Vicdanım kaldirmiyor

Sizin gibi kıymetli insanların yorumları için yazıyorum elbette. sizden fikir rica ediyorum. Ama lütfen kırmayın.

Her ne kadar boşanma aşamasında olsa da hala evli bir adam. Hem vicdanen hem etik olarak yapma. Kesebiliyorsan ilisigini hemen kes bence. Yoksa yuz yuze etkilenebilirsin ki etkilenmissin de belli. Ama yapma. Hala evli bir adam. Belki sende onun duygusal bir bisluguna denk geldin ama sen olmasan barisir belki. Ufacık bir ihtimal bile olsa yuva yıkan olma derim.

Sizin gibi kıymetli insanların yorumları için yazıyorum elbette. Saçmalayama müsait biri olarak sözden fikir rica ediyorum. Ama lütfen kırmayın.

Pekii o halde söyle söyliyim.

Siz bosanmak üzeresiniz. Esiniz de kendi isyerindeki bi kadınla bakışıyor ediyor. Hatta gidip benim sevmeye hakkım yok mu gibi gayet samimi gayet yakın bir konusmayı yapıyor ki bu konusmayı neden yaptığı da ortada. "Evdekiyle ayrılmadan yenisini yedekleyeyim hatta belki de boşanmadan mercimeği fırına veririm bu hatunla oh keyfim bozulmaz. ". Siz esinizin bu tavrı fikri oldugu icin bosanma asamasinda dahi olsanız üzülmez sinirlenmez misiniz? Normal mi bu.

Yahut evliligi bitmek üzere olan -aynı yataga girip girmedimleri bile belli degil ustelik. Bu forumda cok defa gördük biz bosanma asamasndayken hamile kalanlari- bir adamın depresyona meyilli olmasi gerekirken kadın peşinde olması cok mu normal cok mu insani?

Ya da baska bir açıdan, sizi bu kadar kolay lokma görüp evli de olsam ben bunu koynuma alirim en olmadi flört ederim diye düşünülmek rahatsız etmiyor mu? Bütün secenekleri geçtim ben sırf böyle bir kadın olmadığım icin bile sinirlenir sogurdum hu adamdan.

Siz bunlardan hangisini kendinize yakistiriyorsunuz onu seçin ve bu iliskiye başlayın. He yok ne münasebet benim vakti geldiginde tertemiz bir iliskim olacak diyorsanız da mesafenizi koyun. Zaten siz mesafeyi koyup ona ışık yakmazsanız o kendine başka ışık bulacaktır emin olun.

Adam hele bir boşansın ondan sonra samimiyetinizi ilerletirsiniz. Sonuçta adam boşanma aşamasında bile olsa resmiyette hala evli.
Ayrıca barışma durumları da olabilir. Bence adamın kafasını karıştırmayın, barışma ihtimalleri var sonuçta. Bence bekleyin.

Bosanmasini bekleyin.

Doğru düşünüyorsunuz , haksızlık yapmış olursunuz eşine ve kendinize.

Çocukları var mi, boşanma nedenleri ne ?. Belki bosanmaktan vazgececekler ama sizin yakinliginiz adamı cesaretlendirecek.

Tam bosandigi gün o adam bekar oluyor , dava açılınca değil elbet. Karısı bunu yapsa izin vermez.

Ayrıca yeni boşanan insanlar, duygusal boşluk içinde olur. Çoğunluğu , yeni ilişkisini yaralar hırpalar.
Belli ki hassas birisiniz , yazık etmeyin kendinize.
Sizde duygusal boşluk içindesiniz bu arada. Uzun bir ilişkiniz bitmiş.

Bosanmadigi için değil şuan bir ilişkiye hazır olmadığınız için yaklasmadiginizi düşünmeli ayrıca.

ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm

Bosanmalarini beklersen ikinci sansini kaybedecegini mi dusunuyorsun? Kacmaz merak etme.

Dedigin kadar adam gibi adam olsaydi biriyle tanismak icin bosanmayi beklerdi. Daha dakka bir gol bir. Bir yuvanin yikilmasi kolay degil ama anlasilan yuvasi adamin pekte umurunda degil. Buraya yaziyorum o evlilik o adam gibi adam yuzunden bitmis.

Benim onların ilişkisine uzaktan yakından alakam yok. Yine de haklısınız bazen bana çok büyük hata ettim amma ikinci bir şansa hakkım yok mu. Yeniden sevmeye hakkım yok mu diyor. Çok uzuluyorm

Bu diyalog gerçekten biraz sıkıntılı olmuş.
Biz kadınlar duygusal varlıklarız malesef çabuk etkileniyoruz,merhamet ediyoruz,acıyoruz bazen. Ancak erkeklerin de sağı solu belli olmuyor gerçekten. Sizin de ikişkinzi yeni bitmiş zaten üzülmüşsünüz. Dışarda boşanıyorm deyip evde karısıyla gülüp eğlenen çok adam var.
Kendinizi eşinin yeirne koyarak empati yapmak atacağınız adımları yönlendirmek açısından mantıklı bir basamak. Ayrıca Siz de zarar görebilirsiniz, ortada bitmemiş bir evlilik var.
Ben tekrar uzak durun diyorm. Gözgöze bile gelmeyin. Bu duygusal boşluğu sizinle doldurmasına izin vermeyin. Eşini bırakabilmesi için tutunacak dal olmayın.

Burda sizinle karsilasma ihtimali olmayanlarn yorumlari ne kadar acıtıyor degil mi. Bir de sizin hayatinizdaki insanlarn söyleyeceklerini düşünün. Kendinize itiraf edemeseniz de icten ice yasayacağınız suclulugu ve degersiz hissetmeyi düşünün.

Lütfen kendinize yakışacak gercekten adam gibi adam biriyle bir yola çıkın. Bu adam av peşine düşmüş çünkü.

Adam ayrılacak bile olmayabilir.Iyi insan olmakla iyi eş olmak farklı ayrıca.Herkes adam hakkında iyi konuşuyor olabilir ama iyi bi insan asla hala evli iken birine duygularını açmaz diye düşünüyorum.Ayrılır öyle söyler seviyorsa.Kendinizi eşinin yerine koyarsanız cevabı bulursunuz aslında uzun uzun düşünmeye bile gerek yok.

İşte bu okumak istediğim en güzel cevaptı. Çok teşekkür ediyorum

Eşi benim için en çok düşünülen insandır. Saygının en büyüğüne layıktır. Teşekkürler yorum icin

Bencede beklemelisin. Boşanma süresinde bile olsa ikinci kadın olarak durursun ve belki barışmalarına bir ihtimal var ama siz arkadaş olursanız belki mani oluraunuz

Dışarıdan adam gibi adam gözüküp içi lağım cukuru çıkan çok insan var. İş yerinde birini ne kadar taniyabilirsin,bir de insanların iş arkadaslarina tavırları farklı,hayatındaki kişiye tavırları farklı olur. Neden bosaniyor acaba bu çok önemli. Tabii doğruyu söylemez sana. Bosansa bile belli bir süre geçtikten sonra başla bir şeylere baslayacaksan bence. İlişkinin unutulması bile zaman aliyorken bir evliliğin yıkılması sonrası tarafların uzun süre kafa dinlemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…