- 1 Mart 2007
- 6.173
- 12.752
- 773
- 38
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
dirty talk ta girer bu sıralamaya bunlarda
Belki ana avrat ağız dolusu (bak bunda da içeriğe ana bacı dahil edilince yine grubal oluyor:)...gideri varya hakkını yeme dilimizinDirty talk da Türkçe olunca çok avam kalıyor yahu hiç libido yükseltmiyor. :)
Sessiz sevişsin,
Ayı.
Artık çok geçsakın öyle aynı evde kalmak gibi hatalr yapma. dışarıda görüş gez, toz ama biraz gururun varsa kalma. ileride pişman olursun. şimdi herşey lay lay lom geliyor sana.biraz kendini geri tutarsan daha değerli olursun. daha uzun ömürlü ilişkin olur. şimdiden cinsellik yaşamak zorunda değilsin. ileride pişman olacağın hatalar yapma. akıllı ol!
sakın öyle aynı evde kalmak gibi hatalr yapma. dışarıda görüş gez, toz ama biraz gururun varsa kalma. ileride pişman olursun. şimdi herşey lay lay lom geliyor sana.biraz kendini geri tutarsan daha değerli olursun. daha uzun ömürlü ilişkin olur. şimdiden cinsellik yaşamak zorunda değilsin. ileride pişman olacağın hatalar yapma. akıllı ol!
bu emoji ne demek istediniz anlamadım. ben bir abla olarak tavsiye de bulundum. yaşınız küçük her şey toz pembe gelir size şimdi. yaşayacağınız her ilk ileride eşiniz olacak kişi ile yaşayın derim. zaten ailenizinde haberi yoktur büyük ihtimal. kenidiniz bu kadar küçük düşürmeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?