ya intihar ederim ya kaçarım..

4 çocuk doğurdu şimdiye kadar...
Allah akıl fikir versin...
isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah...

4 değil, 3
yada en azından 19 yaşına kadar 3 tane doğurdu, ondan sonra görüşmedim ben onlarla zaten
ama büyük ihtimal yine doğurmuştur ondan sonrada

tatlım öncelikle seninde kandilin mübarek olsun

herşeye rağmen okuma kararından sakın vazgeçme daha çok gençsin bırak şu delikanlıyı karakteri oturmamış şimdiden seni sıkboğaz etmiş ilerisini düşünmek istemiyorum bile :18: vereceğin karar seni bir ömür boyu etkileyecek artısıyla eksisiyle sağlıklı düşün aklını başına al uzak dur derim şu delikanlıdan

4 değil, 3
yada en azından 19 yaşına kadar 3 tane doğurdu, ondan sonra görüşmedim ben onlarla zaten
ama büyük ihtimal yine doğurmuştur ondan sonrada

hmm ben evlenene kadar 3 evlendikten sonrada 1 anladım pardon..
bencede kesin olmuştur doğurgan bir yapıya sahip bayan....

Biz de inanırdık o yaşlarda seninle evlenicem diyenlere,seni kaçırırım diyenlere.Korkma yapıcak olan her türlü yapardı şimdiye bir şeyler kaçıramaz seni.Onu da geçtim şuan sana evlenmek zorundaymışsınız gibi geliyor bekaretin uğruna tüm hayatını karartma.Yapmışsınız bir hata o yaşlarda herkezin bir hatası olur.Sorun şu bu çocuk seni mutlu etmez kimse sevdiği kişinin geleceğiyle oynamaz ne demek 4 yıllık üni kazanırsan giderim.Seven insan senin gururunla oynamaz sen kendin mi bozdun sanki bekaretini beraber yapmışsınız o an zevk alırken iyi şimdi seni mi suçluyor!Hangi cesaretle.Başka kızlarla konuşuyormuş evlenseniz yine aynı olcak düzelmicek hatta daha beter olur şimdi yine cinselliği seninle yaşamaktan zevk alıyor yaşı geçsin başka alternatifler istiyecek.Böyle bir insanla evlenilmez 4.yıllık kazanırsan çek git hayatını kurtar erkek eline muhtaç kalma.

aynen öle arkadas cevrsinde cok olduğundan özeniyo.beni gerçekten sevdimi bunu cok m.ediyorum isde kızlığım bozulalı tam bir sene oldu bu ay sevmese bırakıp giderdi diye düsünüyorum

Bu hastalıklı bir sevgi sevgiyse de.. Onun sevgisine güvenme, inanma.Çok seviyorum ondan öldürdüm diyenleri görüyoruz hep haberlerde ,tamam onunki o raddeye gelmez belki ama aynı mantıkta; hastalıklı yani.. Temiz bir şekilde seni sadece sen olduğun için , içinle dışınla ve hatta yaşadıklarınla sevecektir birisi çok küçüksün ki daha, üniversitede hem kesin tanışırsın yeni birileriyle Hem biz sadece gördüklerimizle yaşadıklarımızla algılıyoruz çevremizi , sen belki o yüzden onun sevgisinden ötesi yokmuş gibi görüyorsun ya da onun sevgisini gerçek aşk sanıyorsun ama gerçeğini yaşadığında eminim ayırt edersin

Kac kisi burada oku oku oku diye sana tavsiyede bulunurken sen hala bir sene oldu kizligim gideli, demekki beni seviyor yoksa terk ederdi diyorsun.

Kizim, yavrum, cocugum, sen hayatina odaklansana.

