- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
Artık kalma diye bişey yok. Devamsızlık haricinde hiçbir öğrenci sınıfta kalmıyor.Özel okullarda geçmek çok rahat bir de. Devlet okulundaki gibi bırakma pek olmuyor.
Kibarcası referans halk dilinde ise torpil dediğimiz şeyle bir yerlere geliniyor.Mesala?
Evet isimlere bakmadan paylastim. O kadar sinirliydim ki isim soyisim olduğunu bile görmedim . yoksa keser yayinlardim. Fakat bu gizli bir liste değil yayınlanmış bir liste. Yalan değil yani. Ama isim soyisim ifşasini isteyerek yapmadım.
ListeBu kişilerin isimlerini ve soyisimlerini paylaşmanız doğru değil bu bir,ikincisi ortada haksızlık var ise BİMER bunlar için yazın gerekli kişiler ilgilensin burda kim çare bulacak size
Ayrıca belki bu isimlerden biri buraya üye ve bu paylasiminizdan dolayı basınız agriyabilir
Liste gizli değil yayımlanmış bir liste. İkincisi başka bir sitede daha yayınlandı (ekşisozlukte) yani ben gizlide çekip yayinlamadim. Ki daha önce de söyledim o kadar sinirli üzgün bir şekilde açtım ki konuyu isim soyisim olduğunu bile görmedim. Yoksa isimleri kesip yayınlayacaktım. Ki bu insanlar uyuşturucu kaçakçılığı yapmıyorlar öğretmenlik yapıyorlar herkes biliyordur yani durumu. Ama yine de bunu yanlış olarak görüyorsanız yorum silinsin. İkinci fotoğrafi yorum olarak yaptım o silinebiliyorsa silinsin ya da konu kapatilsin @mune benim amacım kimseyi rencide etmek değil bu isimlerin bi önemi yok ben burda sistemdeki yanlisliga dikkat çekmek için konu açtım.Bu kişilerin isimlerini ve soyisimlerini paylaşmanız doğru değil bu bir,ikincisi ortada haksızlık var ise BİMER bunlar için yazın gerekli kişiler ilgilensin burda kim çare bulacak size
Ayrıca belki bu isimlerden biri buraya üye ve bu paylasiminizdan dolayı basınız agriyabilir
Liste
Liste gizli değil yayımlanmış bir liste. İkincisi başka bir sitede daha yayınlandı (ekşisozlukte) yani ben gizlide çekip yayinlamadim. Ki daha önce de söyledim o kadar sinirli üzgün bir şekilde açtım ki konuyu isim soyisim olduğunu bile görmedim. Yoksa isimleri kesip yayınlayacaktım. Ki bu insanlar uyuşturucu kaçakçılığı yapmıyorlar öğretmenlik yapıyorlar herkes biliyordur yani durumu. Ama yine de bunu yanlış olarak görüyorsanız yorum silinsin. İkinci fotoğrafi yorum olarak yaptım o silinebiliyorsa silinsin ya da konu kapatilsin @mune benim amacım kimseyi rencide etmek değil bu isimlerin bi önemi yok ben burda sistemdeki yanlisliga dikkat çekmek için konu açtım.
Neden boyle bir şey yapılsın ki. Aslında ne olursa olsun isim ifşasi doğru değil ben de size hak veriyorum. Sorun kişilerde değil sistemde zaten amacım o insanları rencide etmek değildi. Ama yorum silinmediği için fotoğrafı da kaldıramiyorum. Konum kapatilsin madem.Yanlış anlamayın beni ben size hak veriyorum ama basınız ağrısın istemem ,yani insanların niyetini bilemezsiniz birde bu liste kesin doğru mu acaba yani oynama yapılmış olabilir mi bir kaç sitede paylaşılmış ama doğru mu gerçekten de
Yanlış yapıyorsunuzÇaldıranda ücretli öğretmenlik yapan kişiler ve mezun olduklari bölümler. Buyrun, görün çocuklarınız nasıl insanlara emanet. Mobilyacılık mezunu adam çocuklariniza eğitim(!) veriyor. Hem de ilkokula başlamış evlatlariniza.
Nasıl yapabilirim bunu? Yorum silinmiyor güncelleme ile kaldırabilir miyim fotoyu.Yanlış yapıyorsunuz
Ad ve soyadı kapatın
Düzenleden sadece fotoğrafı kaldırabilirsinizNasıl yapabilirim bunu? Yorum silinmiyor güncelleme ile kaldırabilir miyim fotoyu.
Onu kaldırdım. Yorumda da var foto. İki kere paylasmisim ilkinde dosya eklemedigimi düşünerek. Yorum da silinmiyor. Belki yöneticiler silebilir fotoğraflı yorumuDüzenleden sadece fotoğrafı kaldırabilirsiniz
+1Burası yerine bimer cimer.. her hangi bi yere gönderdiniz mi?
Ve bu belge nasıl elinize geçti
Ücretli öğretmenlik böyle bişeymiydi ya, mezuniyetinin önemi yokmuydu eğitim fakültesi olması gerekmez miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?