vicdan azabından 4 gündür uyuyamıyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canımsın ya sisin gibi insanları görmek ne güzel Allah'ın bir emaneti inan bende şoka girdim çok ağladım. Facebookta ki sayfa sayesinde oldu haberi yayınlandı ve hemen ameliyata alındı sağolsun duyarlı insanlar var. Veteriner konusuna gelince inan googledan buldum ben ya 7/24 veteriner yaz bir sürü bulunur. Neyse olan olmuş artık Alllah korusun hepsini sokaktaki tehlilerden.

ne güzel ne güzeeel bir pisicik için ağlayan insandan asla zarar gelmez insana ne güzel insanlar var dünyada dünya sizin sayenizde dönüyor yoksa pislikle dolu

Haysev derneği çok güzel yardımlar yapıyolar zaten..Allah onlardan razı olsun...İnanırmısınız evimde beslediğim ayrı...Her gün kapıma gelen 6 tane kedime daha bakıyrumm....Daha yeni doğmuş bir kedi bulmuştum inanırmısınız gecenin bi köründe ona biberon bulmak için kapı kapı dolaştımm..İçim elvermiyo..Paranız dahii olmasa hayvanseverlerden yardım istediğimiz zaman hiç bir şekilde hayır demiyorlar..Lütfen onların bizden başka kimsesi yok..Yardımcı olalım..

bende böyle merhametlii vicdanlı insanlar görünce seviniyorum.hayvanları sevmyen insanları asla sevemez.

yarın bende bembeyazz köpegm için ugraşıcam bikaç kez veterinerden rica edersm sanırım yardım eder.küçükkn ne olcan dediklernde veterinerr diye bagırırdım.ama olmadı tabi.şimbi bu işi yapanlara sasırıyorum.cünkü ben veteriner olsam sokak sokak gezerdim herhlde..insanlar bi garip.. ekmegnden bi parça ıslatıp vermekten aciz..dicek bişi yok napalım yetmeye calışcaz.

bana kızan arkadaşları anlamıyorum ben iş yerine 5 dk geç gitsem bana nasıl bagırıyorlar haberiniz var mı? nasıl göze alıyım bu durumu herkes işsiz zaten zar zor bir iş bulmuşum napsaydım geç gitseydimde kovulsamıydım... siz beni tanımamışsınız ama ben bugüne kadar her gördüğüm köpeğe kediye yardım ettim mahallede adım köpekçi kıza çıktı sırf aç bir köpeğe yemek alabilmek için o gün son paramı ona verip yürüyerek eve gittim bunları biliyormusunuz siz tabi bilmeden yargılıyorsnuz hemen..
keşke buraya konu açmasaydım bin pişman oldum iş yerinde olmamam ragmen gözyaşlarım hala akıyor anlıyormusunuz
ben bir hata yaptım evet o köpeğe geç kaldım ama hiç yardım etmemezlik yapmadımki facebookta hayvanseverlere yazdım cevap veren olmadı cevap verdiler bir kez o da şöyle : bir taksi bulun veterinere götürün! eve geç gidiyorum zaten bir de en yakın veteriner 45 dk uzaklıkta ben nasıl gidebilirim annem babam asla izin vermedi o köpeğe yardım etmeme burda ben mi suçluyum allah aşkına söyleyin şimdi

siz ne diyorsunuz ya burda belediyeler zehirleyip gidiyorlar arayınca belediyeyi yooo biz yapmadık diyorlar
hatırlatırım biz türkiyede yaşıyoruz?

benimde köpeğim var, sesi çıkmadığında merak ediyorum balkona çıkıp bakıyorum öldümü kaldımı diye.
lütfen üzme kendini doğanın kanunu böyle,sen elinden geleni yapmışsın,belkide köpekcik acı çekmekten kurtuldu.

