- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi greengirll
-
Yallah Arabistana, ne bunlar böyle ya dünyaya bir kere geliyorsun, benim kv kp ölmüş ama çevremdekileri göre göre iyi ki bu derdim yok diyorum Allah affetsinArkadaşlar merhaba, bilmem kaçıncı konum aynı sorun hakkında. Evet sorunum eşimin ailesi. Beklentilerinin aşırı yüksek olması, beklentileri yerine gelmeyince kv nin ağzına geleni sayması, tüm aileme beni şikayet etmesi, aradan zaman geçtikçe de barışma çabası. Maalesef çok yakın oturma hatasına düştüm, ailem de uyarmadı. Benim ailemin aşırı bir beklentisi olmadığından onları da öyle zannettiler sanırım. Gel zaman git zaman gerçekler su yüzüne çıktı. Ben yoğun çalışan bir insanım, akşam eve gelmem 7 den sonradır en erken. Mesaim de yoğun. Çalışan bayanlar anlar. Bu kadar yoğun bir çalışma hayatı içinde tabi ki ailelere zaman ayırıyordum, fakat yetmiyordu. Haftada 1 gitsen 2 gitmem istendi, her telefon açtıklarında yanlarında çanta gibi beni götürmek istediler her yere, akşam yemeğe gidilince gece 12 lere kadar koltukta put gibi oturup gülümsemem gerekiyordu. malum kp protokol adamı öyle rahat oturamazsın. Daha bir çok beklenti...Dediğim gibi beklentileri arttıkça bana kinleri de arttı. Yetişemiyorsan ailemize işini bırak bile dedi kv. Ben onlara hiç bir zaman saygısızlık yapmadım, kırılmasınlar diye her çağırdıklarında gitmeye, her özel günde yanlarında olmaya çalıştım, yeri geldi aileme gidemedim onlara gittim. Gece kv istedi diye çıkıp tv ler aldık, ev süsledik şudur budur...En son kv herkes geliniyle tatile gidiyor dedi. Ki eşimle 4 yılda bir kez 3 günlük bir tatile gidebilmiştik baş başa. Onu bile benle kavga ederek burnumdan getirdi. Yani gitgide beklentileri arttı, git gide ben de bunalmaya başladım. Kv kafasına göre küser muhatap bile olmaz bebek gibi nazlanmak ister, benim böyle bir karakterim yok. Sakin saygılı bir insanım. Ama yapım gereği mik mik her gün her dakka annecim babacım beraber olmak istemem ki bunu hangi gelin ister söyleyin? Kendi ailemle bile bu kadar samimi olmam, olamam da. Sakinliğe yalnızlığa kafa dinlemeye ihtiyacım var, çünkü gün içinde çok yoruluyorum.
Velhasıl kelam özetle; eşim ailesi ile aramız iyi olmadıkça normal bir evliliğimiz olmayacağını gerekirse yolları ayırmamız gerektiğini söylüyor. Böyle mutlu değilmiş. Ha şu da var kendi ailem için de böyle benim ailem ile de iyi olmamızı istiyor ama takdir edersiniz ki kendi ailesi ile daha fazla... Ya evliliğimi kurtarmak için kv-kp dolu (onların deyimiyle samimi sıcak) bir ilişki içerisine giricem ya da evliliğimi bitiricem. Eşimle aile sorunu dışında bir sorunumuz yok. Annem de her evlilikte bir taraf taviz verir bu durumda sen vermelisin diyor. Siz olsanız ?
çalışıyordum zaten eşimle işyerinde tanıştık, aynı kurum altında çalışıyoruz, eşim benim üstümdür. ama kv baştan beri benim çalışmamla ilgili laf sokuyordu, ee oğlum napalım çalışan gelin aldın, eee sen okumuşun kızım şudur budur. çalışmayan birini istediği çok belliydi.Evlenmeden once de calismiyor muydunuz? Simdi neden degistirmek istiyorlar? Sirf onlar gel dedikce gelin git dedikce gidin diye mi? Herkesi evi barki duzeni ayri. Arada mesafe olmasi sart. Esinize bunlari anlatin. Yoksa bence de evliliginizden taviz verin..
eşimle tekrar konuştuk bu sefer baktı ben de kararlıyım geri adım attı. sevgimiz sorun çözmeye yetmiyor, bir adım at göreyim vs diyor. tamam dedim gene ben adım atıcam her zamanki gibi.kv-kp sürekli dolduruyorlar eşimi anladığım kadarı ile, bir tek senle mi evlendi bizle niye samimi değil şudur budurEşinizde kendi ailesiyle , senin aranda sıkışmış kalmış (onun durumu daha vahim). Eşinle başka bir problem yoksa ayrılma .. Birbirinize biraz daha anlayışlı olun . Evlenince maalesef eşinin ailesi senin ailen olmuş oluyor. yalnızca eşinle değil , ailesiyle de evlenmiş oluyorsun. Eşinin de şart sunması yanlış . Ya samimi olursun , ya ayrılalım. Ne kadar kolay ya !!!
işte aklınca o da ailesine de tavır alıyor, bensiz gitse bu sefer iyice coşacaklar oğullarını tamamen yanlarına aldıklarını zannedecekler. eşim bu olaylarda annesine de çok kızdı, sen nasıl tartışırsın nasıl bu lafları söylersin diye.Iyi de eşinizin bu davranışı da normal değil ki ?
Sizinle göbeği bir mi kesilmiş siz gitmeyebikirsiniz ailesine o koca adam kendisi gidebilir siz nihayetinde el kizisiniz.