Anlamiyormusun? Kafan calismiyormu? Oku diyoruz, isine gücüne bak, birak o seni seviyorsa okulunu bekler, seni bekler.

ya nasıl insanmış kızım sen neden güvenipde yaptın boşuna dememiş atalarımız gelin ata binmiş ya nasip demiş

ben okumıcam diye bi kelime söyledimmi sadece aklımdaki soruları payşasıyorum

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.bu arada kandiliniz mübarek olsun
senin de kandilin mübarek olsun
hani bazıları hamileykende regl oluyolarmış ya
belki bu kızda onlardandır ama anladığım kadarıylada bu regl çok farklıymış, çok az kanama oluyormuş ve rengide çok açık pembeymiş
benim anneannem anneme hamileliğini 4-5 aylıkken anlamış
tabiri caizse şarıl şarıl regl oluyormuş
iste o acı ve pişmanlık yaşamamak icin o korku yüzünden kendi hayatıma yön veremedim
verdiğin cevapları alıntı yapıp da yazarsan daha anlaşılır olur
aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.

zaten onuda kapısında kızlar bekliyordu gelsin kaçırsın diye...
kaçırmaya meraklı bu ergen bebe

aynen öle arkadas cevrsinde cok olduğundan özeniyo.beni gerçekten sevdimi bunu cok m.ediyorum isde kızlığım bozulalı tam bir sene oldu bu ay sevmese bırakıp giderdi diye düsünüyorum

bırakıp gitmemesini nedeni özür dileyerek söylüyorum seni kullanmak için olabilir

ben okumıcam diye bi kelime söyledimmi sadece aklımdaki soruları payşasıyorum

Şu durumda aklınızı meşgul eden soru sizi sevip sevmediği mi?

Son düzenleme:
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.bu arada kandiliniz mübarek olsun
senin de kandilin mübarek olsun
hani bazıları hamileykende regl oluyolarmış ya
belki bu kızda onlardandır ama anladığım kadarıylada bu regl çok farklıymış, çok az kanama oluyormuş ve rengide çok açık pembeymiş
benim anneannem anneme hamileliğini 4-5 aylıkken anlamış
tabiri caizse şarıl şarıl regl oluyormuş
iste o acı ve pişmanlık yaşamamak icin o korku yüzünden kendi hayatıma yön veremedim
verdiğin cevapları alıntı yapıp da yazarsan daha anlaşılır olur
aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.

zaten onuda kapısında kızlar bekliyordu gelsin kaçırsın diye...
kaçırmaya meraklı bu ergen bebe

bırakıp gitmemesini nedeni özür dileyerek söylüyorum seni kullanmak için olabilir

canım benm zaten ayrılmış senden neyin derdindesin

boşver sen okuluna git eline mesleğini al okumazsan çok ezilirsin bu devirde çalışmasan bile elinde mesleğin oluca ki tek kaldığında bir şeyleri yapabilirsin ...

hadi evlendiniz bir kaç sene sonra yaptıklarına dayanamıcaksın ayrılacaksınız... bunu yaşamaktansa sen git üniversiteni oku seviyorsa seni bekler yaşınız ilerler evlenirsiniz

bunu sana koz olarak kullanmaz:26:

zaten kesin ayrılırsanız üniversitede karşına öyle kişler çıkar ki iyiki buradayım dersin aklını kullan aklını boşver aşk geçici önemli olan sevgi saygı

mesaj attı simdi kırsehire gidiyorum ev is hepsi tamam yasarsın bensiz diye

Çok güzel defolsun gitsin sen de rahat et işte, bence bu senin için fırsat bırak gitsin.Eğer barışırsan bu acıyı pişmanlığı ömür boyu yaşarsın.Şimdi sabretmek zor geliyor belki ama sabredersen kendine güzel bir hayat için şans yaratacaksın..

mesaj attı simdi kırsehire gidiyorum ev is hepsi tamam yasarsın bensiz diye

yalan sırf peşimden git diye yapıyo gerizekalı insan sevdiği insana dokunamaz bile elini tutamaz zarar vermekten korkar yazıklar olsun o erkek arkadaşın olacak insana uçkurunu düşünmekten başka bişey bilmezlermi ya şu erkekler

bi cok kez bu yola basvurdu gidiyorum diyip gitmedi gözümü korkutmaya çalısıyo Allah icin bana su günde dua edin sabrım tükenmesin icim cok acıyo hayatımı mahfetti.

rahat ol kızlığı unut yarın karşına çıkacak erkekle açık açık konuşursun doğruyu söyledikten sonra kabul edilmeyecek şey yoktur sadece şu var oku oku oku oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…