4 çocuk doğurdu şimdiye kadar...
Allah akıl fikir versin...
isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah...
4 değil, 3
yada en azından 19 yaşına kadar 3 tane doğurdu, ondan sonra görüşmedim ben onlarla zaten
ama büyük ihtimal yine doğurmuştur ondan sonrada
aynen öle arkadas cevrsinde cok olduğundan özeniyo.beni gerçekten sevdimi bunu cok m.ediyorum isde kızlığım bozulalı tam bir sene oldu bu ay sevmese bırakıp giderdi diye düsünüyorum
tatlım hepimiz vereceğin karar okumak olsun diye yineliyoruzben okumıcam diye bi kelime söyledimmi sadece aklımdaki soruları payşasıyorum
senin de kandilin mübarek olsunteşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.bu arada kandiliniz mübarek olsun
benim anneannem anneme hamileliğini 4-5 aylıkken anlamışhani bazıları hamileykende regl oluyolarmış ya
belki bu kızda onlardandır ama anladığım kadarıylada bu regl çok farklıymış, çok az kanama oluyormuş ve rengide çok açık pembeymiş
verdiğin cevapları alıntı yapıp da yazarsan daha anlaşılır oluriste o acı ve pişmanlık yaşamamak icin o korku yüzünden kendi hayatıma yön veremedim
aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.
zaten onuda kapısında kızlar bekliyordu gelsin kaçırsın diye...
kaçırmaya meraklı bu ergen bebe
aynen öle arkadas cevrsinde cok olduğundan özeniyo.beni gerçekten sevdimi bunu cok m.ediyorum isde kızlığım bozulalı tam bir sene oldu bu ay sevmese bırakıp giderdi diye düsünüyorum
ben okumıcam diye bi kelime söyledimmi sadece aklımdaki soruları payşasıyorum
senin de kandilin mübarek olsunteşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.bu arada kandiliniz mübarek olsun
benim anneannem anneme hamileliğini 4-5 aylıkken anlamışhani bazıları hamileykende regl oluyolarmış ya
belki bu kızda onlardandır ama anladığım kadarıylada bu regl çok farklıymış, çok az kanama oluyormuş ve rengide çok açık pembeymiş
verdiğin cevapları alıntı yapıp da yazarsan daha anlaşılır oluriste o acı ve pişmanlık yaşamamak icin o korku yüzünden kendi hayatıma yön veremedim
aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.
zaten onuda kapısında kızlar bekliyordu gelsin kaçırsın diye...
kaçırmaya meraklı bu ergen bebe
mesaj attı simdi kırsehire gidiyorum ev is hepsi tamam yasarsın bensiz diye
sakın haa kanma tatlım yaaa heba etme geleceğini hayallerinimesaj attı simdi kırsehire gidiyorum ev is hepsi tamam yasarsın bensiz diye
mesaj attı simdi kırsehire gidiyorum ev is hepsi tamam yasarsın bensiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?