Hayal gücünüzün yüksek olduğuna eminizYa hayır cidden fake olsam trollluk derdinde olsam gider daha atraksiyonlu konular acarım.
Ne bileyim kaynima aşık oldum, eşim eltime mi aşık, babam annemi teyzemle aldatıyor, dayımin baba tarafından kuzenimle iliskisi mi var???
Böyle konular acarım arkadaşlar boyle salak dertlerle vakit harcamam en azından laf yedigime değer hayal gucum yüksektir emin olabilirsiniz.
Hayal gücünüzün yüksek olduğuna eminiz
Canım sen niye böyle kendini kasıyosun.. Kasma kendini rahat bırak.. Tamam senin konun gerçek ok.Keske sizinki de azcik yuksek olsaydı da en azından gelen bildirime degseydi yorumunuz
Canım sen niye böyle kendini kasıyosun.. Kasma kendini rahat bırak.. Tamam senin konun gerçek ok.
Kurumsal diyince ben de nisanlim koc holding ceosu oldu demedim amma abarttiniz.
Ya hayır cidden fake olsam trollluk derdinde olsam gider daha atraksiyonlu konular acarım.
Ne bileyim kaynima aşık oldum, eşim eltime mi aşık, babam annemi teyzemle aldatıyor, dayımin baba tarafından kuzenimle iliskisi mi var???
Ben hic bi yerde patron falan demedim. Siz sanki konuda bi hulusi kentmen varmış gibi patron da patron diye taktınız.
Valla bu anlattıklarınıza pek inanmadım.Senaryo gibi geldi.Burada açılan konularda nedense arada bu hisse kapılıyorum okurken...
ÜZüldüm şimdi yAMune siz de malesef hiç benim tarafimda olmadınız olmak zorunda değilim diyebilirsiniz ama ben kisisel bi taraftan bahsetmiyorum. Ben neticede derdi olan konu acmis bir uyeyim. kac tane konu açtım eger birinde gelip bi uyari verseydiniz bu kadar sabote edilmezdi konularım.
Ben bundan sonra konu açmam burda asla ama mevzu benim açıp acmamam değil mevzu bu sekilde sabote edilmesine izin verilmesi.
Burada insanlar dalga geçiyor ama ben gerçekten kırıldım. Dalga gecmek alaya almak sanal diye boyle kolay olmamali.
Bundan sonra bu forumu sadece sen fakesin demek icin kullanicam. Ben insanlara yardımcı oluyoruz dertlesiyoruz sanmıştım yanlış anlamışım. Burdan herkesten özür diliyorum amacina uygun kullanmadığım icin bugunden sonra amacina uygun kullanmaya baslicam ben de.
Aa oldu mu şimdi saldiriya gecmeler felan fesmekanBundan sonra bu forumu sadece sen fakesin demek icin kullanicam. Ben insanlara yardımcı oluyoruz dertlesiyoruz sanmıştım yanlış anlamışım. Burdan herkesten özür diliyorum amacina uygun kullanmadığım icin bugunden sonra amacina uygun kullanmaya baslicam ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?