"Ver bakayım bende duracak mı?"

Görmedigin cocugu olmus...
ya birakin sevmek isteyen sevsin. Cocugun bagisiklik sistemi mikroplarla pislikle beraber gelisecek ne var ki bunda.. siz hic mi cocuk sevmediniu
Şu an hayretle okuyorum şu yorumunuzu gerçekten. Hani Türkçe yazmasam heralde çeviri hatası falan yapmıştır diyeceğim. Pes vallahi.

Hiç çocuk sevindirmemek, yüzüne bakmamak, gülmemek de cool olmak veya entellektüellik değil.
Algı oraya doğru gidiyor her şeyi tersinden anlayan toplum olduğumuz için..

Yalap şap yapışılmasın (evet yapan var. arkadaşımla buluştuğumuz bir avm de bebeklerimize yemek yedirirken bir genç kız grubu gelip okşayıp finalde de bir güzel öpüp gitmişlerdi biz orada yokmuşuz gibi),

Yoldan geçen yabancı biri sıfatındaysanız sırf çocuk diye temas etme özgürlüğünüz olmadığı bilinsin (Ben bir yetişkinim benim gelip suratımı biri okşayabilir mi? Ne kadar tuhaf bir sahne değil mi?),

Bir annenin kendi çocuğu ile ilgili "o öyle olmaz bunu böyle yap" diye bilmişlik taslanmasın,

Şimdilik kâfi..

Ben markette falan gördüğüm yüzüme bakan çocuklara gülerim göz kırparım. Daha da hoşuna gittiyse beklenti içindeyse konuşurum yeter..

Çok güzel ve açıklayıcı yazmışsın gerçekten tebrik ederim. Senin bu yorumunada görmemişin çocuğu olmuş tarzında yorumlar gelirsen pes dicem artık.

konuyla alakası yok ama yazmak istedim. çocuğum yokken avm de yolda izde bir eliyle bebek arabası itip diğer eliyle bebeğini kucağında tutan tipleri görünce eziyete bak koy çocuğu arabasına rahat rahat yürü ne garip insanlar diye düşünürdüm. sonra tecrübe ettim o fiziksel yorgunluk zihinsel yorgunluktan evlaymış. :))

Çok alakası var aslında. İşte o anne artık ağlamasından bıkıp sussun diye almıştır kucağına :)

Valla benimki arabasında oturmak istemezdi ayağa kalkardı. Bunu da anne olunca anladım zaten..
Ç.Ö. ve Ç.S. olarak evrildim..

ağlayınca verırler elınıze zaten.ağlayan bebeği kımse elıne almak ıstemez.şöyle durumda var çocuk lar en kotu şeyı öğrenmeli her ınsanı değil sadece aılesını sevmesı gerektiğini .yabanacılara gıtmemeyı öğrenmeli.yaşlısı gencı evlısı bekarı hiç farketmez.yoksa sevsınler sevgı yeşersin ne mutlu ama yeşerenlerı koaprıp atan ınsanlar oldukça çocukları bebeklerı daha çok sakınırız.erkeklerin sevmesı taraftarı değilim ama bayanlara kızamıyorum sınırlı olmak kaydıyla.kopeğe tecavuz eden dede,otobuste küçük bebeği cırlatan yaşlı amca,komşusu, ıdısı, dıdısı,kardeşi,dayısı,amcası,BABASI bunlar oldukça dunyada kım ıstesın çocukların dışarıda yabancılar tarafından sevılmesını.mazur gorun anlayın.

Görmedigin cocugu olmus...
ya birakin sevmek isteyen sevsin. Cocugun bagisiklik sistemi mikroplarla pislikle beraber gelisecek ne var ki bunda.. siz hic mi cocuk sevmediniu
Siz hiç öpülmekten ciddi şekilde hasta olan hatta ölen bebekleri duydunuz mu peki?
Yetişkin bir insana zarar vermeyen mikroplar bebeklerin bağışıklığı henüz gelişmediği için ciddi hastalıklara sebep olabiliyor

Benim oğlum 1 buçuk yaşında. birkaç gün üst üste görüştüğümüz birinden korktu o da ısrarla sevmeye çalıştı ben de kadına alışsın istedim ama geceleri ağlama krizine girmeye başladı susturamadım önce ne olduğunu anlamadım araştırdım uyku terörü dedikleri şey sanırım. Gün içinde yaşadığı stres sebep olabiliyormuş. Dün o kişiyi görmedi ve gece ağlamadı. Bize basit gelen şeyler onların küçük dünyalarında çok önemli olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…