Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Arkadaşlar,yorumları bastan beri takip ediyorum. Üyeyi bizzat tanıyorum, Mercani adli üyenin de ev arkadaşı.
Birebir tanıdığım için olayların gerçek olduğunu biliyorum. Hatta buraya biz önerdik yazması için inanıp inanmamak tabiki size bağlı lakin sadece gerçek olduğunu söylemeye geldim. Dipnot:bazı bilgileri eksik-değiştirerek veriyor tanınmamak için,tutarsız olan yerler bundan kaynaklı. İyi geceler.
Mune Nooption D damdan Astoria @Milana22

Vay be, demek filmler bu hayatlardan esinleniliyor.

Onceki konularin hadi neyse bir nebze de..
Bu ne yahu. Herseyiniz mi olay olur.

Nisanlin is icin ist gidiyor sen de hemen ardindan gidebiliyorsun demek. Ne kolay bakkala gider gibi.
Siz neden evlenmiyorsunuz o zaman ..
Bu kadar atraksiyon cidden fena.

Konu gerçek ya da değilden ziyade anlatım tarzı çok pembe dizi tadında. Dediğin gibi tutarsızlıkların da olması gerçekçilikten uzaklaştırıyor kendisini.

Anlamıyorum nesi pembe dizi? Sinirden doğru duzgun anlatamıyorum bile yaşanani yaziyorum yani.

Superisi teşekkür ederim ben tanıdığım kisiler var diye isim vermek istemedim.

Buraya dertlesmek icin yazıyorum iyice dert sahibi oluyorum hani yardımlaşma hani dertleşme

Canım kusura bakma da bu kişi mercani adlı üyenin ev arkadaşı değil bariz mercani adlı kişi.. Mercani kimmiş ayrıca işin içinde o olunca inanmamız mı gerekiyor?

Canım kusura bakma da bu kişi mercani adlı üyenin ev arkadaşı değil bariz mercani adlı kişi.. Mercani kimmiş ayrıca işin içinde o olunca inanmamız mı gerekiyor?

Simdi de mercani mi oldum. Kıza da üyeliğini actiracaksiniz. Mercani ile aramda ne gibi bir benzerlik buldunuz acaba?

Nişanlın için kızın durumu çok cazip bence.Anlattıklarınızdan nişanlının da isteksiz olduğunu söyleyemicem şahsen.Yalnız ora hiç de kurumsal bi şirket gibi durmuyo bu ne böyle.Terkedilmeniz de an meselesi.

böyle is olmaz olsun size kan kusturcaksa!!!
gercekten yükseldi diyelim, ama hala bu kiz yakasinda siz mahfolurunuz!!! erkek bu bi tutar iki tutar 3. üye kavgali olursunuz bi yerini tutamaz... hem isini iyi yapana her yerde ekmek var. varsin bir kac kurus az kazansin. hem altdan almaya da gerek yok ne teli acsin ne cvp yazsin, kendi kuyunuzu kendiniz kaziyorsunuz. actirmasaydiniz telinizi gitmek zorunda kalmicakti.

Allah yardim etsin

Evet arkadaşlar aslinda nişanlım kurumsal bi sirkette degil bakkalda çalışıyor ben havali olsun diye şirket diyorum olayı çözdünüz tebrikler

İnsanlar bu ne biçim kurumsal şirket der çünkü kurumsal şirketlerde patron-çalışan ve patronun yakınları-çalışan ilişkileri böyle olmuyor.Hatta kurumsal yerlerde patron kavramı olmaz genel müdürü ve altında orta düzey-üst düzey yöneticileri olur.O yüzden bura kurumsal değil, olamaz da.Yani hiçbi kurumsal şirkette bi yönetici çalışanını arayıp kızını gece 3te bardan aldırmaz canım.

Kurumsal diyince aklinizda ne canlanıyor bilmiyorum ama idari makamlarda bile artık boyle lakayit iliskiler varken şirketlerde olmadığını nasil düşünüyorsunuz aklım almıyor.

Bence asil siz birsz dizilerdeki gibi seyler bekliyorsunuz. Onlar da sizin bizim gibi insan emin olun oluyor. Kurumsal diyince ben de nisanlim koc holding ceosu oldu demedim amma abarttiniz.

Ben ve esim de kurumsal bir şirketteyiz ama bu tür durumlar cokr abartı geldi bana. Acaba nisanlıniz mı müsaade ediyor? Sonuçta orada herkes çalışan, patron şirketi değil ki.
Benim mesela takım liderimle aram pek iyi değil ama bu bana nasıl zarar verebilir ki? Anca biraz daha sıkıyor o kadar. Bence siz nisanliniza dikkat edin, o size durumu dramatik gösteriyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…