Vicdanım kaldirmiyor

Merhaba arkadaşlar sizden aldığım mantıklı ve değerli fikirler zaten dün yapmam gerkenler hakkında bana yol göstermişti. Bugün o şahısla görüşüp ona benden uzak durması gerektiğini onunla bu şekilde bir görüşme halinde olmamın bana yakismayacagini net bir dille belirttim.
Asla ve asla bu aşamada benimle iletişim kurmaması gerektiğini bunun uygun olmadığını söyledim. Çok rahatım.
Ayrıca ona yine mantıklı olmasını ve eşine bir şans vermesini hatta elinden tutup bir psikoloğa götürmesini bir iş arkadaşı olarak tavsiye ettim. Bana dediği yolumdan dönem imkansız oldu. Bende bu senin mücadelen ve kesinlikle bana yaklaşma dedim. Sert tavrımı görünce ciddiyetimi kavradi.
Bundan sonra ister barışsın ister ayrılsın beni hiç ilgilendirmez.
Sizlere tsk etmeyi bir borç bilirim.
Not: çocuk yok

gec de olsa tavrinizi belli etmenize sevindim ve lütfen kararli olun lütfen . umarim ilerleyen zamanlarda sizin karsiniza bekar akli basinda "duygusal" bir beyfendi cikar.

Çok onurlu bir davranış sergilemişsiniz, tebrikler.
Böyle gururlu davranış sergileyen kadınları ayakta alkışlıyorum.
Zaten boşanma aşamasındaydı, ben sebep olmadım, evli olduğunu bilmiyordum gibi bahanelere sığınanlara ders olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…