allah razı olsun yorumun beni birazda olsa mutlu etti... herkes öyle diyor belkide çok acı çekyiordu aç kalıyordu sokaklarda insanlar dövüyordu öldü kurtuldu pislik dünyadan diyor .. bende insanlardan nefret ediyorum ,inan o sessiz canlara siz nasıl vurabiliyorsunuz vurmayı geçtim nasıl tecavüz ediyorsunuz nasıl nasıl aklım almıyor çıldırcam

iyi kötü yorum yazan herkese teşekkür ederim... ben yine beni yargısız infaz yapan bayan arkadaşlara bir şey demicem allah yukarda o beni biliyor

ınanmıyorum ya çok uzuldum. beledıyeler konusunda haklısın. beledıyenın veterınerlerı bıle bir işe yaramıyo . arkadaşlar sadece uyutup zehırleyıp gıdıyolar. hele bazı veterınerler varkı nasıl bu mesleği yapıyolar merak ediyorum. kardeşim bızden uzakta tek başına yaşayan bır memur. gecenlerde arka ayağı aksayan buyuk bır kopek göruyo. yaşadığı yer küçüçük bir ilçe. 2 tane veterıner buluyo ıkısındende "bız kedı kopeğe bakmıyoruz!!!!!!!!! cevabı alıyo. hayvan hastanesıne göturun dıyo. hayvan hastanesı 2 saat uzaklıkta bır ilde. nasıl kocaman köpeği alayımda götureyım dıye çok uzuldu. elinden gelenı yapmaya çalışmış ama yapamamış.
demem okı veterınerlerın çoğundada iş yok. beledıyelerı hiç katmıyorum bıle
ama arkadaşım annen baban suçlu vıcdan yokmuş ne yazık kı

yazmayı unuttum en yakın veterinere telefon açtım oraya götürcektim allah belamı versin ki veteriner aynen şunu dedi bana kırık çıkığa bakamam ben dedi inanın böyle dedi

köpeği zehirleyen belediyeyi arıyorum yani bekçi bana öyle dedi şu belediye aldı götürdü zehirledi dedi belediyedekiler aynen şöyle cevap veriyır biz görmedik o köpeği almadık size yanlış bilgi vermişler dedi yalancı şerefsizler zehirledim diyemez ki zaten cingar çıkarıcagımı anladılar

anneme yalvardım balkonda dursun iyileşene kadar dedim ama dinlemedi evde bir köpek zaten var 2. köpeği istemiyorum dedi eve getirseydim eğer evde kavga çıkıcaktı

hala ağlıyorum ve iş yerimdeki insalar bör köpek için ağlanırmı diyorlar sinirim tepeme çıkıyor

böylesi iyi olmuş çünkü o acı çekip durucaktı belediyenin zehirlemesinide uygun bulmuyorum tabi nasıl zehirliyorlar bilmiyorum...onlar zehirlenirken acı çekiyolarmı acaba?ama üzülme sen gerekeni zamanında yapmışsın yoksa o köpek bu soğukta hem acıdan hamde ayazdan daha acı çekerek ölecekti

belediyenin nasıl zehirlediğini bende bilmiyorum sanırım tavugun içine zehir koyup yediyiyorlar can çekişe çekişe köpekler ölüyor neyse daha fazla yazamıcam çünkü olmuyor yüreğim dayanmıyor artık

seni çok iyi anlıyorum benim de kedim öldü 3 4 ay oldu hala aklıma geliyor fena oluyorum
bir hatam mı oldu vs vs diye öyle kötü his ki bu, o yüzden kimse üzerine gitmesin konu sahibinin, şu an içi nasıl acıyordur bilirim
elinden geleni yapmaya çalışmış hatası olsa bile niyeti iyiymiş kafasına bu kadar takmasa bu kadar üzülmese buraya konu açmaz umrunda olmazdı
of ne diyeyim...
l

allah razı olsun beni anladıgın için. sabahtan beri belediyedekilerle görüşüyorum sonunda buldum köpeği öğrendim beli kırılmış iki bacagıda kırılmış acı çektiği ve kurtaramadıkları için uyumuşlar yani zehirlememişler offfffffffff bilmiyorum inanamıyorum niyeyse

