Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Eski konularınızı bilmeden okuyup yorum yapacaktım allahım bu hikaye acaba doğru mu diye düşünmedim değil. Sonra yorumlardan dolayı eski konularınıza baktım resmen bukadar da olmaz dedirttiniz YAni :) bütün garip olaylar sizin başınıza mı geliyor anlamadım ki...

Ama eğer gerçek ise... dikkat edin baba kız kafaya koydular el birliği ile nişanlınızı elde edecekler...
nişanlı olmasına rağmen bukadar rahat takılıyorsa bu kız gece gündüz arıyorsa uyarım birgün evli olsada sonuna kadar gider...redd edilmeye alışkın değildir o...

Son düzenleme:
İlk görüşte aşk, olaylı nişan, enteresan görümce, karışan telefonlar ve şimdi de paylaşılamayan nişanlı, reytingi yüksek konular

Bir kişinin bu kadar garip olaylara ve kişilere denk gelmesi hayatın olağan akışına aykırı.

Ya hayır cidden fake olsam trollluk derdinde olsam gider daha atraksiyonlu konular acarım.

Ne bileyim kaynima aşık oldum, eşim eltime mi aşık, babam annemi teyzemle aldatıyor, dayımin baba tarafından kuzenimle iliskisi mi var???

Böyle konular acarım arkadaşlar boyle salak dertlerle vakit harcamam en azından laf yedigime değer hayal gucum yüksektir emin olabilirsiniz.

Hayal gücünüzün yüksek olduğuna eminiz

Sizin hayatınız cok sıradan cok mutlusunuz diye diger insanlar da öyle olmak zorunda degil bi kere bunu kabullenin.

Ben hic bi yerde patron falan demedim. Siz sanki konuda bi hulusi kentmen varmış gibi patron da patron diye taktınız.

Bir sonraki konumu internet cafeden fake uyelikle acacam ki fake konu nasil açılır görün. Basindan beri aciklama yapmaktan dilimde tüy bitti ya ben de insanım bi sabrim var.

Kuzey guney dizi senaryosu sandim bir an. Nisanliniza guveniyorsaniz bir sey diyemem ama her ihtimale karsi basbasa birakmamaya calisin bari. Garip valla ne desem bilemedim.

Kurumsal diyince ben de nisanlim koc holding ceosu oldu demedim amma abarttiniz.

Ben hic bi yerde patron falan demedim. Siz sanki konuda bi hulusi kentmen varmış gibi patron da patron diye taktınız.

Mizah anlayışını sevdim senin

Valla bu anlattıklarınıza pek inanmadım.Senaryo gibi geldi.Burada açılan konularda nedense arada bu hisse kapılıyorum okurken...

Mune siz de malesef hiç benim tarafimda olmadınız olmak zorunda değilim diyebilirsiniz ama ben kisisel bi taraftan bahsetmiyorum. Ben neticede derdi olan konu acmis bir uyeyim. kac tane konu açtım eger birinde gelip bi uyari verseydiniz bu kadar sabote edilmezdi konularım.

Ben bundan sonra konu açmam burda asla ama mevzu benim açıp acmamam değil mevzu bu sekilde sabote edilmesine izin verilmesi.

Burada insanlar dalga geçiyor ama ben gerçekten kırıldım. Dalga gecmek alaya almak sanal diye boyle kolay olmamali.

Bundan sonra bu forumu sadece sen fakesin demek icin kullanicam. Ben insanlara yardımcı oluyoruz dertlesiyoruz sanmıştım yanlış anlamışım. Burdan herkesten özür diliyorum amacina uygun kullanmadığım icin bugunden sonra amacina uygun kullanmaya baslicam ben de.

Valla bu anlattıklarınıza pek inanmadım.Senaryo gibi geldi.Burada açılan konularda nedense arada bu hisse kapılıyorum okurken...

Hislerinizin kuvvetli olmasina cok sevindim. Burada falci topikleri var hisleri kuvvetli kisiler arıyorlar fal baktirmak icin bence o topiklere uğrayın belki bi faydaniz dokunur.

ÜZüldüm şimdi yA

Aa oldu mu şimdi saldiriya gecmeler felan fesmekan

Canan Tan romanı okur gibi okudum.
Gerçek misiniz sahte mi bilemem sizi forumda pek görmüyorum çünkü
Üşendim eski konularınıza da bakmadım
Gerçek varsayarak yazıyorum
Kız sizden 5-0 önde bugün olmazsa yarın nişanlınızı evine davet edip içkisine ilaç katmak suretiyle uyutur sonra girer yanına yatar size de whatsapp'tan görüntü atar aha buraya yazıyorum. (Tam küçük emrah filmi oldu böyle de)
Nişanlınız yükselme sevdasıyla ilişkinizin köküne kibrit suyu döküyor bilmem farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…