- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Canim durumunu coook iyi anliyorum.
benim babam da ayni.. İckisi sigarasi ilgisizligi gecimsizligi hepsi varayni sekilde saglam oldugu halde calismiyor da...
bu arada maddi yönden bizim de sıkıntımız büyük...
yazin calistigimda ayni sekilde eve vermek konusunda dusunuyordum. Bakti ki eve bi sekilde ihtiyaclari karsilaniyo, simdi hic calismiyo... Sabaha kadar geziyo iciyo aksama kadar yatiyo...
simdi calismiyorum üniversideyim. Aldigim ögrenim kredisini de gerektiginde sadece anneme veriyorum. Calismadigim icin kredi aldigimi da soylemedim haliyle suan evde ihtiyaclarin az da olsa giderildiginden haberi yok. Bu rahatligi az da olsa verdigime pismanim.
anneme kiyamiyorum ona az da olsa elimden geldigince yardim ediyorum paylasiyorum ama babama asla...!
sende annene evin ihtiyaclarina yardimci ol ama bütünüyle kendine güvendirme derim.
Canım kira ve faturalar birikecek onu nasıl yapim bilmiyorm 1 milyar alıyorum 500 ünü kendi hesbaıma yatırım gerisini eve bırakim dedm anneme.. ??
belli bi yastan sonrasi insan ele karisacak diye haliyle yasadigi yeri durumunu dusunmeye basliyo. En azindan ben dusunuyorum...
bizim ev kira degil cok sukur ama akilli babamin borclari yuzunden ipotekli...
borclari odemeyle bitmiyo. Durumumuz ayni sekilde 1 adim öteye gitmiyo.
ev kirasi 250 lirayi odeyemiyo degil odemiyo olabilir bu. Cunku benim babam da ayni sekilde yapmiyo.
gecen sene elimden okula yatiracagim harc parasini almisti sebze aliyim satarim oderim sana da veririm geri yatirirsin ddi. Sonucta komsulardan borc aldik harcimi yatirmaya o vermedi. Gidip icmis benim okul paramla...!
sen okulunu bitirmeye bak sonrasina isini hazirla evlen al anneni yanina...
ben sahsen oyle yapma planindayim. Suan idare ediyoruz. Okulum bu sene bitiyo isimizi ayarladiktan sonra sözlümle evlenmeyi dusunuyoruz ve annemi birakmiycam yanima alicam... Babam da ne yapar bilmiyorum. Acikcasi ilgilenmiyorum da...
Paranın bi kuruşunu bile babana koklatma güzelim. hayatını kurmana da az kalmış sabret, kendine tamamen bakabileceksin de inş. anneni yanına alırsın
işte o öyle olmuyor malesef.. annemi nereye alıyorum hem kardeşim var diyorum..
ben annemle babam yine birlikte olsun ama babam akıllansın istiyorum dha cok beklerim.. evet
maddi açıdan ona muhtac değilsiniz bu daha iyi aslında..karşınıza alıp desenizki bizim sana ihtiyacımız var içkiyi bırak yoksa üzüntüden annem rahatsızlanıcak o nedenle biz evimizi ayırmak zorunda kalabiliriz deseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?