Ya bizi basarsa?

sakın öyle aynı evde kalmak gibi hatalr yapma. dışarıda görüş gez, toz ama biraz gururun varsa kalma. ileride pişman olursun. şimdi herşey lay lay lom geliyor sana.biraz kendini geri tutarsan daha değerli olursun. daha uzun ömürlü ilişkin olur. şimdiden cinsellik yaşamak zorunda değilsin. ileride pişman olacağın hatalar yapma. akıllı ol!

İnsanların enteresan fantazileri olabilir, özellikle iki kızla grup seks yapmak birçok erkeğin hoşuma giderdi. İstemiyorum diyen de yalan söylemiş olur, bence eyleme geçirmediği sürece insanlara fantazilerinden dolayı iğrenç demek bir ağır. Biz empatiyle anlamayabiliriz, burdan bakınca iğrenç gelebilir ama cidden istemiyorum diyen erkek yalan söyler gibi geliyor bana. Ha ev arkadaşının konuya girmesi saygısızlık tabii ama direkt bir şey söylememiş, büyük ihtimal içinden geçenin üstünü örttüğünü sanıyor, yani biraz istemsiz dışa vurum olmuş. Eyleme geçmiyorsa bence sıkıntı yok.

Arkadaşından sürekli bahsediyorsa durduk yere, şüphelen bence. Söylediklerine not düşmüşsün herkes yanlış anlamış diyede bence sen bi düşün acaba bende yanlış anlamış olabilir miyim diye. Böyle adamdan da hayır gelirse... Sen soğumuşsun bile ayrıl gitsin dünyada bi erkek o yok unutma

Bence asıl sıkıntı erkek arkadaşınızın kız arkadaşınızla yaşadığınız eve gelmesi. Bende ev arkadaşımla kalıyorum, ben evdeyken hiç kimse gelip kalamaz. Ben yokken ne yaparsa yaparlar beni bağlamaz. Arkadaşınız varken çağırmayın sizde. Çocuk sapık ,o başka konu.

Dikkat et'de anan basmasın sizi
Artık çok geç

Gerçek düşüncesini öğrenmek istiyosan çaktırmıycaktın. Evet ya basarsa diyip sende gülmeye çalışsaydın, arkasından gelen laftan anlardın. Bilemedim, senin düşündüğün gibi de olabilir, heyecandan boş bi konuşma yapmışta olabilir.
Bazen erkeklere karşı aptal muamelesi yapmak lazım.

evde yalnız kalacaksanız erkeklerin beyinlerine kan gitmiyor maalesef. başka alanlarda yoğunlaşıyor akılları. sende hazır değilsen geldiğinde söylersin. ama iradene hakim olabilirmisin bilemiyorum. En iyisi evine gelmemesi yani ihtimalleri ortadan kaldırmak lazım. Pişman olabilirsin çünkü..

Evde arkadaş varken evine alma bence hiç hoş degil.şahsen ben evde başka erkek olsa sevgilimle kalamam rahatsız olurum.bu durumda öyle.zevzeklik etmiş sevgilinde

Benim anlamadigim amaç seks yapmak mi ? Eger bu ise sakada bisey yok. Yok eger sadece ziyaret ise zarf atiyor biseyler yapariz demeye getiriyor. Bu da aranizdaki yakinligi gosterir. Bana normal geldi muhabbet bende sorun var sanirim : )

bu emoji ne demek istediniz anlamadım. ben bir abla olarak tavsiye de bulundum. yaşınız küçük her şey toz pembe gelir size şimdi. yaşayacağınız her ilk ileride eşiniz olacak kişi ile yaşayın derim. zaten ailenizinde haberi yoktur büyük ihtimal. kenidiniz bu kadar küçük düşürmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…