Verememmm. Kızlar yardmm

kocan manyk mı köpek yavrusu mu bu?doğur doğur ver olduevcil hayvan alsın kaynıngil 1 çocuktan sonra vicdanlarını yitirmiş .onun elindeki kızlarını siz bakamıyonuz ben alayım dese biri napacaklar al senin olsun kardeşim doğurtup veriyo bize zaten mi diyecekler.adamın saçını başını yolarım ben

Bu ne be! Akıl saglıgı yerinden mi bu insanların. Tabiki normal degil.
Polise bildir.
Doğum esnasında yanına koruma falan iste.
Ailenin yanına git.
Allah akıl fikir versin.
Anası var babası var çocuğun ne diye veresiniz?

eger bu aile dogumda cougun öldü bizde evlat edindık demezse bende birşey bilmiyorum ,
hazırlıklı ol herşeye kardeşim ,
o beyınden darbeli kocanada bir daha dogurma , bunu veremedım sonraki veririm diye söz verir vallahi
Asbei

anlamak için 3 defa okudum yok yine anlamadım

insan evine aldığı kuşu bile başkasına veremezken yavrusunu vermekten bahsediyorsunuz ve normal mi diye soruyorsunuz değil mi

Allah sizin aileye toplu olarak akıl versin

Bu normalmi diye sorduğunuza göre, sizinde pek sağlıklı olduğunuz söylenemez.Bide burda konu açıp bunu soruyormusunuz.Pess artık

yahu ben 1 hafta kedimi kimseye emanet edemem diye iş görüşmelerini geri çeviriyorum, millet başkasının çocuğunu istiyor.. siz de normal mi diye soruyorsunuz, he normal desek vereceksiniz herhalde.. isteyen sorunlu, koca sorunlu, siz sorunlu allah çocuklara acısın..

Kocanız ve ailesinin akli dengesi yerinde mi merak ettim. Kesin ve net bir cevap verin bir daha teklif bile edemesinler.

Ben o eltiyi kocayı kaynı polise şikayet ederim. Mahvederim. Dalga mı geçiyorsunuz? Bir daha söylediğinde suratına çak bi tane. Çok merak ettim ilk çocukları kız mı? Böyle cahil cühelalar erkek peşindedir.
Hayır bir şey demeyip ortalığı ayağa kaldırmadığınıza hayret ediyorum açıkcası. Kocanla ortak yapmış ki istiyor. Tövbeler olsun.

Sacmalik. Sacmaligin daniskasi. Kayningilin hic cocugu olmamis olsa, sizin de 5. Cocugunuz falan olsa bir nevi belki bir ihtimAl dediklerinde mantik ararim. Ama bu cok sacma. İkinci cocugunuzu cocugu olan bir baska kadina meden veriyoraunuz? Bir kere eltin hayatta kendi cocuj gibi sevip buyutmez baskasinin cocugunu. Kiz kardesinin cocugu falan olsa neyse. Bence sen esin hakkinda supheye dus. Oyle is mi olur kardesi yuzunden kendi cocugundan vazgecen insanla evlisin farkinda misin? Aldatmadan daha buyuk bosanma sebebi bence.

Hadi onlar akıl tutulması yaşıyor böyle saçma sapan birşeyi dile getirebiliyorlar
Siz nasıl gelip burda sorabiliyorsunuz?

Mesela biri de çıkıp " aman verin ne olacak ki doğurabiliyorsunuz bir tane daha doğurursunuz" derse ne yapacaksınız verecek misiniz?

La havle ya!

Kızlar ben anlatamadım galiba. Ben böyle sakin mi duruyorum sanıyorsunuz. Evet cahiller kabul ediyorum. Öyle olmasa bunu istemezlerdi
o zaman niye normal mi diye soruyorsun

buraya bu konuyu açmak bile anormal bir durum farkında mısın

Hayır veririm demiyorum yaa. Ne yapabilirim diyorum. Ne diyeyim de çenelerini kapatayım diyorum

Suç duyurusunda bulunun. Kanıtınız varsa.

Cok istiyorlarsa tasiyici anne bulsunlar gerizekalilar cok sinirlendim. Suan ceza alacagimi bile bile yaziyorum yani kocanda kaynin da eltin de gerizekali.

Bu normal mi diye soruyor musunuz gerçekten?
Evet normal ben de arada sırada doğurup hayrıma olmayanlara veriyorum. Sevaptır ver gitsin nolcak yumurta ve spermlerin kökü sizde nasıl olsa gene dogurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…