- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.524
- 798
Sizin gibi kıymetli insanların yorumları için yazıyorum elbette. sizden fikir rica ediyorum. Ama lütfen kırmayın.Zaten ben de yaptığınız o muhabbet üzerine söylüyorum bunu. Objektif yorumlar icin acmadınız mi konuyu, buyrun dışarıdan böyle gözüküyor.
Adamın sizinle yaptığı o konuşma cidden masum mu sizce? Hadi ama yapmayın..
Çok haklısınız tsk ederimhakkı var tabi sadece davası bitinceye dek sabretsin bir zahmet
insan nelere sabrediyor
Teşekkür ederim güzel arkadaşımBende Türk Silahlı Kuvvetleri ederim
Bende sizin gibi düşünüyorum o insana yani eski eşine haksızlık edememYeniden sevmeye elbette hakkı var.
Ama boşanma işlemleri tamamen bittiğinde..
Sizin gibi kıymetli insanların yorumları için yazıyorum elbette. Saçmalayama müsait biri olarak sözden fikir rica ediyorum. Ama lütfen kırmayın.
Bosanmasini bekleyin.Merhaba sevgili kk li arkadaşlar.
Hemen konuya giriyorum. Yakın zamanda 7.5 yıllık iliskimi bir çok olumsuzluk sebebiyle zorda olsa sonlandırdım. Aklıma bile gelmiyor artık.
İyi bir isim ve iyi bir gelir sahibi kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Allaha şükür hep kafam dik yaşadım.
Konuma dönecek olursak yeni biriyle tanıştım. Aslında aynı yerde çalıştığım biriydi ancak kendisini pek tanımıyordum.
Biraz araştırınca boşanmak üzeri olduğunu öğrendim. Sonra birada çalışmamız gerekti. Yakınlaştık. Yani daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bizim iş yeri çok büyük bir yer 500 e yakın çalışan var herkes herkesi tanımaz ama bu adamı tanıyan herkes adam gibi adam diyorlar. Çok duygusal.
Ondan etkilenmiyorum desem yalan olur oda bana karsi bos degil sozleriyle belli ediyor ancak hala boşanma aşamasında oldugundan uzak durmaya çalışıyorum. Ancak onun yanında kendimi iyi hissediyorum. Yine de bir yuvanın yıkılması düşüncesi beni kahrediyor benle alakası olmasa bile.
Kızlar bana akıl verin biz bir arkadaşlığa başlarsak hata mı etmiş olurum. Hem etik olarak hem vicdanen. .
ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm
Benim onların ilişkisine uzaktan yakından alakam yok. Yine de haklısınız bazen bana çok büyük hata ettim amma ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm
İşte bu okumak istediğim en güzel cevaptı. Çok teşekkür ediyorumPekii o halde söyle söyliyim.
Siz bosanmak üzeresiniz. Esiniz de kendi isyerindeki bi kadınla bakışıyor ediyor. Hatta gidip benim sevmeye hakkım yok mu gibi gayet samimi gayet yakın bir konusmayı yapıyor ki bu konusmayı neden yaptığı da ortada. "Evdekiyle ayrılmadan yenisini yedekleyeyim hatta belki de boşanmadan mercimeği fırına veririm bu hatunla oh keyfim bozulmaz. ". Siz esinizin bu tavrı fikri oldugu icin bosanma asamasinda dahi olsanız üzülmez sinirlenmez misiniz? Normal mi bu.
Yahut evliligi bitmek üzere olan -aynı yataga girip girmedimleri bile belli degil ustelik. Bu forumda cok defa gördük biz bosanma asamasndayken hamile kalanlari- bir adamın depresyona meyilli olmasi gerekirken kadın peşinde olması cok mu normal cok mu insani?
Ya da baska bir açıdan, sizi bu kadar kolay lokma görüp evli de olsam ben bunu koynuma alirim en olmadi flört ederim diye düşünülmek rahatsız etmiyor mu? Bütün secenekleri geçtim ben sırf böyle bir kadın olmadığım icin bile sinirlenir sogurdum hu adamdan.
Siz bunlardan hangisini kendinize yakistiriyorsunuz onu seçin ve bu iliskiye başlayın. He yok ne münasebet benim vakti geldiginde tertemiz bir iliskim olacak diyorsanız da mesafenizi koyun. Zaten siz mesafeyi koyup ona ışık yakmazsanız o kendine başka ışık bulacaktır emin olun.
Eşi benim için en çok düşünülen insandır. Saygının en büyüğüne layıktır. Teşekkürler yorum icinAdam ayrılacak bile olmayabilir.Iyi insan olmakla iyi eş olmak farklı ayrıca.Herkes adam hakkında iyi konuşuyor olabilir ama iyi bi insan asla hala evli iken birine duygularını açmaz diye düşünüyorum.Ayrılır öyle söyler seviyorsa.Kendinizi eşinin yerine koyarsanız cevabı bulursunuz aslında uzun uzun düşünmeye bile gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?