bence atmayın sizi korktu sanmasınlar.kendisine söylersiniz insan olan anlar.ailesi bu aklı verdiyse demekki onlarda bu adamdan farksız.Kız kardesine mesaj atmayı düşünüyorum çocuğu karıştırmayın diye mesaj atsam mi? Kendi ayaklarım üzerimde durmam zorlarina gitti maddi olarak herşeyin altından kalkamam sandı kalktım bu sefer çocuğu kullanıyor
seviyesiz insanlar böyle boşanırken gerçek yüzünü görürsün.Hemen çocuğu koz olarak kullanıyorlar sırf annenin canını yakmak için
Aynı b.klar köle gibi ömür boyu onlara katlanayim istediler zor olsada kendi ayaklarım üstümde olmak istedim ogan ekmek yiyelim huzurla yiyelimbence atmayın sizi korktu sanmasınlar.kendisine söylersiniz insan olan anlar.ailesi bu aklı verdiyse demekki onlarda bu adamdan farksız.
Hala onun malı sanıyor ben bi insanımseviyesiz insanlar böyle boşanırken gerçek yüzünü görürsün.
Kime bakıyorsunuz merak ettimNamusuzlugum yok efendi biriyim kendime çocuguma ve engelli yakinima feda ettim karsiliginda en dahiniksin pasaklisin cocugu alicagim reva mı
AnnemeKime bakıyorsunuz merak ettim
Yok çünkü sebep iffetsizligim yok çocuk la full ilgiliyim kendi yagımızda kavrulmaya calisiyoruzBaska sebep bulamamis almak icin esiniz heralde
Özür dilerim içim çok doluydu daha yazmam. Dağınık ve pasaklı dediHanımefendi anlıyorum streslisiniz ama burası sizin kişisel günlüğünüz değil. Okurken yoruldum valla size bir yorum yazıldıysa siz 10 yorum üst üste yazmışsınız. Ne yazmak istiyorsanız tek mesajda açıkça yazarak konunuzu güncelleyin de ne demek istediğinizi anlayalım.
Sorunuza gelince çocuk almak öyle kolay bir şey değil. Her zaman öncelik annededir. Hele ki anne dağınık diye velayeti almak söz konusu olamaz. Böyle bir gerekçeyle avukata gitse eski eşiniz avukat kahkaha atar
Cocugu anneden koparmaya kimsenin gucu yetmezÖzür dilerim içim çok doluydu daha yazmam. Dağınık ve pasaklı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?