- 24 Aralık 2014
- 5.389
- 7.255
- 398
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Ne yapip edip almaniz lazim ama hap alamazsaniz iki cocukla bunalmis gunler sizi bekliyor olacak benim ufak da 1 yasinda ve ne kadar zor oldugunu biliyorumYa inanilmaz memeye düştü cani sıkıldikca yapışıyor ağlıyor meme tiryakisioturduğum yer de merkeze baya Bi uzak ha diyince hastahaneye yada eczaneye gidemiyorum ehliyetim de yok esim yogun çalışıyor
Bizde beklentiye girdik burda ksdjsjdYa negatif çıkarsa diye korkuyor heyecanlı şu an
Benim olan olmayan çocuğum senin neyine dert oldu sen mi buyutucen hayirdir evet olunca belki birliktw büyürler diye sevinicem ekmeğimi mi veriyon aşımı mi veriyon hayırdırYa negatif çıkarsa diye korkuyor heyecanlı şu an
Hühühühühü ; Bir sızlanma, hunharca yakınma eylemi.Hühühühühü shhdhshshsh bunlar ne? Avam avam tavırlar
Cok düzenli olmuyorum ama 3 gün gecikmiş görünüyorKaç gün gecikti
Aksam inşallah alacağım canımkonu sahibi seni savunmaya çalışıyorum tüm kabalıklara karşı bacım beni de zorlama be git al şu testi sende
Esintiler yazdığınız yerde kahkaha attım hakkınızı helal edin. Size iyi havvas kalemli esintilerHühühühühü ; Bir sızlanma, hunharca yakınma eylemi.
fhhdhgdhsdg ; Random gülüş güzellemesi.
Bunlar genel olarak forumun avam (!) değil havvas kaleminden çıkan esintiler, alışın artıkın hshs
Bak hüngür hüngür ağlarken forum sayesinde agzın kulaklarına vardıAksam inşallah alacağım canımbulunduğum yere eczane yakin değil
Tişikkirlir.Esintiler yazdığınız yerde kahkaha attım hakkınızı helal edin. Size iyi havvas kalemli esintiler
Ben hala aksam test alacagina inanmiyorumBak hüngür hüngür ağlarken forum sayesinde agzın kulaklarına vardı
Teşekkürler kk.
Vallahi her derde devasın.
Kuran kişi sağolsun hshs
Cok düzenli olmuyorum ama 3 gün gecikmiş görünüyor
Emaaaan ben zaten cari tablo hazırlayacağım.Ben hala aksam test alacagina inanmiyorum
Eczane uzak esi de yogun calisiyormus beklemeyin bosuna aksam gidin yatin
**Çok biliyorsunuz, "nerede demiş süt korur mu" diye sormuşsunuz ya, burada ne demek istemiş???ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye
Bence de sevinBenim olan olmayan çocuğum senin neyine dert oldu sen mi buyutucen hayirdir evet olunca belki birliktw büyürler diye sevinicem ekmeğimi mi veriyon aşımı mi veriyon hayırdır
askim sütüm etkilenmesin diye içmedim ilaç demek istemiş.**Çok biliyorsunuz, "nerede demiş süt korur mu" diye sormuşsunuz ya, burada ne demek istemiş???
Olacakla ölecege çare yok, olduysa da erken öğrenirsin en azından ağlayınca çözülmüyor, yap testini. Ne desek şimdi bilemedim ben.
Emzirirken içiliyor bazı turevleri, gerçi yumurta varsa o ne yapsın daaskim sütüm etkilenmesin diye içmedim ilaç demek istemiş.
yani ben öyle anladım
ayrıca biz ne bilelim konu sahibiistersen bu aksam bi istihareye yatayım?
Aldatmak ve sevgisizligi nereden çıkardınızBence de sevin
Eşinden sevgi yok adam sana yanaşmıyor bile
Facebooktan kadınlarla seni aldatıyor
En azından çocuklarla oyalanırsın…
Aldatmak ve sevgisizligi nereden çıkardınızadam. Bana yanasmiyor sa nasil hamilelikten suphe edebilirim adam benim icin sekiz kardeşini anasini babasini karsisina alip cikip geldi uc ay önce buraya bana yaptiklari saygısızlık yüzünden cinsel isteksizlik problemini de terapiyle cozumluyoruz bu arada aldatilmadim yazan kadinin esini ikna etti is ayarladik adamlar bosanma asamasindalar ken buraya gelip yeni bir hayata baslayacaklar tabi siz herseyi bi taraflarinizdan yorumladiginiz icin herseyin farkinda degilsiniz gecmis konulari baya araştırmışsiniz baya issizsiniz aksama kadar oturup forumdan kadınlara saldirmak disinda isiniz yok sanırım gidip bir hobi edinin kendinize negatif bagiriyorsunuz resmen o kadar mutsuzsunuz ki
Eşim son zamanlarda sürekli herseyi elestirir oldu iltifat etmiyor cinsel olarak zaten cok buyuk cekim yok aramizda ben yaklasirsam oluyordu artık bende de yok o istek iki senelik evliyiz en ufak duyusal sarsilmada esimin cinsellik olayi tamamen uzaklaşıyor gun içerisinde herseye destek cok iyi bir baba ama artık arzulanmamak sevilmemek yoruyor beni.. Çok yıprandım kendimi cok degersiz hissediyorum artık bende ona yaklaşmak istemiyorum kadinlik gururum inciniyor hiçbir zaman bana cok istekli cok sehvetli yaklaşmadi
en son nişanlıydik bsna cok istekli oldugunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?