Benim konunuzdan anladigim esinizin sizi cook sevdigi ve sizin de bu durumdan fazlaca yuz bulup simarmis olmaniz..kocaman adama cocukmus gibi davranmak ne demek yaa cook uzuldum adamcagiza..ben haklıyım ama yinede özür dilerim diyerek bide ozur dilemis bu kadar olur..
Ben konu sahibinin üstüne gidilen (1 en fazla 2 yorum hariç) bir yorum göremedim
Konu sahibi sen buraya konu açarken haksız olduğunu biliyordun ki vicdanın sızlıyor, biz de bunu söyledik sadece
Sen bile ne kadar üzülmüşsün eşinin o haline
Biz de bir insan olarak üzüldük dedik
Bence böyle adamların bile bir yere kadar sabrı olur, bazı şeyleri çok çabuk tüketmemek lazım...
Evet çoğu kişi fikrini söyledi yorumladı vs ama biraz daha ılımlı yapılabilir düşünceler mesela sizin gibi.sizde yaptığımın yanlış olduğunu biliyorsunuz ama üsturuplu bir dille yaklaşıyorsunuz ya da fikirlerinizi yazıyorsunuz.
Arkadaşım hata yapmışsın,bence özür dinlemelisin eşin için evliliğin için birşeyler için çabalamalısın hemen pes etmemelisin demek var birde şeytan oldu iyice kadınlar şeytan gibisinde şöylesin böylesin senin gibiler yüzünden yok şöyle oluyor yok böyle demek var
Evet benm tek sorunum öfkemi kontrol edemiyorum.öfkeliyken gerçekten gözüm dönüyor.normaldede sinirli Halimden tam tersiyimdir sürekli eşiyle olmak ,beraber zaman geçirmek hoşuma gider.hani normalde bizi görseniz dünyanın birbirini en çok seven çifti bunlardır dersiniz herhalde:) eşimde tahminime göre bunu bildiği için sabrediyor ama birgün sabrı illaki biticek.sinirlendiğimde resmen farklı biri oluyorum sanki bunu aşmaya çalışacağım,yani çalışmalıyım.Benim dikkatimi çekmemiş üstünkörü okudum varsa öyle bir yorum bilmiyorum, eğer öyle aşağlayıcı bir mesaj varsa kibleyin direkt, cevap vermeyin yönetim gerekeni yapar
Karşındaki senin "aşkın" bak sayacında da yazdığı gibi önceki konuna da göz attım ağzıma geleni saydırıyorum falan demişsin, sinirlendiğinde al ceketini çık bence dışarı o an tepki verme zaten bir ömür tepki verecek kadar vaktin var
Ama böyle davranmaya devam edersen eşini kaybedebilirsin ki o zaman çok vicdan azabı çekersin, lütfen daha ılımlı yaklaş, evlilik uyumdur, uzlaşmadır...
Evet benm tek sorunum öfkemi kontrol edemiyorum.öfkeliyken gerçekten gözüm dönüyor.normaldede sinirli Halimden tam tersiyimdir sürekli eşiyle olmak ,beraber zaman geçirmek hoşuma gider.hani normalde bizi görseniz dünyanın birbirini en çok seven çifti bunlardır dersiniz herhalde:) eşimde tahminime göre bunu bildiği için sabrediyor ama birgün sabrı illaki biticek.sinirlendiğimde resmen farklı biri oluyorum sanki bunu aşmaya çalışacağım,yani çalışmalıyım.
Anlayamıyorum neden bu kadar anlayışsızlaştı bu kk üyeleri.ben yaptığımdan pişman olmasam buraya yazarmıyım.esşimi sevmesem düzelmeye çalışırmıyım,psikoloğa gitmeyi bile düşündüm dermiyim.yaşadığımız bir olay yüzünden şeytan ilan edildim resmen,sanki her günümüz kavga dövüşle geçiyor gibi.bu nedir ya .biraz anlayış lütfen çok mu zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?