Vicdan azabı çekiyorum:(

Ben haklıyım ama özür dilerim diyen ben değil eşimdi.ben defalarca zaten özür diledim ondan.şımarma kısmına gelince sanırım biraz şımardığım doğru olabilir

Evet çoğu kişi fikrini söyledi yorumladı vs ama biraz daha ılımlı yapılabilir düşünceler mesela sizin gibi.sizde yaptığımın yanlış olduğunu biliyorsunuz ama üsturuplu bir dille yaklaşıyorsunuz ya da fikirlerinizi yazıyorsunuz.
Arkadaşım hata yapmışsın,bence özür dinlemelisin eşin için evliliğin için birşeyler için çabalamalısın hemen pes etmemelisin demek var birde şeytan oldu iyice kadınlar şeytan gibisinde şöylesin böylesin senin gibiler yüzünden yok şöyle oluyor yok böyle demek var

vicdan azabı çekmekte çok haklısınız
umarım bundan sonra fevri davranmazsınız

Çekmelisiniz bence de..
benim bile içim parçalandı..
Nasıl bir çaresizlikte bıraktıysanız o adamcağızı ölmeyi dilemiş..
Ve onu bile yanlış anlamışsınız, bükülmez gururunuzla yine üstüne basmışsınız..
Ve bir başkasının yanında adamın erkeklik gururunu hiçe sayıp evden kovmuşsunuz.
Hala da kocanızın haklılığını göremiyorsunuz!

Yalnız bir gün eşinizi kendinizden soğutursanız, çok yanarsınız ve o gurur yüzünden kendinizden nefret edersiniz..
Gururunuz yerle yeksan olur da, çok geç olduğunu anlarsınız..

Ne kadar özür dileseniz yeridir!!!!
Pes yani..
Diyecek, eşinizin durumunun bende yarattığı üzüntüyü anlatmaya yetecek kelime bulamıyorum!

Benim dikkatimi çekmemiş üstünkörü okudum varsa öyle bir yorum bilmiyorum, eğer öyle aşağlayıcı bir mesaj varsa kibleyin direkt, cevap vermeyin yönetim gerekeni yapar

Karşındaki senin "aşkın" bak sayacında da yazdığı gibi önceki konuna da göz attım ağzıma geleni saydırıyorum falan demişsin, sinirlendiğinde al ceketini çık bence dışarı o an tepki verme zaten bir ömür tepki verecek kadar vaktin var

Ama böyle davranmaya devam edersen eşini kaybedebilirsin ki o zaman çok vicdan azabı çekersin, lütfen daha ılımlı yaklaş, evlilik uyumdur, uzlaşmadır...

Evet benm tek sorunum öfkemi kontrol edemiyorum.öfkeliyken gerçekten gözüm dönüyor.normaldede sinirli Halimden tam tersiyimdir sürekli eşiyle olmak ,beraber zaman geçirmek hoşuma gider.hani normalde bizi görseniz dünyanın birbirini en çok seven çifti bunlardır dersiniz herhalde:) eşimde tahminime göre bunu bildiği için sabrediyor ama birgün sabrı illaki biticek.sinirlendiğimde resmen farklı biri oluyorum sanki bunu aşmaya çalışacağım,yani çalışmalıyım.

Daha 5 aylık evlisin, zamanla oturacaktır herşey yerine merak etme. İnsan gün geçtikçe sabrı da öğreniyor, sükuneti de. Evet ağır bi davranış olmuş, vicdan azabı çekmekte haklısın. Yaptın mı yapmadın mı bilmiyorum ama, eşine birgün güzel bir sofra hazırla, ve al karşına konuş. Bu olayın aklından çıkmadığını, her ne kadar haklı da olsan ona karşı yanlış davrandığını, amacının onu incitmek olmadığını, tepkini daha iyi bir şekilde ifade edebilecekken olayın siniriyle aşırıya kaçtığını, ve bu yüzden çokça özür dilediğini söyleyebilirsin :112: Özür dilemeyi ihmal etme ama :) Özrün yürekten olsunki, sende unut eşin de unutsun.

