Vicdan azabı çekiyorum:(

okuduktan sonra yazmadan edemedım
kuzenın yaında veya herhangı bı akrabanızınız yanında veya arkadasınızın hıc farketmez
bir erkege evın erkegıne kocam dedıgın o adama kapı dısarı edip catıda aglatmıssın ya tüüüü senın kılıbına bıle demıyecem
haklı ol veya haksız ol hayvan bıle kapı dısarı edılmezken insan kıyamazken sen kı kadın halınle kocanı kapıdısarı etmıssın
ne desek boşş arkadaslar
boyle kocalarda var
boyle karılarda
kım tartısmazkı eşiyle
hee tatlım sen haklısın der gecerım
oda bana aynı seyı yaar
hee yavrum sen haklısın
yoksa evlılı denılen sey yurumezkı

Bir erkek için ilk kez bu kadar üzüldüm.
Ben olsam affetmezdim doğrusu kuzen önünde artistlik yapacağım diye ısrarla alttan alan adamı
ne kadar ezmişsiniz.. Çok iyi bir eşe sahipsiniz kıymet bilin..

seni bu halinle çektiği için öpüp başında gezdirmen lazım

bide gerçekten bukadar piskopatmısın yoksa şu kedi katilinden sonra milletin sinirleri gerildi bi nabız yoklayımda olay çıksın diyemi açtın bu konuyu çözemedim
:26: çünkü kurduğun cümleler çok çelişkilli hem adamı zavallı bi çare şekilde anlatıyosun hemde haklıyım ama neyse gibi saçma sapan konuşuyosun bence sen psikoloğa git eğer gerçekse bu konu bu işin sonu pek iyi görünmüyo

adama yazık çok üzüldüm inşallah aklını başına alırda bi an önce boşanır

Kocan çok mu pısırık bir adam, yada koyun gibi mi? Git diyorsun gidiyor, gel diyorsun geliyor.. gelmem diye nazlanıyor... ruhsal olarak bir problemi yok değil mi?

konu sahibi, hata sende değil eşinde.. kadın olduğum halde (erkek olsam ne olurdu hiç bilmiyorum) biri beni kendi gövde gösterisine kurban edip kapının önüne koyacak, bende çıkıp ağlayacağım.. bu yetmeyecek azarlamalarına maruz kalacağım ha? wohooo çok ütopik geldi bir an.. ben eşinizin yerinde olsam sizi koyardım kapının önüne..

Bir erkek için ilk kez bu kadar üzüldüm.
Ben olsam affetmezdim doğrusu kuzen önünde artistlik yapacağım diye ısrarla alttan alan adamı
ne kadar ezmişsiniz.. Çok iyi bir eşe sahipsiniz kıymet bilin..

kıymet bilecek olsa yapar mıydı ki zaten?

hani cok buyuk bir tartısma olur kuzen vs gozu hicbir seyi gormez... zaten o tartısma sonrasında da bosansak mı diye dusunur iliskiyi sorgulardım. adamı yollayana kadar dik durur sonra da aglama krizine falan girerdim herhalde ben.
fakat abartılı tepkiler verip sonra ayakkabı terlik kontrolu yapmak... ozur icin hala baskı uygulamak...
kanıksamış bu durumu bence.

Ben neye üzülüyorum şuan..
Ne kocalar var Rabbim ben niye öylesini bulamadım.
Bu kadar alttan alan, böyle bir hatayı kolay affeden erkek ahhh ahhh zor bulunur..
Ben kıymet bilirdim Allah'ım valla bak

Ben neye üzülüyorum şuan..
Ne kocalar var Rabbim ben niye öylesini bulamadım.
Bu kadar alttan alan, böyle bir hatayı kolay affeden erkek ahhh ahhh zor bulunur..
Ben kıymet bilirdim Allah'ım valla bak

ay cok tatlı yazmıssınız :))
evli misiniz bilmiyorum ama umarım gonlunuze gore biri cıkar karsınıza...
gerci "ha duvar ha sen bazen" yazdıgınıza gore birisi var gibi geldi.
acıkcası bu kadar da tepkisiz birini istemezdim ben,
azıcık disli olsun ben anormal davranıyorsam hepten sinmek yerine bana ayar verebilecek dirayette olmalı...
gerekirse tutsun kolumdan doktora gotursun. cunku yarın bir gun cocuklara da aynını yaparım mazallah...

