Vicdanım kaldirmiyor

500 kisilik kalabalik bir arkadas ortaminda bula bula yeni bosanacak birinimi buldunuz....
Kesin cocuguda vardr bu adamin demi ?
Bosanma arifesindeler diyerek yaptiginiz seyi masumlastirmaya calismayin...
Adam evli bu net....
Ve siz su an evli bir adamla gorusuyorsunuz
Yaptiginiz cok yanlis ...Belki esi evliliginini kurtarmak icin birseyler yapiyor belki vazgececekler bosanmaktan
Bi sabredinde madem bosansinlar ondan sonra alin o "Duygusal " adami kendinize sevgili yapin....

Boşanma arefesinde olan bir evlilik varsa bu duruma hiç bulaşmamalısın. Bu adam senin sevginden güç alarak aslında kurtarılacak bir yuvayı daha kolay bozadabilir, bunu bilemezsin.
Tüm bağlantını kopar, selamını dahi kes bence.
Buna rağmen boşanırsa senin bu boşanmada hiçbir etkin de olmamış olur hem.
Vicdanın rahat olur, o bey karşısındada daha kaliteli bi duruş sergilersin.
Yaşın kaç bilmiyorum ama unutma, her erkek birgün kadına birşeyleri hatırlatır ve başına kakar, bu duruma düşme.

Ikiniz de birbirinizi yarabandı olarak görüyorsunuz şimdilik çikarttığım sonuç bu, ve evlilik bitmeden o adamın size kur yapması iğrenç birşey emin olun. Diğer tarafta acaba doğru karar mı diye düşünen bir kadın var belki de çok ağır bir durumda. Velev ki kadın da bezmiş kadın da istemiyor; bu durumda yine sizi ve eşini küçük düşürecek bir davranış yaptığı eşi için hata diyebilmiş sizi basit biri olarak görmüş ki eşi gitmeden size gelip acıtasyon yapıyor. Işinde iyidir dışarda insanlara karakterini yansıtan bir tip değildir hakkında iyi konuşurlar. Ama kusura bakmayın hali hazırda benim koca 7 yılım gitse ve kalkıp bu tip bir adam çıkıp kur yapsa ben terslerdim bile. Önce bir acını yaşa yıktığın kumdan kale değil koca yuva diye. Hepimiz ilgiye muhtaciz çok seviyoruz ilgiyi ama haysiyetsiz bi herifinkine ihtiyac duymayın kendiniz gibi ilk evliliğini yapacak birilerini bulun ki sizinle aynı heyecanı paylaşsın bu gün size evliliğim bi hataydi diyen iki gün sonra karısına gidip sizin için hataydı der kurban olmayın.

Adamın boşanmasında etkiniz olmasa bile, birlikte olduğunuzu duyanlar sonradan canınızı sıkabilir.Daha sonra üzülmemek için boşanmasını beklemeniz daha iyi bence.Hakkınızda hayırlısı olsun ins.

Siz zaten konusmalara bakilirsa adama o olmamasi gereken samimiyeti coktan vermissiniz. Burada gunah cikariyosunuz, zira siz de biliyosunuz ne yaptiginizi.
Adam bi'kere adam olsa daha nikahli karisini bosamadan fildir fildir acmazdi gozlerini. Bugun sana yarin bana demisler. Hic guvenilir bir profil degil ayrıca...

Boşanmasını bekle. Bu süre zarfında hiç görüşme. Yuva yıkan kadın profili bir ömür düşmez yakandan.
Nasipse zaten sonra bir araya gelirsiniz. Taş yerinde ağırdır !!!!!!

Benim onların ilişkisine uzaktan yakından alakam yok. Yine de haklısınız bazen bana çok büyük hata ettim amma ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm
Ne zamandir bosanma surecindeler? Niye bitmesini beklememis? Cok mu uzayacak? Cocuk var mi?

