Verememmm. Kızlar yardmm

Gün gecmiyorki duyduklarim karsinda bi yasima daha girmeyeyim.ilkel kominal donemde mi yasiyosunjz anlayamadim magara insani mi bu insanlar???Kedi yavrusu mu aliyorlar?Ayrilma pahasina yavrunuza sahip cikin cok istiyorlarsa binlerce sicak bir yuvaya sevkate ihtiyac duyan kimsesiz cocuk var evlat edinsinler.Boyle sey mi olur canim tasiyici anne gibi tovbe yarabbiii .

Delirdiniz mi siz.dusundugunuz seyin farkinda misiniz.
Polise sikayet edin.
Gerekirse alin cocuklarinizi gidin.sizin kocanizda ne es ne baba sifati yok

Evladın ne demek olduğunu biliyor olmalısınız ?!
Bırakın bunu ciddi söylemeyi şakasını bile yapsalar ortalığı yakar yıkarım. Ciddi söylediğini anlarsam Kocamı boşarım,ne çocuklarımın yüzünü gösteririm ne de seslerini duyururum.
Asabım zıpladı gece gece ne iğrenç insanlar var şu dünyada ya !!!!

Esin boyle bi karari kendi kendine alip nasil dayatma yapabilir sana? Kabul etmemenin cok olağan olduğu bi durum ustelik.. Sana soran yok, esinin aklina giriyorlar.. Nasil bi aile? Esinle iletisimin kotu mu? Kac yillik evlisin?

Bebegini alirlarsa mahkemeye basvur. Polise git. Elinden gelen herseyi yap. Ama kendi cocuhundan vazgecebilen bir baba da herkesten vazgecer, bunu da unutma.

Daha neler. Cocuklari varmış iste. Olmasa bile yetim cocuk alip buyutsunler sevaba girsinler. Neden bakamayacakmissiniz. Kocaniz kadar hatta daha fazla soz hakkiniz oldugunu unutmayin. Ne yapayim diye sorulacak bir soru degil bu. Yapacaginiz belli vermeyeceksiniz.

Bu neyin kafasi yahu. İlkelliğe bak. En yakin karakola git

Fikir mi istiyorsunuz ciddi misiniz ?

İsterse 10 tane cocugum olsun birini kiyipta kimseye vermem.. Cok meraklilarsa cocuk esirgeme kurumlari onca masum sevgiye muhtac cocukla dolu evlatlik alabilirler. Zaten anne ve babasi olan bir cocugu alma cesareti nereden geliyor !! O cocugu verirseniz %100 pisman olacaksiniz sonra o dava senin bu dava benim mahkeme mahkeme gezeceksiniz arada cocuk telef olacak benden soylemesi.. Sakin yapmayin sakin..

dusuncesi bile öldurur beni ben asla vermezdim ne munasebet sanki komsuya bi bardak seker verirmisin sekerim kalmamis der gibi tovbe yarabbi

sakın ! bir gaflete düşüp de böyle bir şey yapma hem çocukları da varmış bu konuda çok sert ol gerekirse muhabbeti kes bir daha konuşma bu konu çocuk oyuncağı mı bu nasıl teklif ben olsam büyük olay çıkarırdım

ben bırınde aynen bu olaya sahıt olmustum yanlız onların hıc çocuğu yoktu
verılen çocuğun hayatını mahvettıler tek kelımeyle
evlat hıc kımseye verılmez hele keyif hıııc verılmez

Asla. Asla. Bunu düşünmek bile çok saçma . Hiç çocuğu olmasa da böyle bi şey akıl dışı. Eşinize de inanmıyorum manavdan domates mi alıyor ?
Doğar doğmaz verelim ne demek? 9 ay karnında taşı başkasına ver. İsterse kardeşin olsun evlat bu. Herşeyinden siz sorumlusunuz
Bu çocuğa Takar bunlar dikkat edin eşiniz de saçmalamasın

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
Mecbur ne demek ya . İleri giderlerse eşiniz de böyleyse gerekirse boşanın. Çocuk alıp bakarız demesi kolay ilerde sokağa atmak da kolay bakmayınca. Millet kendi çocuğunu çöp konteynerine atıyor siz neden bahsediyorsunuz? Biraz sert tepki koyun bana fazla sessiz geldiniz.
Bu konu bi daha açılmayacak böyle bi şey duymayacağım sonu kötü olur diyeceksiniz . Üstelerlerse gidip Savcılığa şikayet edip evi terk edeceksiniz

Benimde çocugum yok,
3.de bana verin madem,
Dogurup dagıtacaksanız böyle.
Tövbe estagfurullah.
Sene 2017 hala kafalar pırıl pırıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…