- 10 Ocak 2023
- 466
- 845
- 23
- 33
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
O zaman hiç sohbet muhabbet dönmüyordur sizin aile grubunuzda ,hiç özeliniz olmuyordur. Yüzeysel şeyler konuşuluyordur.Var. Biz bir aileyiz artık çünkü buna eşim de dahil
EvetKomik mi
şu cevaptan sonra hala o kişilerle muhattap oluyor musunuz? daha sohbete bile gerek yokBen diğer grupta ne konuşuyorsunuz dedim seni alakadar eden bir şey yok yenge cevabı aldim
Ben valla hiç umursamamBen ayip olur diye çıkamıyorum, pitircik kalbim kıyamıyor
Aile grubuna almamaları normal bence, fazla meraklı buldum ben sizi, diğer grupta ne konuşuyorsunuz falan diye niye görümcelre soruyorsunuz, hadi eşinize sorsanız belki biraz anlaşılır. ayrıca maddiyat konuşulacak bir gruba sizi almaları şık bir davranış değil mi, abimle hallederiz dememişler, sizi bir aile olarak görüp beraber hareket etmenize alan açmışlarAtladiginiz şey şu yıllardır ben yokum zaten grupta bunu sorun etmedim etsem de bildirmedim ama beni para bölüşürken babalarının borcunun ödenmesi için siz de şu kadar ödeyeceksiniz demek için yeni bir gruba aldılar. Ben diğer grupta ne konuşuyorsunuz dedim seni alakadar eden bir şey yok yenge cevabı aldim
Benim eşimin aileside oyle bi grup kurmuslardi kardesleri kv kp benide gruba aldilar bir ay zor dayandim gruptan ciktim dedim esime beni almasinlar sacma sapan muhabbetler. Ne guzel iste almamislar sizi daha ne istiyosunuz.Hayırlı ramazanlar bebişler. 3 tane görümce sahibi olarak kaçınılmaz görümce konusu ile karşınızdayım :) ben 6 yıldır evliyim evlendiğimden beri eşimlerin ailesinin watsap grubu var orda yokum. Birşey konusuyolar mesela yanyanayken aa gamze sen bilmiyomuydun oluyo grupta konuşulmuş oluyo. Çok kez de yüzsüz gibi eşime bu duruma alındığımı da söyledim. Eşimin babası hastalandı geçen bı onun maddi giderleri için bir watsap grubu kuruldu bu sefer beni aldılar. işte hastaneye ödenecek borç konuşuldu hala kendi aralarinda diğer gruptan konuştular ama .sonra ben gruptan bu konu bitince çıktım. Görümcem yazmış ki neden çıktın.dedim hastalık durumu bitti mi yllardr da ben aile grubunuzda zaten yokum artık almasaniz da olur. Demis ki herşeyi niye bu kadar ciddiye alıyorsun .dedim asıl siz hicbiseyi niye ciddiye almiyosunuz hiç lugatinizda kusura bakma falan yok , sadece laf sokar çünkü görümcem hiç hal hatır sormak için kaç sefer aramama rağmen aramaz kötü günde aramaz. Yani dger kardeşler de boyleler hiç muhabbetleri yok eşimi kimse aramaz aylarca gorusmeseler.kimse yigenini sormaz .bana da garip geliyor artık tavır koydum hiç adimlarimin karşılığını göremiyorum bana dış kapının dış mandalı muamelesi yapiyosunuz dedim, sadece borç öderken mi sayiliyorum dedim,beni tekrar gruba aldıklarında. Tartıştık çıktım tekrar gruptan.ama ne esim bu konuyu açtı ne bir kusura bakma diyen oldu ne yanlış anlıyorsun diyen oldu. Akşam kakara kikiri konuştular telefondan kimsenin umru degil.valla kimseyi ne kardeşimden ne anne babamdan ayırdım ama hiçbirinden karşılık göremiyorum.ele karışmak ne zor.
normalde grupta olmamak değil şakayla karışık görümceme "ben de abine diyorum o grupta bizsiz ne konuşuyorsunuz " deyince görümcemin sizi alakadar eden bişey yok diyip ukalaca cevap vermesi ve para isterken grup kurup bizi almaları tuhaÇekirdek ailenin olduğu grup, belki ailevi özel şeyler de konuşuluyordur neden seni alsınlar ki? Benim nişanlımın da ailesnini whataspp grubu var, abisi 10 yıldır evli, onun eşi de o grupta yok mesela ve hiç bunun lafının edildiğni duymadım görmedim.
çünkü hiç samimiyet ve iyi niyet göremedim art niyet olduğunu düşnüyorumBen kendi sülalemin whatsapp gruplarına bile girmiyorum, alıyorlar çıkıyorumSiz neden bu kadar dert ettiniz anlayamadım o yüzden.
Art niyet olsa nolacak ki? Size bir zararı var mı bu durumun? Orada sürekli sizi cekistirdiklerini mi düşünüyorsunuz? Amaaaan boşverin ya.çünkü hiç samimiyet ve iyi niyet göremedim art niyet olduğunu düşnüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?