- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.428
- 133
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Ya da arkadaşın elifi evden göndermeni istediği için böyle bir ihtimali öne sürüyorÖncelikle kusura bakmayın utanarak açıyorum bu konuyu ama aklıma çok takıldı fikirlerinizi almam gerekiyor..Yaklaşık 1 yıldır sevgilim var uzak iliski yasıyoruz. Ben farklı bi şehirde üniversite okuyorum bu sene çok yakın bi arkadaşımla eve çıktık Elif diyim adına. Sevgilim de bu sene yanıma gelip bi kaç gün kalıcak bende. Daha gelmesine var ama telefonda konuşuyodyk gelmesi konusunu söyle yaparız şuraya götürürüm seni gibi. Birden aşkım elif nerde olcak ya bizi duyarsa dedi. Saçmalama ya falan dedim markete göndeririz onu dedi güldü. Ben sinir oldum baya konuyu değiştirdim sonra bu yine aşkım elif bizi basıyormuş bide dedi güldü. Biraz soğuk konuştum değişti sonra konu. Çok rahatsız oldum çok midem bulandı bu neydi şimdi ya. Bi kez daha sormuştu duyarsa diye çok ciddiye almadım ama bu sefer işkillendim. Hani zaten arkadasım evdeyken öyle bi konu olmucağını biliyo beni tanıyo bende onu tanıdığımı sanıyodum ama çok şaşırdım neden nasıl bi cevap bekleyerek sordu bilmiyorum ama ayrılmayı düşünüyorum o derece rahatsız oldum. Asla evime çağırmıycam bu muhabbetten sonra bitek bundan eminim. Siz ne düşünürdünüz?
GÜNCELLEME: herkes yanlış anlamış Benim rahatsız olduğum konu cinsellik ima etmesi değil arkadaşım için basarsa derken buny istiyormuş gibi sorması.
Kendi değerinizi nelerle belirliyorsunuz, çok üzücü. Ufkunuzu genişletin biraz. Sevişmeyi değer ölçütü olarak belirlemeniz korkunç.bu emoji ne demek istediniz anlamadım. ben bir abla olarak tavsiye de bulundum. yaşınız küçük her şey toz pembe gelir size şimdi. yaşayacağınız her ilk ileride eşiniz olacak kişi ile yaşayın derim. zaten ailenizinde haberi yoktur büyük ihtimal. kenidiniz bu kadar küçük düşürmeyin derim.
yazık belli ki siz bu rahatlığı modernlik sanıyorsunuz. yetiştirme biçimi. sonra çöpün kenarlarına kimsesiz çocuklar bırakıyolar. aynen eğitim dediğin sadece okullarda olmamalı. aileleri de eğitmeli.yazık islamdan ve dinden bi haber yaşayan bir gençlik. ben biraz da bayan lık gururunuzu koruyun diyorum. her şeyin vakti saati vardır. iyi günler dilerim size. yolunuz açık olsun.Kendi değerinizi nelerle belirliyorsunuz, çok üzücü. Ufkunuzu genişletin biraz. Sevişmeyi değer ölçütü olarak belirlemeniz korkunç.
Sizin gibi cahil bir ailem yok neyse ki. Hoş, olsa ne olur? Kendi fikirlerimle yaşayacak bilince sahibim. Ama siz evlenmeden önce ailenizin fikirleriyle, evlendikten sonra kocanızın fikirleriyle yaşayacaksınız. Umarım çocuğunuz varsa/olursa size benzemez.
Şimdi siz arkadaşa kendi fikrinin yanlış olduğunu ve diğerlerinin hayatına saygı duyması gerektiğini anlattınız sanırım özetle.Kendi değerinizi nelerle belirliyorsunuz, çok üzücü. Ufkunuzu genişletin biraz. Sevişmeyi değer ölçütü olarak belirlemeniz korkunç.
