- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
pro üye olan ban yiyor misal benBiz de fakir fakir yorumlaşalım onların üst seviyelerini konuşalım
Ne demek ne yapabilirim?
Sacmalamayin hayatta olmaz canimi veririm cocugumi vermem bir daha bu konuyu acanin da suratina bakmam boyle bilin....
Diyeceksin.
Anladin mi?
Iyi ezberle
Ne alaka ben verecem mi diyorum. Öyle bişey olsa kendim de yaparım merak etmeyinEvet aynı şeyi düşünüyorum.
@Mune sayın yöneticiler bu çok önemli bir durum ve önemli bir suç.Bu konu hakkında kesinlikle suç duyurusu yapılmalı.Ayrıca @Karakedck nicli bayanın yazdığıda bunun gibi bir durum.Ben kendisine yazdım ama hemen offline duruma geçildi.Ne yapılması gerekiyor.Bu yazılanları göstererek suç duyurusunda bulunmak istiyorum.
Ne alaka ben verecem mi diyorum. Öyle bişey olsa kendim de yaparım merak etmeyin
vericem demiyorsunuz da eşiniz nasıl evet diyor ne konuda yardım istiyorsunuz ya herkes şaşırmış durumda.Ne alaka ben verecem mi diyorum. Öyle bişey olsa kendim de yaparım merak etmeyin
Teşekkür ederimMerhaba,
hepinizin hassasiyetini anlıyorum ama ortada henüz işlenmiş bir suç olmadığından emniyetin de yapabileceği birşey yok maalesef.
Konu sahibesi Doğum sonrası bebeği elinden zorla alınırsa kendi suç duyurusunda bulunabilir zorla bebeğimi kaçırdılar diye, o zaman polisimiz gerekeni yapar, bu arada öyle ben bebeği verdim vb şeyler elden bebekleri evlatlık vermek yasal değil, hiçbir hukuki dayanağı yok, konu sahibesi gerekirse eşi ve ailesini suç işlemeye teşebbüsten şikayet edebilir, kimse zorla bir başkasının bebeğini alamaz, daha olmadı kendi ailesine sığınsın, üyenin yaşı küçük ve belli ki eşine aşık, evlat mı çocuğunu gözünü kırpmadan başkasına verecek bir adama duyulan aşk mı daha ağır basar?
Teşekkür ederim öyle bişey olsa zaten ben kendim giderimMerhaba,
hepinizin hassasiyetini anlıyorum ama ortada henüz işlenmiş bir suç olmadığından emniyetin de yapabileceği birşey yok maalesef.
Konu sahibesi Doğum sonrası bebeği elinden zorla alınırsa kendi suç duyurusunda bulunabilir zorla bebeğimi kaçırdılar diye, o zaman polisimiz gerekeni yapar, bu arada öyle ben bebeği verdim vb şeyler elden bebekleri evlatlık vermek yasal değil, hiçbir hukuki dayanağı yok, konu sahibesi gerekirse eşi ve ailesini suç işlemeye teşebbüsten şikayet edebilir, kimse zorla bir başkasının bebeğini alamaz, daha olmadı kendi ailesine sığınsın, üyenin yaşı küçük ve belli ki eşine aşık, evlat mı çocuğunu gözünü kırpmadan başkasına verecek bir adama duyulan aşk mı daha ağır basar?
Eşim verelim demiyorrrrr. Onlar aklına girmeye çalışıyor diyorum. O istemez hayattaavericem demiyorsunuz da eşiniz nasıl evet diyor ne konuda yardım istiyorsunuz ya herkes şaşırmış durumda.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim öyle bişey olsa zaten ben kendim giderim
Öyle bi konu geçti ewet. Ama ciddi bi şekilde söylenirse sessiz kalmam merak etmeyinOyle bisiy yoksa niye konu actin arkadasim laf olsun milett gerilsind diyemi
Öyle bi konu geçti ewet. Ama ciddi bi şekilde söylenirse sessiz kalmam merak etmeyin
bu millette nasıl bir cesaret var kiÖyle bi konu geçti ewet. Ama ciddi bi şekilde söylenirse sessiz kalmam merak etmeyin
Birak allah askina esimin aklina girmek istiyorlar yazmisin senin esinin akli yok mu ?
Bence yok
Bu konunun acilmasina izin verdigi icin
Sinirimden uyuyamadim aksam
Sirf bu konu yuzunden
Simdide donduruyorsunuz lafi.
eşimin aklına giriyorlar yazmışsın ilk mesajda herkes ona tepki göstermiş yani bunun konuşulması bile büyük kavga sebebi. eşiniz kestirip atmıyor mu kapatın onların çenesini hatta bir daha böyle konu açarlarsa kavga çıkarın ve bir daha onlarla görüşmeyin manyaklar mı ne ya . polise gideceğinizi söyleyin mahkemeye vericem sizi video ya çekip deyin çocuğumu çalacaksınız hırsızsınız deyinEşim verelim demiyorrrrr. Onlar aklına girmeye çalışıyor diyorum. O istemez hayattaa
çocuk mu ya bu birileri aklına giriyor hem de böyle bir konudaEşim verelim demiyorrrrr. Onlar aklına girmeye çalışıyor diyorum. O istemez hayattaa
Kalma bi zahmet o senin evladın.Öyle bi konu geçti ewet. Ama ciddi bi şekilde söylenirse sessiz kalmam merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?