Yoksa insanın içinde böyle bir kırgınlık varken alakasız yerlerde bile durum patlak verebilir.

olayi cozmussunuz zaten kesinlikle bitecek is isten gecmeden ceki duzen verin kendinize bagirabilirdin kizabilirdiniz hatta biseyler bile kirabilirdiniz bi nebze ofkenizi cikartirdiniz ama adami sokaga atmak ne demek cuzdansiz kiyafetsiz bide sizin ozur dilemeyi birakin pamuklara sarmaniz gerekli bence insanin gozunun donmesi anini anlayabiliyorum ama bu kadar kendinizi kaybetmenizin bahenesi olamaz sizde farkindasiniz.

İnanamadım okuduklarıma. Yazık adamcağız sevdiği için insan üstü bir sabır göstermiş.
Sizde onun bu sabrını kelimenin tam manası ile şimarıklık edip suistimal etmişsiniz.
Ama şunu unutmayın, ne kadar severse sevsin, her insanın sabrının taştığı bir nokta vardır.
En kısa zamanda davranışlarınıza çekidüzen verin aksi halde eşinizin hem sabrı hemde size olan sevgisi bitecek.
O zaman ağlayan, ölmek isteyen, yalvaran siz olursunuz zira insanlar genellikle ellerindekinin kıymetini kaybedince anlar.
Ayrıca ilk mesajınızdan sonra yazdığınız herşey, bana göre haklı görülme ve vicdanınızı susturma çabasından başka birşey değil.

Aslında vicdan azabı çekmeniz güzel bir şey, en azından yaptığınızın yanlış olduğunun farkındasınız. Eminim siz de başkalarının yanında eşinizin size böyle davranmasını istemezdiniz.
Okuyunca ben üzüldüm resmen. Eşinizin size karşı bi hakaret, şiddet eğilimi yok. Size çok değer veriyor. Millet neler yaşıyor evliliğinde, şükredip eşinize daha çok sarılmanız gerekirken sizin yaptığınız hoş olmamış.

Öfkeniz için bir psikologla görüşmeyi deneyebilirsiniz, eşinize de lütfen hakettiği değeri verin. Bir gün sabrı bitip de sizden uzaklaştığında üzülen siz olursunuz.

emin ol eşinde unutmayacak, insallah acısını baska şekillerde çıkartmaz,
aslında haketmişsin ama insan bazen hata yapıyor işte..

Gerçekten canım yaa çok fedakarlık yapmışsın. Çünkü herkes ölümüne kadar ailesinin yanında kalıyor, yatılı lise okumak için, üniversite için, evlenmek için falan kimse anasının dizinin dibinden ayrılmıyor dimi? Seni koparmış bak ailenden hain adam! Allah bilir nikahtan sonra konvoyla kaçırmıştır seni gittiğin şehire, haberin de yoktur. İş bulma, kitap okuma, hobi edinme imkanlarını da elinden almıştır o kalpsiz!

Prensesim benim yaaa. Yaptığı fedakarlık tek değil, bi de psikoloğa gitmeyi "düşünmüş"! Canım benim! Kıymetli beyin hücrelerini harcamışsındır şimdi sen düşünerek. Tabi ki bi sorunu olduğunu farkedip, dişinden tırnağından arttırıp terapiye giden kadınlar da var ama amaaaan deli onlar zaten. Elalem ne der dimi gülüm psikoloğa psikiyatriye falan gitsen? Gitmeyi düşünecek kadar fedakarsın. Yaşadığın yer küçücük bile olsa devlet hastanelerinde ücretsiz psikiyatri hizmeti var ama işte düşünmekle yaptığın fedakarlık yeter dimi?

Bitanem yaaa, evet en haklı sensin!

COK ayip cokkk...
Baskasinin yaninda hayat arkadasini , boyle kucuk dusurmek..

