- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Şu an hayretle okuyorum şu yorumunuzu gerçekten. Hani Türkçe yazmasam heralde çeviri hatası falan yapmıştır diyeceğim. Pes vallahi.Görmedigin cocugu olmus...
ya birakin sevmek isteyen sevsin. Cocugun bagisiklik sistemi mikroplarla pislikle beraber gelisecek ne var ki bunda.. siz hic mi cocuk sevmediniu
Görmedigin cocugu olmus...
ya birakin sevmek isteyen sevsin. Cocugun bagisiklik sistemi mikroplarla pislikle beraber gelisecek ne var ki bunda.. siz hic mi cocuk sevmediniu
Şu an hayretle okuyorum şu yorumunuzu gerçekten. Hani Türkçe yazmasam heralde çeviri hatası falan yapmıştır diyeceğim. Pes vallahi.
Hiç çocuk sevindirmemek, yüzüne bakmamak, gülmemek de cool olmak veya entellektüellik değil.
Algı oraya doğru gidiyor her şeyi tersinden anlayan toplum olduğumuz için..
Yalap şap yapışılmasın (evet yapan var. arkadaşımla buluştuğumuz bir avm de bebeklerimize yemek yedirirken bir genç kız grubu gelip okşayıp finalde de bir güzel öpüp gitmişlerdi biz orada yokmuşuz gibi),
Yoldan geçen yabancı biri sıfatındaysanız sırf çocuk diye temas etme özgürlüğünüz olmadığı bilinsin (Ben bir yetişkinim benim gelip suratımı biri okşayabilir mi? Ne kadar tuhaf bir sahne değil mi?),
Bir annenin kendi çocuğu ile ilgili "o öyle olmaz bunu böyle yap" diye bilmişlik taslanmasın,
Şimdilik kâfi..
Ben markette falan gördüğüm yüzüme bakan çocuklara gülerim göz kırparım. Daha da hoşuna gittiyse beklenti içindeyse konuşurum yeter..
Bende isterim,arabasında,mama sandalyesinde otursun ,etrafa gülücükler saçsın ama kimi çocuk öyle olmuyor işte. Yaz sıcağında hangi anne ister bebekle yapışık iki lokmayi zorla yemeyi,bir yudum sıcak kahve içememeyi yada yediginden birşey anlamamayı. Tabiki sakin mutlu bebekler hepimizin hayali,8 aydır dua ediyorum"Allahim ne olur uyumlu bir bebek olsun oğlum,ne olur diye. Öyle zordu ki kızım anlatamam.
Olayı nasıl çocuğumu sevdirmek istemiyorum diye algiladilar gerçekten sasiyorum. Aksine ağlamasın iletişim kursun insanlarla demek istemiştim.Yorum yapmak için yazmış sanırım.
Çok alakası var aslında. İşte o anne artık ağlamasından bıkıp sussun diye almıştır kucağına :)konuyla alakası yok ama yazmak istedim. çocuğum yokken avm de yolda izde bir eliyle bebek arabası itip diğer eliyle bebeğini kucağında tutan tipleri görünce eziyete bak koy çocuğu arabasına rahat rahat yürü ne garip insanlar diye düşünürdüm. sonra tecrübe ettim o fiziksel yorgunluk zihinsel yorgunluktan evlaymış. :))
Çok alakası var aslında. İşte o anne artık ağlamasından bıkıp sussun diye almıştır kucağına :)
Evet malesef. Öyle bir insan olsam gam yemeyeceğim. Aksine rahatımdir ben o konuda.yok konu çocuk sevdirme sevdirmeme meselesine dönmüş ya ondan dedim:)
konuyla alakası yok ama yazmak istedim. çocuğum yokken avm de yolda izde bir eliyle bebek arabası itip diğer eliyle bebeğini kucağında tutan tipleri görünce eziyete bak koy çocuğu arabasına rahat rahat yürü ne garip insanlar diye düşünürdüm. sonra tecrübe ettim o fiziksel yorgunluk zihinsel yorgunluktan evlaymış. :))
Çok güzel ve açıklayıcı yazmışsın gerçekten tebrik ederim. Senin bu yorumunada görmemişin çocuğu olmuş tarzında yorumlar gelirsen pes dicem artık.
Ben o kadar büyük konuştum ki çocuk olmadan önce. Şimdi bir bir hepsini çürütüyorum :)Valla benimki arabasında oturmak istemezdi ayağa kalkardı. Bunu da anne olunca anladım zaten..
Ç.Ö. ve Ç.S. olarak evrildim..
Valla benimki arabasında oturmak istemezdi ayağa kalkardı. Bunu da anne olunca anladım zaten..
Ç.Ö. ve Ç.S. olarak evrildim..
Siz hiç öpülmekten ciddi şekilde hasta olan hatta ölen bebekleri duydunuz mu peki?Görmedigin cocugu olmus...
Ben o kadar büyük konuştum ki çocuk olmadan önce. Şimdi bir bir hepsini çürütüyorum :)
aynen aynen.
geçen çocuğun biri yerde debeleniyordu avm de.
yürüdüm geçtim gayet olağan bir sahneydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?