Eşiniz düşük maaşla çalışıyorsa önceden,özele nasıl gönderiyorsunuz çocuğunuzu.Bu arada ben de anlasmali isterken çekişmeli yolunda olan biriyim10 gündür ayrıyız ve bu adamı zerre özlemedim ben, o derece bitirmişim kafamda. Artık bir arada yaşamamız işkence olur herkes için. Ailem maddi anlamda destek veremiyor, onlar da çok borç ödüyorlar. Eşim de çalışmıyor şu an, işsiz. İş bulsa bile alacağı maaş maksimum 3000 tl. Bunun da 1000 tl sini nafaka verse de bu benim ancak kiramı öder. Çocuk özel anaokuluna gidiyor mecburen onun taksidi, faturalar, kredi borçları, mutfak masrafı vs geçinmem çok zor gibi görünüyor tek başıma. Evimden çıkmak hiç istemiyorum ama mecbur kalacağım sanki.
Eşim 3500 ben 3500 alıyordum, idare ediyorduk. Ama şu an işsiz, ayrıldı işten. Benim tek maaşım yetmez, hesap kitap yapıyorum ama olmuyor. Siz hangi konuda anlaşamadınız? Neden çekişmeliye döndü?Eşiniz düşük maaşla çalışıyorsa önceden,özele nasıl gönderiyorsunuz çocuğunuzu.Bu arada ben de anlasmali isterken çekişmeli yolunda olan biriyim
Zaten kocanizi da siz besliyormussunuz resmenEşim 3500 ben 3500 alıyordum, idare ediyorduk. Ama şu an işsiz, ayrıldı işten. Benim tek maaşım yetmez, hesap kitap yapıyorum ama olmuyor. Siz hangi konuda anlaşamadınız? Neden çekişmeliye döndü?
Haklısınız, kaç gündür nasıl söyleyeceğim diye kara kara düşünüyorum. Yılbaşından önce net kararımı söyleyeceğim dedim. Kaldı şurda 3 gün. Tepkisinden çok korkuyorum. Arada çocuğum olmasa her türlü çirkefliğini ağzına tıkar, üste çıkar, sonra da mahkemede süründürürüm. Ama oğlum için bu adamla kavga dövüş olmadan ayrılmak zorundayım.Ayrılırken malesef ,erkekler çok çirkeflesiyor. bu konuda eşinizin böyle olduğunu ,düşünüyorsanız yanlız konuşmayın .olduğunuz ortamda birileri olsun mutlaka.
Aynen öyle :)Zaten kocanizi da siz besliyormussunuz resmen
İyi oluyor bosandiginiz
Psikolojik şiddet, fiziksel şiddet var. Madde bağımlılığı başladı. Ayrıca işten ayrılırken aldığı tazminatı da nereye verdiği belli değil. Yani adamda herşey var :)Ancak ben yine de çok iyi düşünün derim
Fiziksel psikolojik şiddet yoksa
Şiddetli olarak kavga gürültü patırtı yoksa
İhanet riyakarlik yalan kumar borsa yoksa
Niye bosanasiniz ki
Boşanma olayını geciktirmeye çalışıyor neden bilmiyorum protokolde istemediği yerleri düzelttim yine yok yine yokEşim 3500 ben 3500 alıyordum, idare ediyorduk. Ama şu an işsiz, ayrıldı işten. Benim tek maaşım yetmez, hesap kitap yapıyorum ama olmuyor. Siz hangi konuda anlaşamadınız? Neden çekişmeliye döndü?
annen yakınsa o gelsin çocuğa baksın bence anne evinde rahat edemeyebilirsin.10 gündür ayrıyız ve bu adamı zerre özlemedim ben, o derece bitirmişim kafamda. Artık bir arada yaşamamız işkence olur herkes için. Ailem maddi anlamda destek veremiyor, onlar da çok borç ödüyorlar. Eşim de çalışmıyor şu an, işsiz. İş bulsa bile alacağı maaş maksimum 3000 tl. Bunun da 1000 tl sini nafaka verse de bu benim ancak kiramı öder. Çocuk özel anaokuluna gidiyor mecburen onun taksidi, faturalar, kredi borçları, mutfak masrafı vs geçinmem çok zor gibi görünüyor tek başıma. Evimden çıkmak hiç istemiyorum ama mecbur kalacağım sanki.
Onu mahkemelerde süründüreceğim diye düşünüyor yani. Bi nevi intikam. Kendisi de zarar görüyor halbuki...Boşanma olayını geciktirmeye çalışıyor neden bilmiyorum protokolde istemediği yerleri düzelttim yine yok yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?