Watsap grubu

Sen neden insanları bu kadar ciddiye alıyorsun. Dış kapının dış mandalı olmak avantaja çevirebileceğin bir konu aslında. Sende o ölçüde özgür ve dışında kal.

Var. Biz bir aileyiz artık çünkü buna eşim de dahil
O zaman hiç sohbet muhabbet dönmüyordur sizin aile grubunuzda ,hiç özeliniz olmuyordur. Yüzeysel şeyler konuşuluyordur.
Eşiniz sizinle bir aile sadece. Kuzeninizle,amcanızla veya dayınızın kızıyla eşiniz aile değil. Önce bunu sindirmeniz lazım.

Bu arada madem çok önemsiyordunuz eşinizin aile grubunda olmayı,neden çıktınız? Arkanızdan nolur dön dememişler diye de alınmışsınız. Alınacaksanız çıkmamalıydınız,grupta olmayı çok istiyorsanız da çıkmamalıydınız. Çıktıysanız da arkanızdan yalvarmalarını beklememeliydiniz.

Aile grubuna almamaları normal bence, fazla meraklı buldum ben sizi, diğer grupta ne konuşuyorsunuz falan diye niye görümcelre soruyorsunuz, hadi eşinize sorsanız belki biraz anlaşılır. ayrıca maddiyat konuşulacak bir gruba sizi almaları şık bir davranış değil mi, abimle hallederiz dememişler, sizi bir aile olarak görüp beraber hareket etmenize alan açmışlar

Ne güzel hiçbişey umurlarında değilmiş işte. Erkek ailesinden şikayet edilen konuların ana sebebi fazla içli dışlı olmak, herşeye karışmaları gibi şeyler geliyor en başta. Sizinkiler gayet makul tavırdalar bence. Gelin gelin diye sülük gibi yapışsalar daha mı iyiydi.Whatsup grubuna almamaları size kendinizi el kızı mesajı veriyorlar gibi hissettirmiş olabilir ama bence alakası yok. Adı üstünde grup. Arkadaş grubu, iş arkadaş grubu, okul grubu, gün grubu, eski arkadaş grubu vb. gruplar oluyor hep herkeste. Kendi içinde üyeleri oluyor. Çok kişiselleştirmeyin grup olayını.

Ne kadar meraklısınız, iç içe olmaya.
Böyle bir durum yaşasam şu konuşmayı asla kendime yakıştıramam.
Yüz göz olmak hiç istemem.
Özel alanlarına saygı duyarım.
Hastalık durumu ayrı, özel grup ayrı.

Benim eşimin aileside oyle bi grup kurmuslardi kardesleri kv kp benide gruba aldilar bir ay zor dayandim gruptan ciktim dedim esime beni almasinlar sacma sapan muhabbetler. Ne guzel iste almamislar sizi daha ne istiyosunuz.

benim kardeşlerimle olan grubuma neden eşim ve ya kardeşimin eşi giriyor onu anlamadım. Muhabbetiniz de yokmuş

Bence hiç o grupta olmayın başınız ağrır demedi demeyin bizimde garip bir watsap grubumuz var bütün teyze çocuklari var erkek olanların karıları da ekli ama damatlar ekli değil hiç erkek olmasa tamam diyecem de gelinler el olmuyor mu ben hic yazmıyorum arada sırada sadece bayramlarda bile mesaj atmam öyle samimiyetsiz buluyorum grubu hiç canınızı sıkmayın borç zamani sizi eklediklerinde de hiç mesaj yazmasaydiniz herhangi bir gruba eklerlerse bir daha hiç karışmayın aralarında konuşsunlar sessizede al grubu bitti gitti bosverin

Benim de eşimin de birbirimizden ayrı aile watsap grupları var. İkimiz de birbirimizi almayı düşünmedik hatta beni alsalar çıkmak için uğraşırım. Kendi içlerinde yapılacakları konuşuyorlar. Gerekli durumlarda eşimle birbirimize bilgi veriyoruz. Boşverin,, Emin olun grupta olsanız bu sefer nasıl çıkabilirim diyecektiniz. Bazen uzak kalmak en güzeli

Çekirdek ailenin olduğu grup, belki ailevi özel şeyler de konuşuluyordur neden seni alsınlar ki? Benim nişanlımın da ailesnini whataspp grubu var, abisi 10 yıldır evli, onun eşi de o grupta yok mesela ve hiç bunun lafının edildiğni duymadım görmedim.

Ben kendi sülalemin whatsapp gruplarına bile girmiyorum, alıyorlar çıkıyorum Siz neden bu kadar dert ettiniz anlayamadım o yüzden.

normalde grupta olmamak değil şakayla karışık görümceme "ben de abine diyorum o grupta bizsiz ne konuşuyorsunuz " deyince görümcemin sizi alakadar eden bişey yok diyip ukalaca cevap vermesi ve para isterken grup kurup bizi almaları tuha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…