Yahu sizden ceket kaban değilllll,Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Hangi yarışmaydı ki o acaba?Evetpro olmak için sitede şartlar var canım yada kazen e yaz o yol gösterir sana :) Ben yarışmaya katılmıştım. Ordan verdi kazen pro üyeliği
Yahu sizden ceket kaban değilllll,Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Böylesi olaylar maalesef ki var. İşin salakça tarafı öylesine normal karşılanıyor ki belli çevre için. Tanıdığım iki aile var böyle. Bize ütopik olağanüstü manyak mısınız dedirten bu olay bu çevre için görev gibi. Olmayana verilir. Aile içinde herkes bilir belki çocuğa söylenir belki söylenmez. Tanıdığım o aile çocuğa söylemişti. Çocuk biyolojik annesine yenge ,yengesine anne diyor bildiği halde durumu. Gerçekten gerzekçe.
Yaani ne gerek var. Bende pro üye ne diye bi araştırdım ki 50 tl ücreti varmış. Bide yanlış hatırlamıyorsam her sene de yenilemek gerekiyordu. 50 tl ye kedişlerime ödül maması alırım daha iyi
Ohh ne guzel hayat onlara guzelmis :))Birde pro üye olunca ban yemiyor musun?
Ohh ne guzel hayat onlara guzelmis :))
Biz de fakir fakir yorumlaşalım onların üst seviyelerini konuşalımOhh ne guzel hayat onlara guzelmis :))
YiyorsunBirde pro üye olunca ban yemiyor musun?
Evet öyleymiş :) portokal bazı kelimeler yazınca yemiyorsunuz sandım ama alakası yokmuş.Yiyorsun
Daha neler anladigim kadariyla onlarin durumunuz iyi sizin degil. O zaman size yardim etsinler cocugun masraflarini karsilasinlar.. cocugu onlara vermekte ne demek.. her gun neler izliyoruz muge anlida onlardan biride siz olmayin..Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
10 numara yorum.o kadar sinirlendim ki bisey yazamiyorumDaha yeni cinsellik bölümüne konu açmışsın kocamla fantezi dünyasını reklendirmek adına.
Oraya yazdım buraya da yazayım.
2. çocugu eltinize vermek yerine kocanızı verin eltinize.
Ayrıca böyle adamlarla sevişip sevişip çocuk peyda etmeyin,ALLAH aşkına.
Aglasin hic acimiyorum oylelerine..Kesinlikle vermeyin. Yakin bir zamanda ayni durum komsumda oldu, eltisi, kocasi ,kayni, kvdelri takti illa vereceksin diye. Kadinda kabul etti.
Dogurur dogurmaz verdi yavrusunu, simdi oglu 6-7 aylik hergun agliyor esi birdaha geri alamayiz diyor.
Yasadigi pismanlik tarif edilemez ne olursa olsun boyle birsey sormalarina bile cesaret edemesinler, o derece tepkini koy!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?