- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
diyemem öyle birşey ağzımı açtığm an boğazıma tıkıyor ben sizi büyüttüm yok işte babana karsı geliyorsun okula gönderdm oudun karsımda laf yapıyorsun saygısızsın diyor
canım demek zorundasın bak ben annemi kaybettim ozaman 45 yaşındaydı kadıncağız nur içinde yatsın..cümleside..o bulmuş sizi sessiz..sindirmiş..korkutmak için öyle davranıyordur birşey yaapacağından değil..
kaç tane bira içiyorki..bir tane bira 4 lira sanırsam..kızın gidip çalışacak sen bira içiceksin..rabbim ıslah etsin..tedavi olsun devlet hastanesinde bağımlılık tedavisi..bu iş böyle nereye kadar gider..
Kardesin ne kadar kucuk canim?
benim babam da yni piskopat tiplerden kavgasi hic eksik olmaz.
iki abim var ikisi de ondan uzak olmak icin gittiler evden. Eger kalsalardi bir mezara biri hapise giderdi o derece... Simde gorusmuyolar da... Arada telefonda gorusuyoruz o kadar. Gelmeyi hic dusunmuyolar buraya geri.
annen baban kardesin ilerde ayni evde kalsin duzelsin mutlu huzurlu yasasin istiyosun anliyorum ama malesef bu mumkun degil...
bi insan 7sinde neyse 70inde de o'dur...
bizimki zerre degismedi kendimi bildim bileli ayni.
insallah senin baban duzelir Allah islah etsin..
mutlu huzurlu bi aile benim de hayalimde olmadi malesef... Su zamandan sonra da degismeyecegini bildigim icin kendimi ve annemi ne olursa olsun kurtarma dusuncesindeyim. Kardesim olsaydi onu da birakmazdim.
herkez baba olamiyomus bi kez daha ögrendim...
boylesi adamla konusulmuyo bile.. Sen yine iyi basarmissin iki kelime olsun dinlemese de diyebilmissin...
biz agzimizi acacak olsak elleri bogazimizdaydi. Yada kapinin onundeydik...
kac geceyi ayakkabisiz sokaklarda yuruyere gecirdik.. Ya da kac kez bahcede uyuduk.. Anlatmakla bitmez bize yasadiklari...
onceden bunlara sesimi cikartamiyodum ben. Simdi sarhos gelip de elini kaldiramaz. Silinse adini baba diye yazan her yerden silecem...
neyse canim sinirlendim kusura bakma kendimi anlatiyorum boyle...
tedavi olmayi hasta olarak gormedikleri icin kendilerini kabul etmiyolar. Ama eger diyebiliyorsan tedavi olmasini isteyebilirsin.
Arkadaslar artık anlatmaktan bıktım ki babamı biliyorsunuz içkisi sigarası had safhada bizi hiç düşünmeyen (sadece sözde cok düşünen) biri. Şuan yine işsiz çalışmak için gayreti yok. kısa kesicem bıktım onu anlatmaktan borclarımız var ben calısıyorum suan sizce eve para vermelimiyim.. gttikçe batıyoruz bu sartlar psikolojimi etkiliyor evimiz yok hiçbirşey yok elimizde..
babama kızdığım için paramı vermek istemiyorum ama bu borclar biriktikçe birikiyor.. Babamla konussam laftan anlayan biri değil. Napıcam ben ya aranızda ailesini geçindiren sorumluluk alan varmıhemde babası calısmıyorken sağlam olduğu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?