Ay bu bana nedense yıllar öncesini hatırlattı. uzak dur boşanmak " üzere" kelimesi sıkıntılı daha mahkemeye başvuru bile yoktur... sadece kafada boşanma süreci başlamış o kadar.
yaşadım biliyorum ilk başta evli olduğunu bile demedi bir şekilde öğrendim o da üzereydi meğer bu cümle sana anlatmadığı ayrıntıları barındırırmış içinde. karına git dedim görüşmedim bir daha. sonra benim evin çaprazına taşındı eşiyle... çok sonra duydum ki boşanmış başkasıyla evlenmiş bu karısı üniversite mezunuymuş benim gibi... bunu da sıklıkla dile getirirmiş ezik ...
neyse irtibatı kestikten kısa bir süre sonra eşimle tanıştım adam gibi adam olan sevdiğini korur kollarmış kimse yanlış tanısın bilsin arkasından konuşsun istemezmiş bir de öyle yaşadığı her haltı millete anlatıp da sakız etmezmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bosanmadan görüşmemen onun da hoşuna gidecektir. Seni daha ağır ve ahlaklı bir kadın olarak değerlendirip güveni artacaktır. Şu halde ilişkiye başlarsan ileride başına bile kakabilir.

Düşünsene eğer bu insanla bi arkadaşlığa başlarsan boşanma olmadan ve bu duyulsa, hiç alakan olmayan bir boşanma sürecinin ve o evliliği boşanmaya götüren bütün yük ve sorunların yegane sebebi olacak ve çevreye öyle lanse edileceksin.... sonra uğraş dur ki kendini aklayasin, yerinde olsam adama bikac ay sabret ve boşandıktan sonra yanıma gel derdim

Acelenmi var? 6 ay veriyorum, eğer bu süre içinde boşanırsa ok ,ama bu süre geçer de hâla boşanma olmamışsa bu işi unut

B
Bence adama boşan yanıma gel bile dememeli,belki eşiyle barışacak,hiçbir şekilde etki etmeme li bence o sürece

Ben bu konularda temkinli olmaktan yanayım. Çevremde de eşiyle biraz arası bozuksa, başka kadınlarla yakınlaşıp "Boşanacağım çok mutsuzum, ikinci defa sevmeye hakkım yok mu?" falan diyen adamların genelde hiç boşanmadığını ve yasak aşk yaşadığını gördüm. Hatta kimisinin eşleriyle de arası gayet iyi. Bir arkadaşıma buna benzer laflar eden ve arkadaşımın da hoşlandığı bir şahsı daha sonradan eşi ve çocuklarıyla beraber yemekte gördük. Arkadaşım yıkıldı ve bütün iletişimini kesti.

Boşanma manevi açıdan zorlu bir süreçtir insanların aklına o süreç içinde başka bir ilişki yaşamak pek gelmiyor. Ayrıca çekişmeli değilse zaten kısa sürede boşanıyor insanlar, sakız gibi uzaması zaten bir problem olduğunu gösteriyor.

Ben o adamdan uzak durmanızı tavsiye ederim, pek güvenilir gelmedi sizin yazdıklarınıza göre. Tabi bu benim şahsi kanaatim.

B
Kesinlikle katılıyorum arkadaşa erkek ler farklı bazen anlik öyle olup aileler araya girip k
Barıştırıyorlar sende kadınsın belki esi barışmak istiyor da arada seni de duyunca kahrolur hemcinslerimiz onu en iyi biz anlarız

Evliliklerini siz bozmadınız, siz ortada yokken boşanma aşamasına girilmiş; her ne kadar evliliklerin bitmesinde bir katkınız olmasa da tamamen boşanmadan görüşmeniz başınızı ağrıtır, evliliklerinin bitmesinde sizi bile suçlayabilirler. O yüzden boşandıktan sonra görüşmeniz sizin için daha hayırlı olacaktır.

Bir çok kişi benim gibi çocuk var mı yok mu diye merak etmiş ama sizden bir cevap gelmemiş. Eğer çocuk varsa gerçekten ayrılıyor olsa bile bir ilişkiye başlamayın. Çocuk yoksa boşanmasını bekleyin. Kendinizi geriye çekip bekleyin bakalım gerçekten doğru mu söylüyor ayrı bir evde mi yaşıyor. Ama bana kalırsa ayrılma, boşanma falan yok. Duygusal boşluğunu sizinle dolduruyor şu aşamada gibime geldi. Boş yere adınızı çıkartmayın iş yerinde çok üzülrsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…