Aa oldu mu şimdi saldiriya gecmeler felan fesmekan
Konu sahibi ev sahibi gibidir misafire saldirilir mi hic aa?Hem siz cok nazik bi bayana benziyorsunuz sasirdjm dogrusuE hep siz saldirdiniz benim elim armut mu toplasin?
Keske fake olsan.bu ne ya icim sisti.Anlamıyorum nesi pembe dizi? Sinirden doğru duzgun anlatamıyorum bile yaşanani yaziyorum yani.
Superisi teşekkür ederim ben tanıdığım kisiler var diye isim vermek istemedim.
Buraya dertlesmek icin yazıyorum iyice dert sahibi oluyorum hani yardımlaşma hani dertleşme
Konu sahibi ev sahibi gibidir misafire saldirilir mi hic aa?Hem siz cok nazik bi bayana benziyorsunuz sasirdjm dogrusu
Keske fake olsan.bu ne ya icim sisti.
Valla ben o kizi da o nisanliyi da gebertirim.bu ne sacmaliktir.babaya zaten soylenecek soz yok.masallah onda ki genislik konya ovasinda yok
Bizler sürekli konularınızı takip edip uyarı yazısı yazamayız.Mune siz de malesef hiç benim tarafimda olmadınız olmak zorunda değilim diyebilirsiniz ama ben kisisel bi taraftan bahsetmiyorum. Ben neticede derdi olan konu acmis bir uyeyim. kac tane konu açtım eger birinde gelip bi uyari verseydiniz bu kadar sabote edilmezdi konularım.
Ben bundan sonra konu açmam burda asla ama mevzu benim açıp acmamam değil mevzu bu sekilde sabote edilmesine izin verilmesi.
Burada insanlar dalga geçiyor ama ben gerçekten kırıldım. Dalga gecmek alaya almak sanal diye boyle kolay olmamali.
Seni almaya geldim, yuru eve gidiyoruz marlam ❤ polemik yok!Konu sahibi ev sahibi gibidir misafire saldirilir mi hic aa?Hem siz cok nazik bi bayana benziyorsunuz sasirdjm dogrusu
Bizler sürekli konularınızı takip edip uyarı yazısı yazamayız.
Kötü içerik yaparsınız işlem yaparız.
Topikler de fake'sin yazmak konu dışıdır ve uyarı verilir.
Lütfen kötü içerik yapınız.
Zaten kk da fake diye yanip tutusan bi kesim var.o yuzden konu kapanmak zorunda kaliyo hep.Keske fake olsam en azindan yorumlar zoruma gitmezdi. Basima ağrı girdi cidden her konumda ayni şeyler.
Arkadaşlar,yorumları bastan beri takip ediyorum. Üyeyi bizzat tanıyorum, @Mercani adli üyenin de ev arkadaşı.
Birebir tanıdığım için olayların gerçek olduğunu biliyorum. Hatta buraya biz önerdik yazması için inanıp inanmamak tabiki size bağlı lakin sadece gerçek olduğunu söylemeye geldim. Dipnot:bazı bilgileri eksik-değiştirerek veriyor tanınmamak için,tutarsız olan yerler bundan kaynaklı. İyi geceler.
Mune @nooption @damdan @Astoria @Milana22
Mune konu sahibinin arkadasi bile tutarsiz yerler oldugunu soyluyor
tamm taninmamak icin bazi detaylari vermezsiniz ama degisiklik yapinca konu mantik disina cikiyor inandiriciligini kaybediyor
konu sahibi neleri farkli anlattiginizi bilmiyorum ama bu adami birakin , yaptiklari normal degil
hicbir erkek gecenin 3 unde nisanlisini birakip umurunda olmyan bir kadini bardan almaya gitmez
artik kurumsal sirketlerde performansa bakiliyor , hicbir ust duzey yonetici kizinin telefonunu acmadi diye basarili bir personelini isten cikartmaz
cunku konu gercekten mantiksiz , cok uzuldunuz ve kirildiniz farkindayim ama sorun o kizda degil sevgilinizdeSuperisi dediğine bin pişman cidden. Ismi ahmetse mehmet demisimdir tutarsızlık budur. Onin disinda kimse tutarsızlık bulamaz konularımda.
Zaten mazallah azcik acik vermis olsam şimdi linc edilmistim sag cikamazdim o linçten
cunku konu gercekten mantiksiz , cok uzuldunuz ve kirildiniz farkindayim ama sorun o kizda degil sevgilinizde
yani nasil ifade edecegimi bilmiyorum ama bu adam dogru adam degil ve actiginiz tum konularda bu gozukuyor ama siz israrla devam ediyorsunuz ve sacma sapan seyler yasamaya devam ediyorsunuz..
yukarida da yazdim hicbir akli basinda adam bunlari yapmaz , sizi de kekliyor isimden olurum vs diye , gercekten kurumsal bir sirkette calisiyor ise boyle bir sey soz konusu bile olamaz , birakin bu adami ve hayatinizi bir duzene koyun
bana yazabilirsiniz ozelden dilersenizBen tanınmaktan cok cekiniyorum çünkü malum görümce konusu var olagan bisey degil. O yuzden bazi konularda herseyi acik acik yazmıyorum.
Ve hep deeim fake olduğumu dusunen kib butonunu kullansin bana ozelden yazsin durumi acikca anlatayim ama bu sekilde sabote etmesin.
Ben resimlerle ispatlamayi da düşündüm ama burda kime guvenip resim atayim ne malum linc etmiceginiz?
daha onceki konulariniza yazdigimi ve size inandigimi hatirliyorum ama bu konu bama bile cok abes geldi ki ilk yorumum da bu sekildeydi zatenBelki her konuda linc etmek yerine dogruyu gösterme amacıyla yorum yapılsaydı ben de bazi seyleri görürdüm.
Etrafımda cok fazla insan yok gerçekten yorum almak istemistim ama bin pişman oldum. Gereksiz yere üzüldüm gerildim
bana yazabilirsiniz ozelden dilerseniz
bende sizin geecek oldugunuzu her konunuzda bikmadan usanmadan dile getiririm zira baska bir uye icin bunu yapiyorum bol bol alistim artik
o zaman onerimi ciddiye alin ve hemen evlenmeyin bu adamlaÇok teşekkür ederim size ama daha da konu açmam buraya çünkü çok kırıldım bi de manasi yok. Çünkü konularim bakin hepsi ayni.
Uğraşıp yazıyorum 1 sayfa sagolsun insanlar yardimci oluyor sonra biri fake diyor gerisi hurrraaa fake mi degil mi tartışması. Cok yorucu. Ben sanal da olsa insanları kırma taraftari değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?