Evliyim kederliyim :) Benden geçti anacım...
Benimki maşallah bana pek dişlidir.. Ailesine karşı da ağzında tek diş olmuyor.
Takma diş mi kullanıyor acaba?Bana takıp onlara çıkarıyor falan:26:
Ben isterdim öyle sakin, sabırlı adam.Tepkisi gözyaşları olsun öpülür o gözyaşları

Bende boyle birini istemezdim. Her hatanin bir bedeli olmali tamam ayrilma noktasina gelmezsin ama cozum ararsin. Konu sahibinin ofke kontrolu hakkinda ve yanlis anlama sorunu hakkinda tedavi olmasi sart.

Son düzenleme:

şans işte... demek ki her huysuzu idare edecek bir akıllı denk geliyor.
belki de o aşık oldugumuz sey bizden farklı olması, denge arayışı...
bakalım o canavarlar tek disi kaldıgında da size kök söktürebilecek mi :))
hep ne olacagım demeli derler ya o hesap

Bende boyle birini istemezdim. Her hatanin bir bedeli olmali tamam ayrilma noktasina gelmezsin ama cozum ararsin. Konu sahibinin ofke kontrolu hakkinda ve yanlis anlama sorunu hakkinda tedavi olmasi sart.

kızım sana soyluyorum gelinim sen duy modunda ooluyor yazdıklarımız ama umarım sorunu cözerler...
ve umarım biz de kıymetini bilecegimiz guzel bir evlilik yasarız lucky boyle seyler okudukca korkuyorum

vijdan azabı çekmelisiniz zaten,iaynı şeyi eşiniz yapsa mahkemedeydiniz belki de bilmiyorum ben erkeklerin ağlamasına dayanamayan bir insanım ondanmıdır bilmem okurken gözlerim doldu,,inşallah o sizi siz kendinizi af edebilirsiniz

kızım sana soyluyorum gelinim sen duy modunda ooluyor yazdıklarımız ama umarım sorunu cözerler...
ve umarım biz de kıymetini bilecegimiz guzel bir evlilik yasarız lucky boyle seyler okudukca korkuyorum

Insallah athe insallah.

Evlilikler hic bir zaman dort dortluk olmaz. Aldatma , siddet , kufur olmadigi surece erkege bu kadar yuklenilmemesi taraftariyim. Bir kere yuz goz olundugu zaman geriye donus olmuyor cunku.

daha evleneli 5 ay olmuş ve eşinizi kapı dışarı atmışsınız.ilerisini düşünemiyorum.yazık eşinize allah sabır versin.eşinizin o hali benim bile vicdanımı sızlattı.

gercekten cok uzuldum esiniz adina bence acilen bir piskologa gidin

Siz çocuğunuzuda döversiniz sanki, sonrada üzüldüm aman vicdanım dersiniz. ama hata sizde değil, size bu haddi veren eşinizde. ezik büzük erkekleri de hiç sevmem.

Evet ben çocuğumuda döverim ,eşimide döverim.vicdansızında tekiyim.hatta sevdiklerime işkence etmekte çok hoşuma gider bunuda söylemeden geçemedim.hatta bu konuyuda buraya iyi kalpli insanlara örnek olmak daha fazla vicdansız kadın kazanmak için açtım.yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim iyi geceler

Konunun basindam beri okuyorum ve sinirden dudagimi kemirmekten yara ettim.nasil bir insanin ya...bu son mesajindan sonra sana insan denirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…