Sizin gibi cahil bir ailem yok neyse ki. Hoş, olsa ne olur? Kendi fikirlerimle yaşayacak bilince sahibim. Ama siz evlenmeden önce ailenizin fikirleriyle, evlendikten sonra kocanızın fikirleriyle yaşayacaksınız. Umarım çocuğunuz varsa/olursa size benzemez.
Ben bunların kendi fikri olduğuna inanmıyorum çünkü. Onu da mesaj içerisinde belirttim, tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.Şimdi siz arkadaşa kendi fikrinin yanlış olduğunu ve diğerlerinin hayatına saygı duyması gerektiğini anlattınız sanırım özetle.
Peki siz "umarım çocuğunuz size benzemez" gibi itici bi cümleyle ne kadar etkileyici ve saygılı oluyorsunuz?
Herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirir, kimseyi ilgilendirmez.
"Hoş, olsa ne olur?herkes kendi fikrini yaşayacak bilince sahip."
Uzak ilişkide sevgilini tanıman mümkün oldu mu bilmiyorum ama buradan okuyunca sanki özellikle basılmak istiyor gibi geldi. Ben mi fesadım bilemiyorum ama.... Hatta sanki üçlü Bir şeyler yaşamak istiyormuş o olmazsa en azından seninle bunun fantazisini kurmak istiyormuş gibi geldi.Öncelikle kusura bakmayın utanarak açıyorum bu konuyu ama aklıma çok takıldı fikirlerinizi almam gerekiyor..Yaklaşık 1 yıldır sevgilim var uzak iliski yasıyoruz. Ben farklı bi şehirde üniversite okuyorum bu sene çok yakın bi arkadaşımla eve çıktık Elif diyim adına. Sevgilim de bu sene yanıma gelip bi kaç gün kalıcak bende. Daha gelmesine var ama telefonda konuşuyodyk gelmesi konusunu söyle yaparız şuraya götürürüm seni gibi. Birden aşkım elif nerde olcak ya bizi duyarsa dedi. Saçmalama ya falan dedim markete göndeririz onu dedi güldü. Ben sinir oldum baya konuyu değiştirdim sonra bu yine aşkım elif bizi basıyormuş bide dedi güldü. Biraz soğuk konuştum değişti sonra konu. Çok rahatsız oldum çok midem bulandı bu neydi şimdi ya. Bi kez daha sormuştu duyarsa diye çok ciddiye almadım ama bu sefer işkillendim. Hani zaten arkadasım evdeyken öyle bi konu olmucağını biliyo beni tanıyo bende onu tanıdığımı sanıyodum ama çok şaşırdım neden nasıl bi cevap bekleyerek sordu bilmiyorum ama ayrılmayı düşünüyorum o derece rahatsız oldum. Asla evime çağırmıycam bu muhabbetten sonra bitek bundan eminim. Siz ne düşünürdünüz?
GÜNCELLEME: herkes yanlış anlamış Benim rahatsız olduğum konu cinsellik ima etmesi değil arkadaşım için basarsa derken buny istiyormuş gibi sorması.
Ben Elif olsam çok pis basardım odayı hatta Elif olasım ve odanızı basasım geldi şu an.
Çocuğun niyeti bozuksa çağır eve, Elif'e de de maske takıp bıçakla bassın odayı, sonra bunu yatağa bağlayıp basın kamçıyı, görsün fanteziyi...
Ben okur okumaz erkek arkadaşının bu tarz bir isteği, hevesi olduğu kanısına kapıldım. Yoksa durup durup demezdi.
Sorun olur mu?, anlar mı?, rahatsız olur mu? dese her neyse ama. Grup muhabbeti gb tövbestafurullah. Sadece belli etmeden içindekileri dökmüş.
Mide bulandırıcı, masum değil. Yorum yapan arkadaşların aksine ben böyle anladım.
Aynen masum değil her koşulda da.Bana da gruptan ziyade lafi oraya cekmek istiyor gibi geldi. Yapar miyiz gibilerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?