- 27 Temmuz 2016
- 203
- 140
- 103
- Konu Sahibi gozdesultan
-
Ciftler de sorun olmasa bile bazen hamile kalinamiyor malesef.
Bu durumda tup bebek oneriliyor.
Yasiniz gencse bekleyin ama.
Yani hanımefendi size kötü/olumsuz bişey yazmamiski. Ilk mesajınız direk bu şekilde olunca kim ne yazsın size şimdi.Bilmiyodum. Sağolun
Sizce bunu bilmiyor olabilir miyim??!!
Bu guzel yorumundan sonra sana birinin ciddi yorum yapacagini mi saniyorsun? :)Bilmiyodum. Sağolun
Bilmiyodum. Sağolun
Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. konu açmışsınız, insanlar yardımcı olmaya çalışmışlar ama sizin gibi birine yardımcı olmak hata. Siz herhalde bir tek aa evet takıntı yapıyorsun olur olur denmesini beklediniz ama böyle bir durum yok.Halden Anlamayanlar yorum yazmasın lütfen.
Nasıl olur? Ne yapsam çocuğum olur? mu yazıyor orda?? Yoksa takıntı yaptım yardım edin mi yazıyor?
Yazmayın bişey ya. Konu da silinmiyormuş zaten!
Yazmayın bişey. Yok senin olmaz daha çok konu açarsın falan. Sağol şekerim eyvallah. Nasıl iyi geldi yorumun anlatamam.
Merhaba, 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor ikimizde de hiçbir sorun yok. Ben ilk 1- 1.5 yıl aşırı stresliydim her gün ağlıyordum olmayacak diye ama sonra sorun da olmadığını görünce sakinleştim, sakindim etrafa da istemiyoruz dedik.
Geçenlerde biriyle karşılaştık, eşimin uzaktan akrabasının birinin çocuğu olmamış 20 yıl falan olmuş evleneli, çocuğu olmayan kadının kaynanası söyledi. ben de neden olmamış diye sordum sorun yokmuş dediler ne kadını tanırım ne adamı... Belki sorun vardı millete söylemediler. Kafamda öyle derin yer etti ki, sorun yokmuş da neden olmamış? Ya benim de olmazsa diye her an düşünür oldum kafamdan atamıyorum, rahatlayamıyorum yardım edin
Lütfen nasip, kısmet vs demeyin ben de biliyorum nasip olduğunu. Ama sorun yoksa olması lazım değil mi?
Halden Anlamayanlar yorum yazmasın lütfen.
Nasıl olur? Ne yapsam çocuğum olur? mu yazıyor orda?? Yoksa takıntı yaptım yardım edin mi yazıyor?
Yazmayın bişey ya. Konu da silinmiyormuş zaten!
Yazmayın bişey. Yok senin olmaz daha çok konu açarsın falan. Sağol şekerim eyvallah. Nasıl iyi geldi yorumun anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?