Watsap grubu

Beni soktular esimin aile grubuna, istemedigim halde, hiç durmadan konusuyolar, Whatsapp ta 58 tane msj görünüyor oha diyorum bisey oldu. Bakıyorum kendi aralarında abuk subuk hede hödö, cikmak istiyorum, ayip olucak diye çıkamıyorum, zerre enteresan konusulan bisey de yok. Onun torununun ilk okul günü fotoğrafları, berikinin tatil anilari, gerçekten bana ne yani

Ne yapacaksın eş ailesi wp grubunu, çekirdek ailenin samimi grubudur o, neden siz orda olasınız ve zaten olmanıza gerek olmayan bir grupta olmadığınız için millete trip atıyorsunuz? Para toplayınca tabi alacaklar çekirdek aile arası samimi bir durum değil tüm aile bireylerinden destek toplanan bir grup. Ama diğeri anne baba kardeşler grubu. Eşiniz gereksiz duygusal tutumunuzun farkında ki bir şey demiyor zaten Kıymet görmek için wp grubu kovalamayın eyyy gelinler

Aksini iddia etseniz de aile grubuna alınmamaya takılmışsınız biraz. Yoksa borç için grup açıldığında gruptan çıkarken söylediğiniz şey bu olmazdı. Siz borcun sizi ilgilendirmediğine falan değil bu konuya takılmışsınız.

Eşimin de kardeşleri ve annesi ile grubu var. İyi ki de yokum. Hiç çekemezdim beni zerre ilgilendirmeyen muhabbetlerini.

Aile grubuna girip ne yapacaksınız? Kardeşler kendi aralarında sohbet ediyorlardır. Her şeyi size anlatmak zorunda değiller ki.
Hastane islerinin konuşulduğu gruba alıp diğerine almamaları çok normal yani.
Anormal olan şey ne konuştuklarını sormanız, her şeyi bilmek istemeniz.

Seni de ilgilendiren konuları konuşmak için,incelik yapıp ayrı bir grup kurup seni de almışlar.Var olan gruba seni alsalar, sonra cikartsalar kiyameti kopartacagini düşünmüşlerdir bence.

Bizim de aile grubumuz var gelinleri almıyoruz. Eşimin de ailesiyle bir benle grubu var bir de bensiz. Çok garip değil ki. Benim aile grubumda eşim hiç yok

Bende eşimin aile grubunda yokum.
Aile grubu dediğim kök aile değil, damatlar, gelinler var ama ben yokum.

Bir kere konusu geçmişti eşim “grupta gördün mü?” gibi bir soru sormuştu, ben yokum ki diyince bir şey dememişti.

Olmamak bence daha iyi ama para için ayrı grup açıp beni alsalar “hayırdır, yıllar sonra söz konusu para olunca beni almak aklınıza mı geldi?” yazar çıkardım dkfkfkg

ben sizi haklı buldum. gruba almaları gerekirdi tabii ki.ama bu durumu eşin halledicekti sana bırakmayacaktı.

Bile bile dertsiz basiniza dert almissiniz. simdi bol bol konusursunuz artik

Aile grubunda sizin ne işiniz var ki? Onlar orda geyik şamata konuşuyorlardır, kendi aile grubunuzda eşiniz var mı peki? Olmasını ister miydiniz ya da? Düşünün yani kuzenler aranızda sohbet ediyorsunuz,eşiniz de o grupta,sizce gerek var mı?

Var. Biz bir aileyiz artık çünkü buna eşim de dahil

Eğer görümcelerinizin eşleri de bu gruptaysa alınabilirsiniz ancak eğer eşleri yoksa sizi de almamaları çok normal

Herkes sizin gibi değil maalesef. Neden benim haberim yok bu para konusundan diyebilme ihtimali sebebiyle almışlardır gruba. Para konusu evin her bir ferdini alakadar edebilir, doğal olarak da herkesin haberi olsun istemiş olabilirler.

Var. Biz bir aileyiz artık çünkü buna eşim de dahil
Kök aile denilen bir şey vardır ve eşiniz bu aileye dahil değildir. Herkesin sadece kendi annesi ablası abisi arasında dönen konuşmalar mevcuttur. Atıyorum senin kız kardeşinin ve annenin arasındaki sorunu konuşmanıza eşin neden şahit olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…