Verememmm. Kızlar yardmm

Yahu sizden ceket kaban değilllll,
evlanıdınızı istiyorlar farkımdamısınız????
Canınızdan can çıkardığınız parçanızı istiyorlar!!!
Bu zihniyette her kim var ise
ACİLLL psikoloğa gitsin!!!!!

Yahu sizden ceket kaban değilllll,
evlanıdınızı istiyorlar farkımdamısınız????
Canınızdan can çıkardığınız parçanızı istiyorlar!!!
Bu zihniyette her kim var ise
ACİLLL psikoloğa gitsin!!!!!

Birde pro üye olunca ban yemiyor musun?

Yaani ne gerek var. Bende pro üye ne diye bi araştırdım ki 50 tl ücreti varmış. Bide yanlış hatırlamıyorsam her sene de yenilemek gerekiyordu. 50 tl ye kedişlerime ödül maması alırım daha iyi

O 50 tl bebikime bi kiyafet daha alirim :)) vazgectim bn istemiyom pro mro

Tövbe ya ne demek vermek kestiğim tırnağını vermem yavrumun

degil 2 , 5 olsa ne farkeder sacmalamışlar kesin bir dille cevap verin hayallere dalmasınlar

Doğu illerinde çekilen dizi konusu gibi mübarek. Yani çok afedersiniz ama insan köpeğinin, kedisinin yavrularını sahiplendirirken bile 10 kez düşünüyor; anne köpekler yavrularını yanında göremesin kafayı yiyor. Nasıl sanki "Akşama ne yemek pişirsem" gibi normal bir soruymuşçasına burada konu açıp sorabiliyorsunuz bunu? Ne diyebilirim fake değilseniz hepinize sülalecek akıl fikir, o gariban yavrulara da sağlıklı bir ömür diliyorum. Böyle bir ailede ne kadar olabilirse tabi.

Evlat sevgisini hiç yatmamış olsalar neyse ama var çocukları bu ne saçmalık
Çok çocuk sevmek istiyolarsa koruyucu aile olsunlar

Daha neler anladigim kadariyla onlarin durumunuz iyi sizin degil. O zaman size yardim etsinler cocugun masraflarini karsilasinlar.. cocugu onlara vermekte ne demek.. her gun neler izliyoruz muge anlida onlardan biride siz olmayin..

cocugunuz erkrk mi olacak?

bu gerizrkalilara ancak boyle bir gerzeklik yakisir
kizlari oldugu icin erkek bebek mi istiyorlar??
ya keske bulunup sikayet edilse bu aile ceza falan alsa
hos bu salaklikla yine anlamazlar hatalarini

10 numara yorum.o kadar sinirlendim ki bisey yazamiyorum

Aglasin hic acimiyorum oylelerine..

Yerinizde olsam dogum yaptigim hastanede hemsire ve doktorlara durumu anlatip, polis cagirmalarini isterdim. Çocuğumu kacirma ihtimalleri var diye sikayetci olurdum. Bebekle ilgili size atilan mesaj varsa onlarida saklayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…