Watsap grubu

Sorma , ilgilenme boşver ne konuşurlarsa konuşsunlar. Sen böyle tavırlar aldıkça o görümcelerin daha çok gülüyodur, sanki çok önemliymiş gibi davranma. Hiç öyle birşey yokmuş gibi davran bundan sonra , zaten normali de o

ay yok eşim varken beni çekiştirmezler. ama soğuklar düğün sonrası kaynanamın taktığı 4 çeyreği geri istediler bunun gibi şeyler...
Vermeyin, yırtınsınlar. Ne munasebet? Size takılmış, sizindir onlar. Arıca neden dört çeyrek takmış acaba? Dördünü birlestirip bir bilezik ya da bileklik taksaymış ya. Çok mu görünsün istedi acaba?

insan kardeşleriyle iki goy goy yapıp muhabbet edemeyecek mi yahu? neden bu kontrol deliliği? ne konuşabilirler o grupta? çocuklukta yaptıkları saçmalıklar, evlilerse çoluk çocuk varsa onların fotoğrafları, akraba dedikoduları bunları bilseniz ne bilmeseniz ne? hayatı bu kadar ciddiye almayın siz de kurun kardeşlerinizle bir grup?

Kız alemsiniz grupta olsanız daha sıkıntı olurdu. Ben bazen kocamın akrabalarının numaralarını kaydetmiyorum sosyal medyada eklemiyorum ne kadar samimi olursan o kadar sorun çıkar. Dün kocam maça gitti alt katımda kaynanamla görümcem takıldılar benide çağırmadılar çağırmalarına gerek yok ki ana kız onlar sonuçta ben gelinim el kızıyım. Ne olursa olsun biz sadece eşimizle yakınız ailesyle değil.

benım esimin ailesinin de var grubu...ozellıkle gırmedim gruba..laf sokucaklar edicekler valla sinirlerimi geremem sacma sapan tipler icin..hatta zorla sokmaya calıstılar bi sekilde sıyrldım...aman aman...

Aile gruplarına genelde alınmaz zaten gelin damat çekirdek aile grubu olur. Babasının masrafı konusunda eşinizin ve sizin ortak bütçenizden de para çıkacağı için almaları çok normal. Alınganlık yapıyorsunuz.

Diğer gelin veya dayanılarak grupta yoksa abartı alınganlık yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…