Verememmm. Kızlar yardmm

Kafayı yemişler. Benim de olmuyor çocuğum eltim 10 tane doğursa desteklerim ki suan bebeği var o kadar hediye alıyoruz ki onlar masraf yüklenmesin diye.

O değişiklere diyin ki.. "Ben damızlık mıyım? Ya da beni tavşan falan mı sandınız? Bana bir daha böyle bir fikirle gelmeyin.. Yoksa sizi polise ihbar ederim.." kocanız olan o değişiğe de diyin ki " bir daha bana böyle bir şeyle gelirsen seni boşarım.. Çocukları da asla göremezsin.. Mahkemede de bunu delil olarak ıspatlarım.. Çünkü o abin ve karısını bir daha bana böyle bir şeyle gelirlerse polise ihbar edeceğimi söyledim. Konu kapanmıştır.. Asla böyle bir şey olamayacak.! " diyin.. Ne demek bu ya.! Sanki manavdan meyve alıyolar..

Büyük olasılıkla ataerkil bir dogu ilinde yaşıyorsunuz. Size soran bile yok çünkü. Halbuki çocuğun üzerinde anne daha çok ilgilidir ve bence cocuklarin haklari kadinlar uzerinde olmalidir ,soyisim de dahil kadın üzerinden gecmelidir.düşününce çocuğun genlerini yarısı annenin üstelik hamilelikte aralarında daha çok bağ kuruluyor ve bakım da daha çok kadının uzerinde.çocukların vesayetlerinin baba üzerinde olmasınin saçmalığını böyle babalar açığa çıkarıyor

Ruh hastasımisiniz tüm sülale deseydiniz!kendiniz de ok lerseniz sizde tedaviliksiniz tabi!
Pisikomanyaklik boyut atlamis te Allah'im yaa!

Bide ne alıyorlar siz ne veriyorsunuz Allah aşkına "evde şeker bitmişte bir fincan seker"tencere tava "...
Siz değiş Tokuş edin bence bebeleri olmadı Gömlekleri donlari daha olmadı kocalari!
Öyle ya evlat gözden çıkaran adam kariyi niye çıkarmasın!?

Eşin iyi mi senin insan evladını eşya gibi verir mi başkasına

Böyle tanıdığım biri 20 taşında ve ailesini bunu yaptığı için suçluyor. Neden ben verildim diyor haklı olarak. Yani ha sokağa terketmissin biri bulmuş ha kaynin büyütmüş. Sonuçta kişi aynı soruyu soruyor neden ben?

Bu durumun normal olmadigini anlamayacak kadar akliniz var herhalde sormaniz bile tuhaf ,cocugunu zorla elinden alamazlar.Boyle bir seyi esim teklif etse hic abartmiyorum bosanirim .Ailece kafayi yemisler.

soy zaten bilimsel olarak kadindan yurur
yani aslinda su anda hicbirimizin soyu sopu belli degil erkek uzerinden soyisim aldigimiz icin
kesinlikle katiliyorum soyisminin kadin uzerinden aktarilmasi gerektigine
insallah birgun...

Böylesi olaylar maalesef ki var. İşin salakça tarafı öylesine normal karşılanıyor ki belli çevre için. Tanıdığım iki aile var böyle. Bize ütopik olağanüstü manyak mısınız dedirten bu olay bu çevre için görev gibi. Olmayana verilir. Aile içinde herkes bilir belki çocuğa söylenir belki söylenmez. Tanıdığım o aile çocuğa söylemişti. Çocuk biyolojik annesine yenge ,yengesine anne diyor bildiği halde durumu. Gerçekten gerzekçe.

Portakal sen pro oldugun icin ismin kirmizi gozukuyo dimi keske benimde olsa

Kiz totomuza don alamiyoz asgari ucret yuzunden bide pro mu alacaz tobe yarabbi :))
Yaani ne gerek var. Bende pro üye ne diye bi araştırdım ki 50 tl ücreti varmış. Bide yanlış hatırlamıyorsam her sene de yenilemek gerekiyordu. 50 tl ye kedişlerime ödül maması alırım daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…