Şirket=bakkal
Ust duzey yonetici=bakkal sahibi
Yoneticinin simarik kizi=muhasebeci
Orta duzey yonetici sweet darling=çirak
Konu sahubi=senarist
Bizler=sazan
Vay be, demek filmler bu hayatlardan esinleniliyor.Arkadaşlar,yorumları bastan beri takip ediyorum. Üyeyi bizzat tanıyorum,Mercani adli üyenin de ev arkadaşı.
Birebir tanıdığım için olayların gerçek olduğunu biliyorum. Hatta buraya biz önerdik yazması için inanıp inanmamak tabiki size bağlı lakin sadece gerçek olduğunu söylemeye geldim. Dipnot:bazı bilgileri eksik-değiştirerek veriyor tanınmamak için,tutarsız olan yerler bundan kaynaklı. İyi geceler.
Mune Nooption D damdan Astoria @Milana22
Arkadaşlar,yorumları bastan beri takip ediyorum. Üyeyi bizzat tanıyorum,Mercani adli üyenin de ev arkadaşı.
Birebir tanıdığım için olayların gerçek olduğunu biliyorum. Hatta buraya biz önerdik yazması için inanıp inanmamak tabiki size bağlı lakin sadece gerçek olduğunu söylemeye geldim. Dipnot:bazı bilgileri eksik-değiştirerek veriyor tanınmamak için,tutarsız olan yerler bundan kaynaklı. İyi geceler.
Hikaye okadar ucuz ki
Canım kusura bakma da bu kişi mercani adlı üyenin ev arkadaşı değil bariz mercani adlı kişi.. Mercani kimmiş ayrıca işin içinde o olunca inanmamız mı gerekiyor?Arkadaşlar,yorumları bastan beri takip ediyorum. Üyeyi bizzat tanıyorum,Mercani adli üyenin de ev arkadaşı.
Canım kusura bakma da bu kişi mercani adlı üyenin ev arkadaşı değil bariz mercani adlı kişi.. Mercani kimmiş ayrıca işin içinde o olunca inanmamız mı gerekiyor?
Evet arkadaşlar aslinda nişanlım kurumsal bi sirkette degil bakkalda çalışıyor ben havali olsun diye şirket diyorum olayı çözdünüz tebrikler
Gece gece hunharca güldümben gece 3te sarhoş olsam, babamı bir adam arasa ve o kişiyi aradığımı duysa vallahi beni duvardan duvara çarpıp duble döver.Yemişim böyle işi...
İnsanlar bu ne biçim kurumsal şirket der çünkü kurumsal şirketlerde patron-çalışan ve patronun yakınları-çalışan ilişkileri böyle olmuyor.Hatta kurumsal yerlerde patron kavramı olmaz genel müdürü ve altında orta düzey-üst düzey yöneticileri olur.O yüzden bura kurumsal değil, olamaz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?