o kedicik adına teşekkrediyorum size.bu zamana kadr gördügüm kedilere köpeklre kışın kuşlara bile bişklde baktım.ama işyaralanmalara gelince elim kolum baglanıyo sanki sadece aglama krizne giriyorum.ama bundan sonra bunu yapmıcam.onların bizden başka kmsesi yokki..
Ya hadi onu geçtim buraya anında bi konu açsa hemen veteriner bulunurdu..Benim kedim öksürüyo diye ben sabahın 4 dünde arıyodum veterinerimi getirelimmi diye..7/24 biir dünya açık veteriner var..İhmalkarlıklar yüzünden binlerce canlı ölüyo..Dencek bişey yok artık konu sahibine.
o kedicik adına teşekkrediyorum size.bu zamana kadr gördügüm kedilere köpeklre kışın kuşlara bile bişklde baktım.ama işyaralanmalara gelince elim kolum baglanıyo sanki sadece aglama krizne giriyorum.ama bundan sonra bunu yapmıcam.onların bizden başka kmsesi yokki..
Canımsın ya sisin gibi insanları görmek ne güzel Allah'ın bir emaneti inan bende şoka girdim çok ağladım. Facebookta ki sayfa sayesinde oldu haberi yayınlandı ve hemen ameliyata alındı sağolsun duyarlı insanlar var. Veteriner konusuna gelince inan googledan buldum ben ya 7/24 veteriner yaz bir sürü bulunur. Neyse olan olmuş artık Alllah korusun hepsini sokaktaki tehlilerden.
Canımsın ya sisin gibi insanları görmek ne güzel Allah'ın bir emaneti inan bende şoka girdim çok ağladım. Facebookta ki sayfa sayesinde oldu haberi yayınlandı ve hemen ameliyata alındı sağolsun duyarlı insanlar var. Veteriner konusuna gelince inan googledan buldum ben ya 7/24 veteriner yaz bir sürü bulunur. Neyse olan olmuş artık Alllah korusun hepsini sokaktaki tehlilerden.
işten izin almaya karar vermekte geç kalmışsınız maalesef
keşke ilk gördüğünüzde izin alıp götürseymişsiniz...
belediyeler böyle alenen hayvan zehirleyebiliyorlarmı?
Hiç duymadım böyle bir şey?
benimde köpeğim var, sesi çıkmadığında merak ediyorum balkona çıkıp bakıyorum öldümü kaldımı diye.
lütfen üzme kendini doğanın kanunu böyle,sen elinden geleni yapmışsın,belkide köpekcik acı çekmekten kurtuldu.
böylesi iyi olmuş çünkü o acı çekip durucaktı belediyenin zehirlemesinide uygun bulmuyorum tabi nasıl zehirliyorlar bilmiyorum...onlar zehirlenirken acı çekiyolarmı acaba?ama üzülme sen gerekeni zamanında yapmışsın yoksa o köpek bu soğukta hem acıdan hamde ayazdan daha acı çekerek ölecekti
seni çok iyi anlıyorum benim de kedim öldü 3 4 ay oldu hala aklıma geliyor fena oluyorum
bir hatam mı oldu vs vs diye öyle kötü his ki bu, o yüzden kimse üzerine gitmesin konu sahibinin, şu an içi nasıl acıyordur bilirim
elinden geleni yapmaya çalışmış hatası olsa bile niyeti iyiymiş kafasına bu kadar takmasa bu kadar üzülmese buraya konu açmaz umrunda olmazdı
of ne diyeyim...
l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?