evliliğini bitirsin öyle başlaMerhaba sevgili kk li arkadaşlar.
Hemen konuya giriyorum. Yakın zamanda 7.5 yıllık iliskimi bir çok olumsuzluk sebebiyle zorda olsa sonlandırdım. Aklıma bile gelmiyor artık.
İyi bir isim ve iyi bir gelir sahibi kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Allaha şükür hep kafam dik yaşadım.
Konuma dönecek olursak yeni biriyle tanıştım. Aslında aynı yerde çalıştığım biriydi ancak kendisini pek tanımıyordum.
Biraz araştırınca boşanmak üzeri olduğunu öğrendim. Sonra birada çalışmamız gerekti. Yakınlaştık. Yani daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bizim iş yeri çok büyük bir yer 500 e yakın çalışan var herkes herkesi tanımaz ama bu adamı tanıyan herkes adam gibi adam diyorlar. Çok duygusal.
Ondan etkileniyorum desem yalan olur oda bana karsi bos degil sozleriyle belli ediyor ancak hala boşanma aşamasında oldugundan uzak durmaya çalışıyorum. Ancak onun yanında kendimi iyi hissediyorum. Yine de bir yuvanın yıkılması düşüncesi beni kahrediyor benle alakası olmasa bile.
Kızlar bana akıl verin biz bir arkadaşlığa başlarsak hata mı etmiş olurum. Hem etik olarak hem vicdanen. .
Evet hata. Boşanmasını bekle.Merhaba sevgili kk li arkadaşlar.
Hemen konuya giriyorum. Yakın zamanda 7.5 yıllık iliskimi bir çok olumsuzluk sebebiyle zorda olsa sonlandırdım. Aklıma bile gelmiyor artık.
İyi bir isim ve iyi bir gelir sahibi kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Allaha şükür hep kafam dik yaşadım.
Konuma dönecek olursak yeni biriyle tanıştım. Aslında aynı yerde çalıştığım biriydi ancak kendisini pek tanımıyordum.
Biraz araştırınca boşanmak üzeri olduğunu öğrendim. Sonra birada çalışmamız gerekti. Yakınlaştık. Yani daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bizim iş yeri çok büyük bir yer 500 e yakın çalışan var herkes herkesi tanımaz ama bu adamı tanıyan herkes adam gibi adam diyorlar. Çok duygusal.
Ondan etkilenmiyorum desem yalan olur oda bana karsi bos degil sozleriyle belli ediyor ancak hala boşanma aşamasında oldugundan uzak durmaya çalışıyorum. Ancak onun yanında kendimi iyi hissediyorum. Yine de bir yuvanın yıkılması düşüncesi beni kahrediyor benle alakası olmasa bile.
Kızlar bana akıl verin biz bir arkadaşlığa başlarsak hata mı etmiş olurum. Hem etik olarak hem vicdanen. .
Hayır elbette TSKLER yorum icinevliliğini bitirsin öyle başla
kendini eşinin yerine koysana
direk aldatılma statüsünde oluyor...kocası da aldatan ...sen de ikinci kadın
bunu kendine yakıştırır mısın hem?
Benim onların ilişkisine uzaktan yakından alakam yok. Yine de haklısınız bazen bana çok büyük hata ettim amma ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm
Avukata vermiş kendisi bahsetti. Özür dilerim zaten ben oyle bir insan degilimBelki de barışacaklar ve sen mani oluyorsun? Daha doğrusu adam o duygusal boslukta sana yaklaşıyorsa ?
Vazgec uzat tut kendini, bakışmalar sunlar bunları kes bence. Adam hala evli ve sen suan evli adamla takılan kadın oluyorsun.
Uzat dur elbette
Arkadaşım ben değerlerimin farkındayım. Lütfen sözlerinize dikkat edin. Keza beni tanimiyorsunuzSiz coktan halletmissiniz o yakınlaşma işini bence. Vicdanınızı rahatlatmak için acmıssınız bu konuyu da. Yazık biraz kendi degerinize saygınız olsun.
TSK ederimBoşansın ertesi günü nikah kıyın
Şaka bi yana bu ne hız bu ne acele. Yakın zamanda yaklaşık 8 senelik ilişkini sonlandırmışsın. Az bi zaman değil. Biraz bekle soğusun, yanlızlığın tadını çıkar bu sürede yeni adayını daha yakından tanımaya çalışırsın. Olacağı varsa da olur zaten 8 yıllık ilişki yaşamışsın acemi de değilsin. Neyi yapacağını ne zaman yapacağını az çok planlıyorsundur...
Arkadaşım ben değerlerimin farkındayım. Lütfen sözlerinize dikkat edin. Keza beni tanimiyorsunuz
Bende Türk Silahlı Kuvvetleri ederimTSK ederim
hakkı var tabi sadece davası bitinceye dek sabretsin bir zahmetBenim onların ilişkisine uzaktan yakından alakam yok. Yine de haklısınız bazen bana çok büyük hata ettim amma ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?