Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Keske fake olsan.bu ne ya icim sisti.
Valla ben o kizi da o nisanliyi da gebertirim.bu ne sacmaliktir.babaya zaten soylenecek soz yok.masallah onda ki genislik konya ovasinda yok

Keske fake olsan.bu ne ya icim sisti.
Valla ben o kizi da o nisanliyi da gebertirim.bu ne sacmaliktir.babaya zaten soylenecek soz yok.masallah onda ki genislik konya ovasinda yok

Keske fake olsam en azindan yorumlar zoruma gitmezdi. Basima ağrı girdi cidden her konumda ayni şeyler.

Bizler sürekli konularınızı takip edip uyarı yazısı yazamayız.
Kötü içerik yaparsınız işlem yaparız.
Topikler de fake'sin yazmak konu dışıdır ve uyarı verilir.
Lütfen kötü içerik yapınız.

Öbur konularımda tek tek yaptım. Bunda da simdi tek tek yapacam.

Keske fake olsam en azindan yorumlar zoruma gitmezdi. Basima ağrı girdi cidden her konumda ayni şeyler.
Zaten kk da fake diye yanip tutusan bi kesim var.o yuzden konu kapanmak zorunda kaliyo hep.
Fake oldugunu dusunuyosaniz bakmazsiniz olur biter.
Neyse konu sahibi sen bosver.valla isin cidden cok zor

Mune konu sahibinin arkadasi bile tutarsiz yerler oldugunu soyluyor
tamm taninmamak icin bazi detaylari vermezsiniz ama degisiklik yapinca konu mantik disina cikiyor inandiriciligini kaybediyor

konu sahibi neleri farkli anlattiginizi bilmiyorum ama bu adami birakin , yaptiklari normal degil
hicbir erkek gecenin 3 unde nisanlisini birakip umurunda olmyan bir kadini bardan almaya gitmez
artik kurumsal sirketlerde performansa bakiliyor , hicbir ust duzey yonetici kizinin telefonunu acmadi diye basarili bir personelini isten cikartmaz

konu cok ütopik
orta sayfaları okudum sımdı
ıs sevgılınde bıtıyor

Superisi dediğine bin pişman cidden. Ismi ahmetse mehmet demisimdir tutarsızlık budur. Onin disinda kimse tutarsızlık bulamaz konularımda.

Zaten mazallah azcik acik vermis olsam şimdi linc edilmistim sag cikamazdim o linçten

Ben tanınmaktan cok cekiniyorum çünkü malum görümce konusu var olagan bisey degil. O yuzden bazi konularda herseyi acik acik yazmıyorum.

Ve hep deeim fake olduğumu dusunen kib butonunu kullansin bana ozelden yazsin durumi acikca anlatayim ama bu sekilde sabote etmesin.

Ben resimlerle ispatlamayi da düşündüm ama burda kime guvenip resim atayim ne malum linc etmiceginiz?

cunku konu gercekten mantiksiz , cok uzuldunuz ve kirildiniz farkindayim ama sorun o kizda degil sevgilinizde
yani nasil ifade edecegimi bilmiyorum ama bu adam dogru adam degil ve actiginiz tum konularda bu gozukuyor ama siz israrla devam ediyorsunuz ve sacma sapan seyler yasamaya devam ediyorsunuz..
yukarida da yazdim hicbir akli basinda adam bunlari yapmaz , sizi de kekliyor isimden olurum vs diye , gercekten kurumsal bir sirkette calisiyor ise boyle bir sey soz konusu bile olamaz , birakin bu adami ve hayatinizi bir duzene koyun

Belki her konuda linc etmek yerine dogruyu gösterme amacıyla yorum yapılsaydı ben de bazi seyleri görürdüm.

Etrafımda cok fazla insan yok gerçekten yorum almak istemistim ama bin pişman oldum. Gereksiz yere üzüldüm gerildim

bana yazabilirsiniz ozelden dilerseniz
bende sizin geecek oldugunuzu her konunuzda bikmadan usanmadan dile getiririm zira baska bir uye icin bunu yapiyorum bol bol alistim artik

daha onceki konulariniza yazdigimi ve size inandigimi hatirliyorum ama bu konu bama bile cok abes geldi ki ilk yorumum da bu sekildeydi zaten
gercekten ciddi yorum ve fikir istiyorsaniz bu adamla hemen evlenmeyin akisa birakin ve izleyin , abla tavsiyesi olarak da alabilirsiniz

bana yazabilirsiniz ozelden dilerseniz
bende sizin geecek oldugunuzu her konunuzda bikmadan usanmadan dile getiririm zira baska bir uye icin bunu yapiyorum bol bol alistim artik

Çok teşekkür ederim size ama daha da konu açmam buraya çünkü çok kırıldım bi de manasi yok. Çünkü konularim bakin hepsi ayni.

Uğraşıp yazıyorum 1 sayfa sagolsun insanlar yardimci oluyor sonra biri fake diyor gerisi hurrraaa fake mi degil mi tartışması. Cok yorucu. Ben sanal da olsa insanları kırma taraftari değilim.

o zaman onerimi ciddiye alin ve hemen evlenmeyin bu adamla
dogru olmayan birseyler var , insallah yaniliyorumdur ama zamana birakip gozlemleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…