Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Zaten bundan sonra direkt telefonu uçak moduna alacam. Sabrımın sınırını çok zorladı. O kadar sevdiğim adamı göresim yok sinirden

Gece üçte bir bayan aransa kıyamet kopar. Kusura bakma da nişanlın sadece is ve maaşı n büyüsüne kapilmamis kızın da tavrı hoşuna gidiyor gibi.
Akşam vakti kapatsin tlf nu başka bir hat alsın sizle ailesi için.

Bazen diyorum ki git önce bi kızı yol sonra babasını da ayrı yol sonra yüzüğü de fırlat nişanlının kafasına çek memleketine dön. Çıldırma noktasındayım.

Yok duygularınla hareket etme, zekıce mantıgınla hareket et her zaman sakın ol yavastan yavastan sessız ama kesın cozum uret ara adamı sakınce anlat oyle kıbar kıbar sok kı laflarını hık dıyemesın sesını yukseltmeden sevıyelı sevıyelı s.c agzına :) yap kız bunu baktın nısanlın agzınu acacak heemen meraklısın heralde kızın kopegı gıbı kıcında gezmeye defol o zaman de carp yuzugu o da kalsın hık dıye zaten essek gıbu gelır pesınden gnlunu almaya sabretme valla bu kız allem eder kallem eder takar nısanlını koluna sabredersen kaybedersın aklını kullan

Nişanlınızda mecbur kalmadığı şeyleri yapmasın gece üçte duymadım diyebilirdi niye açıyor ki. Kız bildiğin kur yapıyor başka arkadaşı mı kalmamış nişanlınızı arıyor.

Bana baba-kız niyeti birlikte bozmuş gibi geliyor.Babadaki genişlik değil yakınlaştırma çabası olabilir.
Kızını eşime vermek isteyen bi hacı abi varmış zamanında.Memlekete giderlerken evdeki kızının telefonunu onu hiç tanımayan eşime vermiş bişey olursa ara diye

Avukat kız, babasının şirketi var, babasının şirketin de çalışan alt birim bir yönetici ile...
Hayal dünyanıza hayran kaldım.
Ya nişanlın yanlış pozisyon da, ya şirket değil dükkan, ya da kız evde kalmış saracak yer arıyor :)

Şirket=bakkal
Ust duzey yonetici=bakkal sahibi
Yoneticinin simarik kizi=muhasebeci
Orta duzey yonetici sweet darling=çirak
Konu sahubi=senarist
Bizler=sazan

Tatlım büyük kurumsal firmalarda, orta düzey yöneticiyle en üst düzey yönetici arasında basamaklar bulunur. Yine büyük kurumsal firmalarda orta düzey yöneticilerin üst düzey yöneticilerin çoluğuna çocuğuna bakıcılık, şöförlük yapması beklenmez. Tüm bunlar patron şirketi tadında şirketlerde olabilir, onlarda da patron emekli olup yerine taşra şubesinden eleman getirtmez. Dizilerde tüm bunlar olabiliyor biliyorum, ama o senaristlerin kurumsal hayata aşina olmamasından. Dizi demişken şu patronun yapışkan kızı olayı da bütün 2. sınıf holdingli Türk dizilerinde işlenen bir konu değil midir? Hem klişe hem çok saçma sanki patronun kızı olunca bütün sosyal hayatın bitiyor, hiç işin gücün olmuyor kendini şirketin şöförünü -senin durumunda şöförle nişanlanmak abes kalacağı için- orta düzey yöneticisini ayartmaya adıyorsun.

Görümceyle piştili nişan konusu daha orjinal ve eğlenceliydi bence. Bunu sevmedim olmamış bu.

Aman yukselmesine engel olmasin sevgililik filan teklif ederse kabul etsin ...bu gidisle adam orda damat olarak yükselecek sen arkasindan bakcan ben olsam basina yikardim orayi

AYY BU DURUMDA KATĪL UŞAKMI OLUYOR? Yani keklendikmi ☺

Gece siz de nişanlınızla gitseydiniz kızı almaya ne olur ne olmaz. Ya da nişanlınız babasına o saatte gidemeyeceğini söyleseydi. Ne saçma. Üst düzey yönetici mi belirliyor yerine gelecek kişiyi? Patron mu bu kişi? Valla her ne olursa olsun buna ruhunu satmak denir bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…