- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 31
Hıhı...Avukata vermiş kendisi bahsetti. Özür dilerim zaten ben oyle bir insan degilim
Ne zamandir bosanma surecindeler? Niye bitmesini beklememis? Cok mu uzayacak? Cocuk var mi?Benim onların ilişkisine uzaktan yakından alakam yok. Yine de haklısınız bazen bana çok büyük hata ettim amma ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm
Düşünsene eğer bu insanla bi arkadaşlığa başlarsan boşanma olmadan ve bu duyulsa, hiç alakan olmayan bir boşanma sürecinin ve o evliliği boşanmaya götüren bütün yük ve sorunların yegane sebebi olacak ve çevreye öyle lanse edileceksin.... sonra uğraş dur ki kendini aklayasin, yerinde olsam adama bikac ay sabret ve boşandıktan sonra yanıma gel derdimMerhaba sevgili kk li arkadaşlar.
Hemen konuya giriyorum. Yakın zamanda 7.5 yıllık iliskimi bir çok olumsuzluk sebebiyle zorda olsa sonlandırdım. Aklıma bile gelmiyor artık.
İyi bir isim ve iyi bir gelir sahibi kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Allaha şükür hep kafam dik yaşadım.
Konuma dönecek olursak yeni biriyle tanıştım. Aslında aynı yerde çalıştığım biriydi ancak kendisini pek tanımıyordum.
Biraz araştırınca boşanmak üzeri olduğunu öğrendim. Sonra birada çalışmamız gerekti. Yakınlaştık. Yani daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bizim iş yeri çok büyük bir yer 500 e yakın çalışan var herkes herkesi tanımaz ama bu adamı tanıyan herkes adam gibi adam diyorlar. Çok duygusal.
Ondan etkilenmiyorum desem yalan olur oda bana karsi bos degil sozleriyle belli ediyor ancak hala boşanma aşamasında oldugundan uzak durmaya çalışıyorum. Ancak onun yanında kendimi iyi hissediyorum. Yine de bir yuvanın yıkılması düşüncesi beni kahrediyor benle alakası olmasa bile.
Kızlar bana akıl verin biz bir arkadaşlığa başlarsak hata mı etmiş olurum. Hem etik olarak hem vicdanen. .
Bence adama boşan yanıma gel bile dememeli,belki eşiyle barışacak,hiçbir şekilde etki etmeme li bence o süreceDüşünsene eğer bu insanla bi arkadaşlığa başlarsan boşanma olmadan ve bu duyulsa, hiç alakan olmayan bir boşanma sürecinin ve o evliliği boşanmaya götüren bütün yük ve sorunların yegane sebebi olacak ve çevreye öyle lanse edileceksin.... sonra uğraş dur ki kendini aklayasin, yerinde olsam adama bikac ay sabret ve boşandıktan sonra yanıma gel derdim
Kesinlikle katılıyorum arkadaşa erkek ler farklı bazen anlik öyle olup aileler araya girip kBen bu konularda temkinli olmaktan yanayım. Çevremde de eşiyle biraz arası bozuksa, başka kadınlarla yakınlaşıp "Boşanacağım çok mutsuzum, ikinci defa sevmeye hakkım yok mu?" falan diyen adamların genelde hiç boşanmadığını ve yasak aşk yaşadığını gördüm. Hatta kimisinin eşleriyle de arası gayet iyi. Bir arkadaşıma buna benzer laflar eden ve arkadaşımın da hoşlandığı bir şahsı daha sonradan eşi ve çocuklarıyla beraber yemekte gördük. Arkadaşım yıkıldı ve bütün iletişimini kesti.
Boşanma manevi açıdan zorlu bir süreçtir insanların aklına o süreç içinde başka bir ilişki yaşamak pek gelmiyor. Ayrıca çekişmeli değilse zaten kısa sürede boşanıyor insanlar, sakız gibi uzaması zaten bir problem olduğunu gösteriyor.
Ben o adamdan uzak durmanızı tavsiye ederim, pek güvenilir gelmedi sizin yazdıklarınıza göre. Tabi bu benim şahsi kanaatim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?