Verememmm. Kızlar yardmm

sirf yorum yazmak icin giris yaptim. Kimse kusura bakmasinda koca bir CUUUUUSSS yani. Sizin esinizin zeka geriligi falanmi var ,kim ne derse ona gidiyor? filmlerdeki gibi zorla kucagindan alip odada cikacak halleri yoktur heralde . gerekirse polis cagir genede verme cocugunu. Seni bakkal zannetiler heralde, bir adet cocuk. Dunyanin resmen civisi cikmis.

Biz de fakir fakir yorumlaşalım onların üst seviyelerini konuşalım
pro üye olan ban yiyor misal ben

haftanın 5 günü banliyim nerdeyse

bir de öyle 50 lira onlar zengin diye bir şey yok o paralarla hasta çocuklara ihtiyacı olan okullara ve bir sürü yerlere yardımlar yapıldı amacı da bu zaten para veren torpilli algısı çok yanlış

bana bir arkadaş yine bağış yapmak için hediye etmişti prolugu

Ne demek ne yapabilirim?

Sacmalamayin hayatta olmaz canimi veririm cocugumi vermem bir daha bu konuyu acanin da suratina bakmam boyle bilin....
Diyeceksin.
Anladin mi?

Iyi ezberle
Ne alaka ben verecem mi diyorum. Öyle bişey olsa kendim de yaparım merak etmeyin

Ne alaka ben verecem mi diyorum. Öyle bişey olsa kendim de yaparım merak etmeyin

Yaa sen kafayimi yedin birde konu aciyorsun utanmadan iki fun once fantezi onerisi iste burdan iki gun sonra dogur coxigu baskasina ver
Iki dakikalik zevk icin cocuklari harcamayin allah sizin .... sen anladin
Tuh senin gibi anneye
Isi ticarete doksun kocana soyle

vericem demiyorsunuz da eşiniz nasıl evet diyor ne konuda yardım istiyorsunuz ya herkes şaşırmış durumda.

Teşekkür ederim
Teşekkür ederim öyle bişey olsa zaten ben kendim giderim

vericem demiyorsunuz da eşiniz nasıl evet diyor ne konuda yardım istiyorsunuz ya herkes şaşırmış durumda.
Eşim verelim demiyorrrrr. Onlar aklına girmeye çalışıyor diyorum. O istemez hayattaa

benimde böyle bir arkadaşım var
kariyer sahibi
eşide üniversite mezunu ama ikiside sizinle aynı kafada
eğitim bile geliştirememişti dünya ya bakış açılarını
ortada hamilelik yok bebek yok ama kaynım çocuğumuzu istiyor diye ağlıyor ki kendi bebekleri de olmuyor
o yüzden garip gelmedi konunuz bana
ben evladımın kesip attığım tırnağını vermem kimselere
ama sen ve eşin tarzı pasif insanlar verirler
çok ağır şeyler yazmak isterdim ama banlanmak istemiyorum

Öyle bi konu geçti ewet. Ama ciddi bi şekilde söylenirse sessiz kalmam merak etmeyin

Birak allah askina esimin aklina girmek istiyorlar yazmisin senin esinin akli yok mu ?
Bence yok
Bu konunun acilmasina izin verdigi icin
Sinirimden uyuyamadim aksam
Sirf bu konu yuzunden
Simdide donduruyorsunuz lafi.

Birak allah askina esimin aklina girmek istiyorlar yazmisin senin esinin akli yok mu ?
Bence yok
Bu konunun acilmasina izin verdigi icin
Sinirimden uyuyamadim aksam
Sirf bu konu yuzunden
Simdide donduruyorsunuz lafi.

Ciddi bir sekilde derken sakasinami diyorlar cocugu bize ver diye sana oyle seyler soylerdim ki
...
Banlanmak istemiyorum

Eşim verelim demiyorrrrr. Onlar aklına girmeye çalışıyor diyorum. O istemez hayattaa
eşimin aklına giriyorlar yazmışsın ilk mesajda herkes ona tepki göstermiş yani bunun konuşulması bile büyük kavga sebebi. eşiniz kestirip atmıyor mu kapatın onların çenesini hatta bir daha böyle konu açarlarsa kavga çıkarın ve bir daha onlarla görüşmeyin manyaklar mı ne ya . polise gideceğinizi söyleyin mahkemeye vericem sizi video ya çekip deyin çocuğumu çalacaksınız hırsızsınız deyin

Böyle birşey gerçek olmasına imkan vermiyorum kusura bakmayın bizimle kafa falan mi buluyorsunuz bi insan bunu dile bile getiremez çok saçma eğer gerçektende varsa diğer evladınızi da alın babanızın evine gidin çünkü eşinizle böyle bi insanla kalmanız sizin ve çocuklarımız için iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…