Zaten soylenen gibi adam gibi adamsa bosanmadan bi ilişkiye baslamaz. Bosanmayi beklemiyorsa da adam degildir.Merhaba sevgili kk li arkadaşlar.
Hemen konuya giriyorum. Yakın zamanda 7.5 yıllık iliskimi bir çok olumsuzluk sebebiyle zorda olsa sonlandırdım. Aklıma bile gelmiyor artık.
İyi bir isim ve iyi bir gelir sahibi kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Allaha şükür hep kafam dik yaşadım.
Konuma dönecek olursak yeni biriyle tanıştım. Aslında aynı yerde çalıştığım biriydi ancak kendisini pek tanımıyordum.
Biraz araştırınca boşanmak üzeri olduğunu öğrendim. Sonra birada çalışmamız gerekti. Yakınlaştık. Yani daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bizim iş yeri çok büyük bir yer 500 e yakın çalışan var herkes herkesi tanımaz ama bu adamı tanıyan herkes adam gibi adam diyorlar. Çok duygusal.
Ondan etkilenmiyorum desem yalan olur oda bana karsi bos degil sozleriyle belli ediyor ancak hala boşanma aşamasında oldugundan uzak durmaya çalışıyorum. Ancak onun yanında kendimi iyi hissediyorum. Yine de bir yuvanın yıkılması düşüncesi beni kahrediyor benle alakası olmasa bile.
Kızlar bana akıl verin biz bir arkadaşlığa başlarsak hata mı etmiş olurum. Hem etik olarak hem vicdanen. .
Aynen kendi savaşını kendi kararıyla vermeli. Çok değer veriyorsa gelir bulur beni..Sorunuzun cevabi tam olarak vicdaninizda gizli.
Çok şükür hala vicdaniniz kaybetmeyen kadinlar var.
Empati kurun ve yolunuza devam edin.
Adamin tavirlarina, sözlerine kulak asmayin.
Nasibinizde var ise davalari sonuclandiktan sonra da sizi gelir bulur.
Icinizi ferah tutun.
Belki siz o süreçte coook daha iyi birisi ile karsilasacaksiniz.
İşte bu okumak istediğim en güzel cevaptı. Çok teşekkür ediyorum
Sevgili kelebek burası bizim bazen göremediklerimizi görmemiz için var değil mi? Acı sözlerin aslında çok değerli.Sizi tebrik ediyorum açık yürekliliğinizden ötürü. Hem de zaman zmaan herkesin kafasına göre arıp tuttuğu internet çöplüğünde olayı kişiselleştirmeden payınıza düşeni almanız takdire şayan. Bunu hayatınızda da uygularsanız kalite budur.
Niye boşanıyor öğren sonra seni de aynı sebepten bosamasin :) şaka bir yana .ben de diğer üyeler gibi düşünüyorum . Bosanmadan duygularını belli etme . Çok çirkin bir durum . Belki de söylediği gibi değil ve adam macera ariyor. Bilemezsin ki ne fuşki karıştırdığını. .sen daha hiç evlenmemissin. .iyice araştır sonu hüsran olmasın.Merhaba sevgili kk li arkadaşlar.
Hemen konuya giriyorum. Yakın zamanda 7.5 yıllık iliskimi bir çok olumsuzluk sebebiyle zorda olsa sonlandırdım. Aklıma bile gelmiyor artık.
İyi bir isim ve iyi bir gelir sahibi kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Allaha şükür hep kafam dik yaşadım.
Konuma dönecek olursak yeni biriyle tanıştım. Aslında aynı yerde çalıştığım biriydi ancak kendisini pek tanımıyordum.
Biraz araştırınca boşanmak üzeri olduğunu öğrendim. Sonra birada çalışmamız gerekti. Yakınlaştık. Yani daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bizim iş yeri çok büyük bir yer 500 e yakın çalışan var herkes herkesi tanımaz ama bu adamı tanıyan herkes adam gibi adam diyorlar. Çok duygusal.
Ondan etkilenmiyorum desem yalan olur oda bana karsi bos degil sozleriyle belli ediyor ancak hala boşanma aşamasında oldugundan uzak durmaya çalışıyorum. Ancak onun yanında kendimi iyi hissediyorum. Yine de bir yuvanın yıkılması düşüncesi beni kahrediyor benle alakası olmasa bile.
Kızlar bana akıl verin biz bir arkadaşlığa başlarsak hata mı etmiş olurum. Hem etik olarak hem vicdanen. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?