vicdan azabından 4 gündür uyuyamıyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beni anlayabilcek biri daha çıktı sağol allah razı ben hikayelerimi anlatmayım sayfalar yetmez hayatımı köpeklere adamış bir insanım ben halda devam ediyorum her yerde köpeklere zarar verenlerle kavga ediyorum ortalıgı ayaga kaldırıyorum

hayvanları bu kadar kolay zehirleyen belediye hangisi acaba?
zehirleyerek öldürmek işkencenin bir türü, o köpeğin zaten bir sürü acısı vardı, bir de bu işkenceyi edenler insan mı şimdi?
bence belediyeyi teşhir ederek, hayvan hakları derneklerine durumu bildirerek olayı biraz duyurmaya çalışın.
o köpeğe çarpıp da kaçan kişi de zehirleyen belediye kadar suçlu.
insan(?)da vicdan olmadıkça, bu tür haberleri çok duyarız.

sizi kınamak istemiyorum. belki o an şartlar el vermiyordu. zaten üzüntünüz olduğu ortada. Hayvancağız için yapacak birşey yok artık. bulunduğunuz yerde varsa barınaklar, dernekler vb kurumların telefonlarını yanınızda taşıyın, benzer olaylara denk gelirseniz oralar ile iletişime girin. sizi daha doğru yönlendirirler.

Canım benim ya... Benim de gözlerimi doldurdun. Sen elinden geleni yapmışsın,senin
yaptığının binde birini yapmayan o kadar insan var ki; bence suçlu hissetme kendini.
Senin hayvanlara karşı olan hassasiyetini ben biliyorum 1 senedir. Üzme artık kendini canım

çok teşekkür ederim vuslatım çok sağol :44:

bende gonzalesim öldüğünde aynı şeyleri hissetmiştim ilk önce ayağını kırdı bi şekilde toparlanmasını sağladık ama kırılmaya bağlı bi şişlik oluştu şişlik büyüdü hareket edemez oldu veterinere götürdüm 2 defa, ameliyat gerekiyo ama çok küçük olduğu için ölür dedi veteriner onun canı yandıkça ben üzüldüm canı bana emanet ben bakıyorum ama elimden bişey gelmiyo, en son götürdüğümde şansımızı deneyelim ölürse en azından narkoz etkisiyle acı çekmez dedim, tamam yarın gelin dediler ama o gece öldü, güzelce gömdüm apartmanın önündeki ağacın dibine, can yaa konu saçma olurmu hayvan seven insanda sever...

senin durumun daha kötü benim 12 yasında köpeğim var tam 12 yıldır bizle resmen onu ben büyüttüm allah koruusun ona bi rşey olursa of of of bilmiyorum rabbim ölüm acısı vermesin ya kimseye ya

Kendi köpeğinizin başına böyle birşey gelse aynı davranışı sergileyecek miydiniz?
Hayır mı?
O zaman tabii ki sizde de suç var
O şekildeki bir hayvanı ortada bırakmamaliydiniz. Hiçbirseye yapamıyorsaniz (çocukların taş attigini ve ayaz olduğunu biliyorsunuz) evinize almalıydıniz. Sicakta- biraz da mama yerse son anlarını daha güzel geçirebilirdi.
Ayrıca siz ise gidiyorsunuz ama anneniz onu doktora götürebilirdi. Ya da veterineri arar ev tarifini verirdiniz, anneniz başında bulunurdu.
Böyle bir durumda hiçbir şey yapmamaniz akıl alır gibi değil!
Bence bu vicdan azabı sizin için iyi olmuş, çünkü simdi aklinizda devamli 'soyle olabilirdi,boyle yapabilirdim' cumleleri var,bu sayede bir sonraki böyle bir olayla karşılaştığınızda daha aklı selim davranabilirsiniz.
*mahallenin kedili kadını benim. çatıdan düşen kedi, sahipsiz bebek kedi , kanadi kirik kuş falan olunca belediye görevlisiymisim gibi benim kapımı çalarlar ben de hemen koşar gerekeni yaparım.
Ama insanın (sizin gibi) basireti bağlandığı zamanlar olabiliror
Birkaç yıl önce gece vakti istanbul- Tekirdağ otoyolunda bir düğüne gidiyorduk, sarı bir köpek ezilmiş,yolda can cekişiyordu, ona değmeden geçtik ve büyük bir mutsuzlukla yola devam ettik. Yapabileceğimiz hiçbirsey yok gibiydi çünkü hızlıca araçların geçtiği bir otoyoldaydik,gece vaktiydi, arabayı sağa çekip duracagimiz bir alan yoktu...
Ama bu olay beni öyle kötü etkiledi ki (yazarken bile kötü oldum) ne zaman boşta kalsam devamlı şöyle olabilirdi, böyle kenara cekebilirdik diye kendime kızıyorum. Böyle bir olayı bir daha yasarsam kafamda birkaç acil durum planı var ve asla onu ölüme terk etmem
Umarım yaşanan bu olaylardan gerekli dersi almisizdir ikimiz de... Çok geçmiş olsun

Konu çok eskiymiş

lanet olsun öyle üzüldüm ki. keşke erken davransaydiniz... böyle durumlarda biz hayvansever arkadaşlarla para toplayıp götürüyoruz... çok üzüldüm... melek oldu şimdi o

Keşke 153 arasaydıınız trafik kazalarına anında müdahale ediliyor.tedavisi edilip aldıkları yere geri bırakıyorlar.hsyvan sevgisi bambaşka rabbim acılarını göstermesin benim oğlum da (kedim) kötü bir kaza geçirdi.canımdan can gitti sandım ALlahıma binlerce şükür olsun iyi şuan yarın son aşılarımızı olacak

Elinizden geleni yapmamışsınız. Size moral vermek isterdim ama malesef veremeyeceğim. Veterinerler kapalıydı bahane olmamalıydı araba çarpması çok ciddi bir sorun. Kaldı ki çoğu veteriner kapaöı dahi olsa arayınca kliniğini açar acil vakalarda. Ne yapıp edip gördüğünüz anda veterinere götürmeliydiniz. Belediye normal zehirlemiyor, damardan çamaşır suyu enjekte ediyor, çok acı çekerek ölüyorlar malesef. Yavrum hem araba çarpmasından dolayı birkaç gün acı çekmiş hem de zehirlenerek çok feci şekilde ölmüş

Vicdanlı bir insansınız anlıyorum lakin ilk anda veterinere gitseydi kurtulma şansı vardı

Zaten konu 5 senelikmis. Belediye durduk yere gelip kaldrimda yatan köpeği haydi ben bunu zehirleym diyip zehirliyomus demk bu konudada bunu öğrenmiş olduk
Yok orda zehirlemiyor, kliniğe götüreceğiz iyileştireceğiz diyorlar, klinikte uyutuyorlar. Keşke normal uyıtma olsa öyle de değil, uyutma işlemi masraflı olduğu için zehirleyerek öldürüyorlar malesef.

İsyerinde baktığım kedime araba carptı belediyeyı arayıp teslim ettim. Tedavisi yapıldı. Sahiplendirildi o kadar güzel bakilmski son haline inanamadım. Her belediye bir değil.

İsyerinde baktığım kedime araba carptı belediyeyı arayıp teslim ettim. Tedavisi yapıldı. Sahiplendirildi o kadar güzel bakilmski son haline inanamadım. Her belediye bir değil.
Evet sizinki istisna belediyelerden keşke hepsi öyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…