Vicdanım kaldirmiyor

evliliğini bitirsin öyle başla
kendini eşinin yerine koysana
direk aldatılma statüsünde oluyor...kocası da aldatan ...sen de ikinci kadın
bunu kendine yakıştırır mısın hem?

Evet hata. Boşanmasını bekle.

Benim onların ilişkisine uzaktan yakından alakam yok. Yine de haklısınız bazen bana çok büyük hata ettim amma ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm

Kesinlikle büyük bir hata olur. Boşanmasını bekleyin. Evlilik basit bir mesele değil.

Adam için biten evlilik neden bitiyor ve duygusal olarak ne zaman bitti egeri duygusallık yeni bittiyse o bunalımdan cikana senle gecer sonra ayrılma olasılığı yüksek varsayalım oldu ailen boşanmış biriyle evlenmeni sıkıntı çıkartır mi

Benim onların ilişkisine uzaktan yakından alakam yok. Yine de haklısınız bazen bana çok büyük hata ettim amma ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm

Siz coktan halletmissiniz o yakınlaşma işini bence. Vicdanınızı rahatlatmak için acmıssınız bu konuyu da. Yazık biraz kendi degerinize saygınız olsun.

Avukata vermiş kendisi bahsetti. Özür dilerim zaten ben oyle bir insan degilim

Boşansın ertesi günü nikah kıyın

Şaka bi yana bu ne hız bu ne acele. Yakın zamanda yaklaşık 8 senelik ilişkini sonlandırmışsın. Az bi zaman değil. Biraz bekle soğusun, yanlızlığın tadını çıkar bu sürede yeni adayını daha yakından tanımaya çalışırsın. Olacağı varsa da olur zaten 8 yıllık ilişki yaşamışsın acemi de değilsin. Neyi yapacağını ne zaman yapacağını az çok planlıyorsundur...

Siz coktan halletmissiniz o yakınlaşma işini bence. Vicdanınızı rahatlatmak için acmıssınız bu konuyu da. Yazık biraz kendi degerinize saygınız olsun.
Arkadaşım ben değerlerimin farkındayım. Lütfen sözlerinize dikkat edin. Keza beni tanimiyorsunuz

TSK ederim

Arkadaşım ben değerlerimin farkındayım. Lütfen sözlerinize dikkat edin. Keza beni tanimiyorsunuz

Zaten ben de yaptığınız o muhabbet üzerine söylüyorum bunu. Objektif yorumlar icin acmadınız mi konuyu, buyrun dışarıdan böyle gözüküyor.
Adamın sizinle yaptığı o konuşma cidden masum mu sizce? Hadi ama yapmayın..

Evlilikleri düzelebilir belki. İnsanlar eşleriyle bazen yokuşa girebilir. Barışma düşünceleri olsa dahi belki de adamın aklına sen geldiğin için engel oluyorsundur.
Sakın boşanmadan adama bakış bile atma! Çok yanlış olur! Kendini eşinin yerine koy. Senin de başına gelebilir.

hakkı var tabi sadece davası bitinceye dek sabretsin bir zahmet
insan nelere sabrediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…