Ya bizi basarsa?

Ya da arkadaşın elifi evden göndermeni istediği için böyle bir ihtimali öne sürüyor

Kendi değerinizi nelerle belirliyorsunuz, çok üzücü. Ufkunuzu genişletin biraz. Sevişmeyi değer ölçütü olarak belirlemeniz korkunç.

Sizin gibi cahil bir ailem yok neyse ki. Hoş, olsa ne olur? Kendi fikirlerimle yaşayacak bilince sahibim. Ama siz evlenmeden önce ailenizin fikirleriyle, evlendikten sonra kocanızın fikirleriyle yaşayacaksınız. Umarım çocuğunuz varsa/olursa size benzemez.

yazık belli ki siz bu rahatlığı modernlik sanıyorsunuz. yetiştirme biçimi. sonra çöpün kenarlarına kimsesiz çocuklar bırakıyolar. aynen eğitim dediğin sadece okullarda olmamalı. aileleri de eğitmeli.yazık islamdan ve dinden bi haber yaşayan bir gençlik. ben biraz da bayan lık gururunuzu koruyun diyorum. her şeyin vakti saati vardır. iyi günler dilerim size. yolunuz açık olsun.

Şimdi siz arkadaşa kendi fikrinin yanlış olduğunu ve diğerlerinin hayatına saygı duyması gerektiğini anlattınız sanırım özetle.
Peki siz "umarım çocuğunuz size benzemez" gibi itici bi cümleyle ne kadar etkileyici ve saygılı oluyorsunuz?

Herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirir, kimseyi ilgilendirmez.
"Hoş, olsa ne olur?herkes kendi fikrini yaşayacak bilince sahip."

Ben bunların kendi fikri olduğuna inanmıyorum çünkü. Onu da mesaj içerisinde belirttim, tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.

Ekleme: Yazmayı unutmuşum, herkes çocuğunu istediği gibi yetiştiremez. En azından ailelerin belirli eğitimlerden geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkes çocuğunu istediği gibi yetiştirince bizimki gibi gelişmemiş ülkelerin hali böyle oluyor işte. 'Böyle'den kastım az önceki hanımefendinin ahlak yargıları değil sadece, genel.

erkek arkadaşının fantezi dünyası bayaa geniş;çok acı bi gerçek ki erkekler sevgililerinin en yakın kız arkadaşlarına çoğunlukla böyle hayallerle bakabilirler...o yüzden güvenmiyosan çok biaraya getirme ikisini adam geliceğinde kız evde olmasın memleketine gitmiş olsun

ooo thresome fantazisi
evde biri varken sevişemem ben de, sevişilmez de zaten o ne öyle, düşünsene yan odada tıkır tıkır sesler gelecek, arkadaş gece tuvalete kalkacak falan, gitti bütün motivasyon

Uzak ilişkide sevgilini tanıman mümkün oldu mu bilmiyorum ama buradan okuyunca sanki özellikle basılmak istiyor gibi geldi. Ben mi fesadım bilemiyorum ama.... Hatta sanki üçlü Bir şeyler yaşamak istiyormuş o olmazsa en azından seninle bunun fantazisini kurmak istiyormuş gibi geldi.

Ses tonundan başka türlü anlaşılmıyorsa eğwr ben şöyle anladım. Elifi gönder de rahat rahat, gece gündüz sevişelim. Başka bir düşüncede olma ihtimalini bile düiünebiliyorsanız, yani size düşündürtecek biriyse çoktan ayrılmalısınız.

Ben okur okumaz erkek arkadaşının bu tarz bir isteği, hevesi olduğu kanısına kapıldım. Yoksa durup durup demezdi.
Sorun olur mu?, anlar mı?, rahatsız olur mu? dese her neyse ama. Grup muhabbeti gb tövbestafurullah. Sadece belli etmeden içindekileri dökmüş.

Mide bulandırıcı, masum değil. Yorum yapan arkadaşların aksine ben böyle anladım.

Vallaha adamın günahını almayayım, bana Elif evde olsada benimle olur musun demek istemiş gibi geldi. Ki özellikle markete gondeririz kısmından bu anlaşılıyor.

Bana da gruptan ziyade lafi oraya cekmek istiyor gibi geldi. Yapar miyiz gibilerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…