bu konuya kötü yorum yapan canidir ..
sizde hiçbir suç yok siz yazdıkça kendimi gördüm resmen ben bu köpek aşkı yüzünden neler çektim neler...
zillim vardı benimde birinin bahçesinde bulmuştuk yavruydu gözleri maviydi sibirya kurdu kırmasıydı o kadar tatlıydıki anlatamam sevgilim okul çıkışı bana getirmişti eve getirdim annem demediğini bırakmadı onun için okulumu herşeyimi atmıştım bikenara veterinerlere heryere götürdüm büyüdü eve istemediler bahçeye indirdik kulube herşey aldım ona alıştırana kadar neler çektim gece 4 5 lerde bahceye ındım kısın sogunda ... uzun uzun zamanlar gectı sabah kalktıgımda kopegım yoktu ıpı kesılmıstı... deli gibi sokaklarda aradım gunduz gece karakola gıttım oturdugum mevkıdekı hırsızlarla bıle ırtıbata gectım ama bulamadım.... otrdugum mevkının dıger semtıne bırakılmıs bı ılkokul arkadasımın annesının pesıne takılmıs 2 gun bakmıslar kacmıs ordan sonradan duydum tabı sonra arkadaslarım delı gıbı kkosarken gormusler uzun cabalar sonucu yakalayıp bana getırdıler eve geldıgınde okadar korkmustu ve aglıyodukı sarıldım delı gıbı optum kokladım yıkadım sobanın arkasına aldım resmi bile var pısırık gibi sinmişti... yemiyodu içmiyodu.... tekrar bahçeye indirdim... ev sahibim köpeğim içindeyken kulubeyı tasladı yıktı ortalıgı bırbırne kattı nefret ediyorum ondan halada ... sinir krizleri geçirdim .. arkadaşıma vermek zorunda kaldım onunda babannesi ortalığı birbirine kattı köpeği aldığımız yere geri verdik oda il dışına mı götürmüş hiç bilmiyorum ben size özetleyerek anlattım neler çektim neler hala özlüyorum ama haber alamıyorum... pes etmedim köpek aşkı beni yedi bitirdi 500 tl biriktirdim okulumun ordaki veteriner 500 tl ye pekinez getirdi yavru 1 hafta bile dayanamadı amansız hastalıgı varmıs resmen benı dolandırdı kendı basıma aldıgım ıcın fıs bısey almadım 100 tl veterınere verdm 600 tl bırden gıttı babam annem kmse evde yemek yemıyodu herks aglyodu kucuck kopek ayakta duramydu can cekısıyodu ağıt yaka yaka belediyeyi aradık geldiler aldılar ... veterinere lanet okuyorum ev sahibimede dünyada böyle merhametsizler olduğu sürece şeytan eksik olmaz Allahlarından bulsunlar bigün mutlaka hesabını vericekler 3 sene içinde neler çektim bu sadece özeti o yüzden gerçekten içinde bu sevgiyi yaşamayan anlamaz seni hayırlısı buymuş üzülme eminim melekler ona iyi bakıyodur

ben bir köpek dereye düştü diye ortalığı ayağa kaldırdım itfaiyeyi aradım gelmedi belediyeyi aradım ordan oraya bağladılar sonunda gönderdiler itfaiyeyi o köpeğin ağlamasına aldırmadan bakıp geçen caniler itfaiye gelince birden yardım sever oldular herkes birbirine soruyo kim çağırdı etti diye hepsine zavallı gözüyle baktım ama sana kızmıyorum aile çok büyük etken benim ailem arkamda olsaydı belki zillim hala yanımda olurdu ama kiracı oldugumuz ıcın hıc bısey yaapamadılar aylarca ev aradık bulamadık ev sahbı özür diledi annemleri ikna etti hala orda yaşıyoruz malesef ama ben konuşmuyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…