veliler iyi bakin buraya

Öğretmen değilim, öğretmenliğin kıyısından dönmüş biriyim.
Fizik bölüm mezunuyum, daha sonra dershane öğretmenliği yaparken ikinci bir üniversite okudum.
Öğretmenlik ataması korkusuyla okudum ikinci okulu.
Öğretmenlikte yapamazmışım hayat boyu, hakkını veremezdim zaten.

Ücretli öğretmenlikte bu şekilde alımlar daha önce de duydum böyle bir liste görmesem de,

Yukarıda bir arkadaş daha söylemiş, özellikle doğuda, o paraya dışarıdan gelecek öğretmen bulanıyorlar. Ve yerel halktan yerleştirme yapılıyor.
Durum başka ise şikayet edilip araştırılsın.
Ama bu şikayet buradan olmaz.
Eğer başvuran olmadıysa da öğretmen harici alım yapıldıysa yayınlanan listedeki isimlerin hakkına giriliyor.
E atama yapılsın madem, bencede yapılsın ihtiyaç nerede varsa. Desteklerim dediğimde bu zaten.

Liste
Liste gizli değil yayımlanmış bir liste. İkincisi başka bir sitede daha yayınlandı (ekşisozlukte) yani ben gizlide çekip yayinlamadim. Ki daha önce de söyledim o kadar sinirli üzgün bir şekilde açtım ki konuyu isim soyisim olduğunu bile görmedim. Yoksa isimleri kesip yayınlayacaktım. Ki bu insanlar uyuşturucu kaçakçılığı yapmıyorlar öğretmenlik yapıyorlar herkes biliyordur yani durumu. Ama yine de bunu yanlış olarak görüyorsanız yorum silinsin. İkinci fotoğrafi yorum olarak yaptım o silinebiliyorsa silinsin ya da konu kapatilsin @mune benim amacım kimseyi rencide etmek değil bu isimlerin bi önemi yok ben burda sistemdeki yanlisliga dikkat çekmek için konu açtım.

Yanlış anlamayın beni ben size hak veriyorum ama basınız ağrısın istemem ,yani insanların niyetini bilemezsiniz birde bu liste kesin doğru mu acaba yani oynama yapılmış olabilir mi bir kaç sitede paylaşılmış ama doğru mu gerçekten de

Mune Kazen fotoğrafı sinir halinde paylastigim icin isim soyisim yazdığını fark etmedim odaklandığım sey mezun olunan bölümlerdi buna dikkat cekmek için paylastim. Amacım ifşa değildi.zaten fark etseydim fotoyu kesip öyle yayinlardim. Kimseyi rencide etmemek adına konumun kapatılmasını veya fotoğrafın mümkün olursa eğer kaldırılmasını istiyorum.

Neden boyle bir şey yapılsın ki. Aslında ne olursa olsun isim ifşasi doğru değil ben de size hak veriyorum. Sorun kişilerde değil sistemde zaten amacım o insanları rencide etmek değildi. Ama yorum silinmediği için fotoğrafı da kaldıramiyorum. Konum kapatilsin madem.

Yanlış yapıyorsunuz
Ad ve soyadı kapatın

O da birsey mi bunlar kadrolu öğretmen atanana kadar geçici olarak görev yapacaklar
Şuan kadrolu çalışan sınıf ögretmenleri arasında su ürünleri,jeoloji mühendisi, fizik bölümü ,dikiş nakış öğretmenliği maliye bölümü mezunları var

Ortaokul ve lisede sınıf arkadaşım olan çarpım tablosu dahi bilmeyen aof mezunu matematik öğretmenliği yaptı geçen yıl ve çok uzuldum o çocuklara. Maalesef çok yaygın bu durum bir eğitimci olarak çok üzülüyorum

Milli eğitimin herşeyden haberi var şikayet etmenin faydası olsa keşke
Zorunlu hizmetini tamamlamış ama batıda açık kadro gösterilmediği için doğuda zorluklardan yılmış ne çok sınıf öğretmeni var büyükşehirlere ücretli öğretmen doldurdular

Küçük çocuğum yok ama içim sızladı ne zaman kaliteli oldu ki
hiç bir zaman ondandır toplumun .çoğu asgari ücretli seviye bu işte

İst. lise ile ücretli öğretmenlik yapanları biliyorum...Üniversite sınavında öğretmenlik için puan tutturmaya çalışmak zaten emek, o üniversitede okumak bitirmek yılların emeği, sonra kpss için didinip atanmaya çalışmak yine aynı şekilde emek..Ve bu kadar emek verip atanamamak, yıllarını verdiğin görevi yapamamak...Hayat çok acımasız...Bir de atanamayan ve intihar eden gencecik öğretmenler var ki böyle kaç kişinin haberlerini okuduk tv lerden duyduk çok ama çok üzücü...Birilerinin bileğinin hakkıyla gelmeye çalıştıkları yerlere saçma sapan nedenlerle alakasız insanları getirmek...ALLAH tüm bu nedenlerle görevini yapamayan her öğretmen adayının tez zamanda emeklerinin karşılığını versin...

Sasiranlar neden sasirdi ki.
Ilk kez olan bir sey degil bu. Ne mezunlari ne ucretli ogretmenlikler yapiyor.

Ogretmenlik mezunusunuz ama torpiliniz yoksa ucretli zor cikar size.
Ha tabi alakasiz bölüm okuyanin dayisi varsa aninda baslarsiniz işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…