Wifi Şifresi Belası

Hiç değiştiremediyseniz eğer, modemin arkasında bir delik olacak oradan kürdan ile resetleyin, yine modemin arkasında bir şifre olacak o şifreyi girerek bağlanabilirsiniz reset sonrası. Sonrasında yine farklı bir şifre ile değiştirirsiniz.

Bilgisayari modemin oldugu odaya tasi. Kabloyla baglan. Soranlara wifi ozelligi bozuk biz de kulanamiyoruz kablo ile baglaniyoruz de.

Son düzenleme:
Madem komşulara ayıp oluyor diye verin diyor baban bi tane de size internet alsın. Çünkü siz kendi işinizi yapamıyorsunuz.

Yanlis bilmiyorsam modemde bir ayar oluyormus, kayitli olmayan ip adresli cihazlar baglansa bile giremiyormus. Bir arastirin isterseniz.

Modem markaniz ne ise googleden modemin markasina gore kurulumunu taratin.. Benim gecen modemimde sıkıntı oldu sonra telefondan paket internetimle masaüstü bilgisayardan yeniden kurulum yaptim cok kolay oldu zaten o sayfada herseyi gösteriyordu ve orada sifreyide kendin belirliyorsun.. Onu da yaptim mis gibi oldu.. Modem bozuk de surekli donuyor de kapat hep yavastan alistir onlari sonra değiştir..

Bu ne ya kardeş çek fişi modem bozuk de gerekirse kullanma 2 hafta s honrada isterlerse çok kullanımdan oluyor veremeyiz de adil kullanı kot asından sonra düşer hızınız

kablosuz agi gizli yapip sifreyi degistirin. ttneti arayip destek isteyin sifre degistirmek icin. evde olmadiginiz zamanlarda ve yatarken modemi kapatin. soralara modemi iptal ettirdiginizi soylersiniz.

Modemin markasına göre, arayüze erişebilirsiniz. Oradan şifreyi değiştirebilirsiniz. Sırasıyla Ağ- wlan şifre ayarlarından. Hatta bağlı cihazları görüntüleyip onları Mac adreslerine göre engelleyebilirsiniz. Markasını söylerseniz yardımcı olabilirim. Ya da internetten de araştırabilirsiniz.

Bir tane bilgisayarcı çağırıyorsun eve gelip vifiyi gizli ağ yapsın. Yani wifiyi listede goremiyorsun ama adini yazip baglanabiliyorsun. Ayrica sadece sizin evdeki cihazların mac numaralarını girerek o cihazların bağlanmasına izin verebiliyorsun.

Babana da hiç bir açıklama yapma modem bozuldu İnternete giremiyordum tamirci ayarladı gitti. ben İnternete giriyorum sorun yok. Yeni düzeldi onlar giremiyorsa ben ne yapayım dersin.

Şifreyi değiştirin ve şifre istemeye gelen olursa ortak ödeme koşuluyla veririm diyin.
Bir tek siz bilin şifreyi.

Eve görevli çağırabiliyorsan onu zorla. Gizli wi fi yapabiliyorsun. İsmini ve şifresini değiştirsin geldiğinde sonra da gizli wi fi yapsınlar. Siz bağlanırken telefondan farklı bir yere basman gerekiyor ordan ismini ve şifresini yazıyorsun. Adam gelince bunları da sorarsın gösterir. Google'da elbet vardır ama şifreyi değiştiremediysen bunları yapman zor. Ya da bilgisayardan anlayan arkadaşın filan varsa ondan rica et bir gün gelip hallediversin.

Ben olsam ASLA böyle birşeye izin vermezdim! Otel misiniz Pastane misiniz ne münasebet yani. Ayrıca kotasız diye birşey yok hızınıza göre gayet de kotalidır internetiniz. Fazla kullanımda otomatikman %30 lara kadar düşer verimsizlesir. Wireless KAPATTIRIN ve mobil paket kullanın. Öbürleri de az yesin kendine abonelik açtırsin bir zahmet.

saçmalık bilgisayara ethernet kablosu alın teknoloji marketlerde var modemin şifresini değiştirin

babanıza da söylemeyin çoook uzun karmaşık bir şifre olsun. verilebilecek bir şey olmasın. aS5!f1K%e gibi karmaşık olsun

Ben sana yardım edeyim. Modemin adı modeli ne canım de hele bana

İptal eder tlfa internet paketi alırdım. Bu ne ya millet beleşçi,resmen bir sokakta oturanlara vermedikleri kalmış. Ben pire için yorgan yakan biriyimdir iptal eder,internet paketi ya da turkcell vınn alırdım. Millet ne yaparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…