- 23 Aralık 2012
- 7.918
- 53.052
- 748
Bu neyin kafasi yahu. İlkelliğe bak. En yakin karakola gitMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
sakın ! bir gaflete düşüp de böyle bir şey yapma hem çocukları da varmış bu konuda çok sert ol gerekirse muhabbeti kes bir daha konuşma bu konu çocuk oyuncağı mı bu nasıl teklif ben olsam büyük olay çıkarırdımMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Mecbur ne demek ya . İleri giderlerse eşiniz de böyleyse gerekirse boşanın. Çocuk alıp bakarız demesi kolay ilerde sokağa atmak da kolay bakmayınca. Millet kendi çocuğunu çöp konteynerine atıyor siz neden bahsediyorsunuz? Biraz sert tepki koyun bana fazla sessiz geldiniz.Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
Aynen ya nasıl ne diyeyim diyorsun bu konu bi daha açılmayacak çocuk benim çocuğum bitti diyeceksin19 yaşında mısın cidden
diyeceksin ki bu çocuk BENIM ve kimseye vermiyorum
bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?