Kuzenin orda diye gucmu aldin.
.Ayrica sen hakli degilsin , bastan sona kadar haksizsin
Baska erkek.olsa elini bile kaldirabilirdu oan , dua et esin oyle biri degilmis..

çok üzüldüm eşinize . cocuk gibi bi köşede aglaması canının yandığını gösterir ki koskoca adam davranışınız hiç hoş değil . ne diyeceğimi bilemedim ama kadın erkek kimse böyle bi konumu haketmiyo ç

Yaptiginiz harekete kilif bulacaginiza, kendinizde bir sorun oldugunu kabul edin de bir uzmana gorunun ofke kontrolu icin. Kim olsa sizin yaptiginizi yapmazdi hanimefendi, herkes siz degil, kendinizi kandirmayin, bize de bunlari satmayin lutfen.

Kocam cok sever, asla el kaldirmaz, bicakla uzerine yurusem yine sesi cikmaz demissiniz. El kaldirmadigini bildiginiz icin sabrini mi olcuyorsunuz adamin yoksa? Karsinizda adam gibi adam var diye suyunu cikarmaya, akrabaya sov yapmaya gerek yok.

Son olarak, kimse vazgecilmez degildir. 5 ayda bu hale geldiyseniz, 2 senede daha cook yasarsiniz bunlari. Adam saniyor musunuz ki her seferinde aglayip gidecek? Yarin birgun postayi koyar, siz de sudan cikmis baliga donersiniz. Bicak bile cekse birsey yapmazmismis, hadi deneyin de gorun birsey yapacak mi yapmayacak mi... Kendinizi bulunmaz hint kumasi mi saniyorsunuz, ne asklar, ne sevgiler bitiyor. Kendisine boyle davranislar gosteren birinden mi sogumayacak bu adam?

Hemen tedavi olun bence.

Aha da açık açık yazıyorum..
Sebep ne olursa olsun erkek olacam,eşim kuzeninin yanında benimle tartışacak,kolumdan tutup çekiştirip dışarı çıkaracak..
Pehhh o kadını var yaa...

okurken içim sızladı...
hani aldatmıs olsa da evden palto cuzdan anahtar vermeyip kapı dısarı etmek isteseniz o öfkenizi anlarım... ama bu baska bir sey.
allah canımı alsın dedi diye yapılır mı?
adam nefes alsa "sen benden sıkıldıgın icin offf luyorsun" diyecek hale gelmissiniz...

insan evcil hayvanına bile su sizin yaptıgınıza yapmaz yahu.
nasıl barısıp sonra aynı yatagı paylasacaksınız aklım almıyor,
onun yerinde olsam sizden bosanır kuzeninizi ve duyan komsular varsa şahit gosterir tazminat isterdim.

bir de baska birinin yanında dozu arttırmanız bile tamamen dengesizlik...
kendinizi daha guclu hissettiginizde surekli abartma egilimndesiniz sanırım. iyi ki boksor degilsiniz...

ozur dileyecek hicbir sey de yapmamısken hem diletmissiniz hem de haksızdın demesini kaldıramıyorsunuz.
gidin tedavi olun...
normal insanlara psikolojik iskence bu. hatta sizde fiziksele dönmüs.
ayıp yahu ayıp, bari "azıcık" vicdanlı olun.

Çatıya çıkıp ağlayacak erkek kalmış dünyada vay bee.. ve hep böyle iyi yürekli insanlar itilip kakılıyor.. yazık günah

Cidden içim acıdı..Adamın hali gözümün önüne geldi.
Yorum yaparsam ağır yazıcam, o yüzden bişey yazmak istemiyorum.

İnsanın en büyük düşmanı vicdanıdır. Umarım o vicdan azabı, gerçekten ne yaptığınızın farkına varana kadar bırakmaz yakanızı ve umarım o adamın o an hissettiklerini siz de yakın zamanda hissedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…