Ya çocuğumuz olmazsa :(

Takıntılısınız. Üstelik anlayışsız ve agresifsiniz.
Zannediyor musunuz ki çocuk olduktan sonrası daha kolay?
Su sağlıksız ruh halinizle kolik ve gece saatlerce ağlayan bir bebeğiniz olsa ne yapacaksınız?
Uykusuzluk, çaresizlik, ağır sorumluluk hissi ile nasıl basetmeyi planlıyorsunuz?

O yüzden, hayırlısı canım.
Önce iyileş, sakinleş. 1.5 yıl ağlayacak kadar takıntı haline getireceğine, hayatını güzelleştirmek için, çocugun olsa iyi bir gelecek sağlamak için neler yapabilirsin onlara bak.

Ama tabi sen Bunları da biliyorsun ama görüldüğü kadarıyla yapmıyorsun

Benim gözlemlediğim bir şey var. Yaşım elliüç, tecrübemi yabana atma! Bir şey isterken, bu evlilik olur, araba olur, çocuk , ev olur, eşya olur. Artık ne ise.... hırsla, büyük bir sabırsızlıkla, beklemeye tahammülsüz bir şekilde, arsızlık! Derecesinde mızmızlanarak arzulanıyorsa, bu Allahın gücüne gidiyor ve olacaksa da oldurmuyor. Evine bir misafir çağırsan aklı sadece ikram edeceğin yiyeceklerde olsa. Sürekli yutkunup dursa. İştahla pırtlatmış gözlerini mutfağın kapısından ayırmasa. evinle, muhabbetinle, saksıdaki çiçeğinle yeni ördüğün koltuk örtüsüyle ilgilenmese. Ağzında salyalar akıyor vaziyette yiyecek beklese ona bir zırnık ikram etmek ister misin? Elinden gelse mutfağa saldıracak diye düşünürsün. Evinden çıkıp gitmesini istersin ve bir daha da çağırmasın onu. Anladın mı anlatmak istediğimi. Bu şekilde ifade ettiğim için kırılma.

Hayatınızı bebek üzerine kurmayın Allah aşkına. Biz nerden bilelim eğer bir sorun yoksa nasıl olmaz diye? Ben her zaman Allahtan hayırlı sağlıklı evlatlar istedim. Hayırlısıysa olsun yoksa olmasın dedim ve akışına bıraktım. Hiçbir sorun olmadığı halde 5 yıl olmadı benim de. Şükür şimdi gebeyim. Bir güne bir gün neden demedim. Nasip kısmet demeyin diyorsunuz ama sadece Allah’ın elinde olan bir şeyi istiyorsunuz. Yani Allah size nasip ederse olur, gayrısı yok.
Burda konu açıyorsunuz insanlara da güzel yazın, zira sağlıklı bir bebek için sağlıklı ebeveyn olmanız gerekiyor. Bu halde de olamazsınız üzgünüm.

Yaşın kaç?
Rahim filmi cekindin mi?
Regl ikinci günü ultrasonla muayene oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…