vicdan azabından 4 gündür uyuyamıyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O hayvanın canı sizin işinizden gücünüzden çok çok daha önemliydi. Malesef bu vicdan azabıyla ömrünüz boyunca yaşayacaksınız. Aceleniz mi var, zorunda mısınız gitmeye? Arardınız veterineri gelip alın tüm masraflarını ben karşılayacağım dediniz, veteriner gelip alırdı onu. O yavrulara harcanan her kuruşa değer.

Uzulme senin sucun degil.
Senin niyetin belliymis.
Sen o kopege yardim.etmis kadar olmussun.

Kalbini ferah tut.

Belediye kismina takildim nasil zehirleyebiliyorlar ya ? Ne hakla.. zehirlemek nedir ? Cok sinirlendim suan. Sz elinizden geleni yapmisşiniz konu sahibi..

Benimde bir vicdan azabim var. Bi ara surekli memeleri sarkik yemek arayan bir kopek goruyordum. Yemek veriyordum bazen goremiyordum. Cok kotuydu durumu cok zayifti. Barinagi aradim ( barinak sartlarinin mukemmmel oldugunu saniyordum) geldiler aldilar iki gun sonra gormeye gelecegm dedim ertesi gun aradim kisirlastiracaklarini yeni dogum yaptigini soylediler...

Tamam yarn gelicem dedim kapadim. Gece boyunca dusundum kopek yemek ariyordu yeni dogum yapmisti ya yavrulari ??? Onlar nerdeydi o an kafama dank etti allah bilir kac yavrunun gunahina girdim allah bilir onlara ne oldu. Hemen geri aradim gelip alicam ddm. Veteriner bana sahiplendirdiklerini soylediler inandimmi hayir ne yapabilirdim hicbirsey. Hala vicdan azabi cekiyorum o can için. Öldürduler kesin. Bu hayvan haklarina el atmalari lazim ama mumkun degil gormedigimiz duymadigimiz o kadar iskence ölüm zehirleme eziyet var ki içler acisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…