızartıcı suç işlemediğiniz, madde bağımlısı olmadığınız, çocuğa bakamayacak düzeyde psikolojik sorunlarınız olmadığı taktirde çocuğun velayetini sizden alamaz.Sizde bu saydıklarımdan herhangi biri olmadığına göre rahat olun, korkmayın, güçlü durun ve bir annenin en hassas tarafı evladı/ evlatlarıdır sakın kışkırtmalarına, oyunlarına gelmeyin, ne derse desin kulaklarınızı kapatın, ailesi ile de muhatap olmayın. Bu yollardan geçmiş biri olarak velayet konusunda avukatımın söylemiş olduğu bir lafı sizede rahatlamanız açısından söylemek isterim. Çocuğu ilk kim kaparsa çocuk onun elinde kalır. Dilerim evladınızla çok mutlu, huzurlu bir hayat sürersiniz

Öncelikle Çok ama çok teşekkür ederim. O yazdıklarımızın hiç biri yok sadece dağınıklık ve pasaklilik var biraz. ilk velayet bana verildi ben kaptım o zaman amin inşallah hepimizin evlatlarimizla mutlu saglikli huzurlu bi hayati olur eski es ve ailesi de layiklarını bulurlar insaallah

Evet Sizi öyle iyi anlıyorum ki banada çocuğun velayeti konusunda babası çok baskı yaptı, hatta hiç bir talebim yok anlaşmalı boşanalım dediğim halde çocuğun velayetini vermem koşuluyla teklifimi kabul edeceğini söyledi. Tabiki kabul etmedim. ancak Kanunda velayet hükümlerini bilmediğim için çocuğumun velayeti bana verilmezse diye sabahlara kadar uyuyamadığım, yemekte içmekten kesildiğim, içim içimi yediği zamanlar çok oldu. Taki avukatım beni aydınlatıp içimi rahatlatana kadar. şükür o günlerden geriye velayet konusunda kazandığım sizinle paylaşmış olduğum tecrübelerim kaldı. Dört buçuk yıldır kuzum benimle. Ve babası velayeti benden alamayacağını mecburen kabullendi Artık çocuğun velayetini almakla beni tehdit edemiyor. Kuzumla daha nice güzel mutlu yıllarımız olur inşallah darısı başta siz olmak üzere tüm benzer durumları yaşayan annelerin başına

(Evet çocuk sizde ) Sizi öyle iyi anlıyorum ki banada çocuğun velayeti konusunda babası çok baskı yaptı, hatta hiç bir talebim yok anlaşmalı boşanalım dediğim halde çocuğun velayetini vermem koşuluyla teklifimi kabul edeceğini söyledi. Tabiki kabul etmedim. ancak Kanunda velayet hükümlerini bilmediğim için çocuğumun velayeti bana verilmezse diye sabahlara kadar uyuyamadığım, yemekte içmekten kesildiğim, içim içimi yediği zamanlar çok oldu. Taki avukatım beni aydınlatıp içimi rahatlatana kadar. şükür o günlerden geriye velayet konusunda kazandığım sizinle paylaşmış olduğum tecrübelerim kaldı. Dört buçuk yıldır kuzum benimle. Ve babası velayeti benden alamayacağını mecburen kabullendi Artık çocuğun velayetini almakla beni tehdit edemiyor. Kuzumla daha nice güzel mutlu yıllarımız olur inşallah darısı başta siz olmak üzere tüm benzer durumları yaşayan annelerin başına

Allah bin kere razı olsun içimi ferahlatiniz korku içimden gitmiyor çocuğa demis ki okullar bi tatil olsun (sömestr tatili) gelirsin sende demis bunlar kesin bişey planlıyor ınan çocuğa bakicaklarindan değil sırf canımı yakmak için

Allah bin kere razı olsun içimi ferahlatiniz korku içimden gitmiyor çocuğa demis ki okullar bi tatil olsun (sömestr tatili) gelirsin sende demis bunlar kesin bişey planlıyor ınan çocuğa bakicaklarindan değil sırf canımı yakmak için
Mahkeme kararına baktım her sömestr 1.gün 10dan 7.gün 17te kadar baba da kalması yaziyor (7günde kesin bişey cevirecekler)

Eşiniz size geri dönmek istiyor :) korkmayın Çocuğu Alamaz. Alabilmesi için çok büyük ihmallerin olması gerekir. Böyle Basit bir konu için kimse onu kaalaya almaz...

Eşiniz size geri dönmek istiyor :) korkmayın Çocuğu Alamaz. Alabilmesi için çok büyük ihmallerin olması gerekir. Böyle Basit bir konu için kimse onu kaalaya almaz...
Asla onla olmaz 2 hafta önce annesi ve kizkardesi aradi gorusmek istemedim (benden enayi gelin yok onlara) butun sosyal medya whatsaap hepsini sildiim.nebiliyim korktum böyle daginik pasakli devam edersen 2-3 aya çocuğu alırım diyince (baska hic bir kusurum yok pasaklilik ve daginiklik disinda ondada yetisemiyorum sabah kahvalti dersler okula birak faturalar market alisverisi annemi hastaneye gotur gel yemek yap okula git yemek yap odev yap annemin ilaclari gun bitiyor gece bana kaliyor )

İşsiz adam nasıl alacakmış velayeti, önce nafakayı ödesin.
Öder mi böyleleri odemezsin basimada bela olmasin .kuru ekmek bile yesekde biz mutluyuz ) sırf cirkeflik allahım sen büyüksün hayırlısıyla öyle güzel bi kapı açsın hepsi arkamızda kalsin

Boşuna panik oluyorsun kendini boş konular için üzme :) Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…