Neden siz siz gitmiyor hiç doğru bir evlat davranışı değil bu .
gönüllerini al, klasik gelinlik yap dikbaşlı olma diyor. kv kp 65-70 yaşlarında insanlar ben onların yarı yaşında bile değilim. eski kafalar biraz işte bilirsiniz.Ne demek tavizi sen vermelisin. Annenin dediği mantıklı değil.
Ayrıca kocanda ailemle yskın olmazsan boşanırıza getirmiş. Madem öyle sen de çek resti.
Bulunmaz hint kumaşı değil ya.
Tamam kizsin objektif olsun ama bu kadarı da fazla bence.işte aklınca o da ailesine de tavır alıyor, bensiz gitse bu sefer iyice coşacaklar oğullarını tamamen yanlarına aldıklarını zannedecekler. eşim bu olaylarda annesine de çok kızdı, sen nasıl tartışırsın nasıl bu lafları söylersin diye.
sürekli telefonda konuşuyorlar kv nin her şeyden haberi var maşallah...Tamam kizsin objektif olsun ama bu kadarı da fazla bence.
Bir evlat anne babasını bu kadar uzun süre gormemezlik etmemeli diye düşünüyorum ben.
Ki zaten bi tavrı da olumlu bir sonuç dogurmamis işler daha kötüye gitmiş.
Çalışan bir kadına, aileme daha fazla zaman ayır demek, sen %100 ünü bu insanlara vermek zorundasın, senin çalışıp yoruluyor olman beni enterese etmez, senin ihtiyaçlarından ziyade ailemin gönlünün olması daha önemli, zaten bu konunun önemi yüzünden seni yolları ayırmakla tehdit ediyorum demektir.Arkadaşlar merhaba, bilmem kaçıncı konum aynı sorun hakkında. Evet sorunum eşimin ailesi. Beklentilerinin aşırı yüksek olması, beklentileri yerine gelmeyince kv nin ağzına geleni sayması, tüm aileme beni şikayet etmesi, aradan zaman geçtikçe de barışma çabası. Maalesef çok yakın oturma hatasına düştüm, ailem de uyarmadı. Benim ailemin aşırı bir beklentisi olmadığından onları da öyle zannettiler sanırım. Gel zaman git zaman gerçekler su yüzüne çıktı. Ben yoğun çalışan bir insanım, akşam eve gelmem 7 den sonradır en erken. Mesaim de yoğun. Çalışan bayanlar anlar. Bu kadar yoğun bir çalışma hayatı içinde tabi ki ailelere zaman ayırıyordum, fakat yetmiyordu. Haftada 1 gitsen 2 gitmem istendi, her telefon açtıklarında yanlarında çanta gibi beni götürmek istediler her yere, akşam yemeğe gidilince gece 12 lere kadar koltukta put gibi oturup gülümsemem gerekiyordu. malum kp protokol adamı öyle rahat oturamazsın. Daha bir çok beklenti...Dediğim gibi beklentileri arttıkça bana kinleri de arttı. Yetişemiyorsan ailemize işini bırak bile dedi kv. Ben onlara hiç bir zaman saygısızlık yapmadım, kırılmasınlar diye her çağırdıklarında gitmeye, her özel günde yanlarında olmaya çalıştım, yeri geldi aileme gidemedim onlara gittim. Gece kv istedi diye çıkıp tv ler aldık, ev süsledik şudur budur...En son kv herkes geliniyle tatile gidiyor dedi. Ki eşimle 4 yılda bir kez 3 günlük bir tatile gidebilmiştik baş başa. Onu bile benle kavga ederek burnumdan getirdi. Yani gitgide beklentileri arttı, git gide ben de bunalmaya başladım. Kv kafasına göre küser muhatap bile olmaz bebek gibi nazlanmak ister, benim böyle bir karakterim yok. Sakin saygılı bir insanım. Ama yapım gereği mik mik her gün her dakka annecim babacım beraber olmak istemem ki bunu hangi gelin ister söyleyin? Kendi ailemle bile bu kadar samimi olmam, olamam da. Sakinliğe yalnızlığa kafa dinlemeye ihtiyacım var, çünkü gün içinde çok yoruluyorum.
Velhasıl kelam özetle; eşim ailesi ile aramız iyi olmadıkça normal bir evliliğimiz olmayacağını gerekirse yolları ayırmamız gerektiğini söylüyor. Böyle mutlu değilmiş. Ha şu da var kendi ailem için de böyle benim ailem ile de iyi olmamızı istiyor ama takdir edersiniz ki kendi ailesi ile daha fazla... Ya evliliğimi kurtarmak için kv-kp dolu (onların deyimiyle samimi sıcak) bir ilişki içerisine giricem ya da evliliğimi bitiricem. Eşimle aile sorunu dışında bir sorunumuz yok. Annem de her evlilikte bir taraf taviz verir bu durumda sen vermelisin diyor. Siz olsanız ?
Bu laflari soylemesi sizi mutlu etmeli. Okumus gormus insanim cok sukur vs gibi sizde ona laf sokun :-D alirken biliyodunuz calistigimi deyin. Calisma demeniz bile buyuk saygisizlik bir daha bu konuyu acmayin lutfen diye uyarip meseleyi kapatin.çalışıyordum zaten eşimle işyerinde tanıştık, aynı kurum altında çalışıyoruz, eşim benim üstümdür. ama kv baştan beri benim çalışmamla ilgili laf sokuyordu, ee oğlum napalım çalışan gelin aldın, eee sen okumuşun kızım şudur budur. çalışmayan birini istediği çok belliydi.
Arkadaşlar merhaba, bilmem kaçıncı konum aynı sorun hakkında. Evet sorunum eşimin ailesi. Beklentilerinin aşırı yüksek olması, beklentileri yerine gelmeyince kv nin ağzına geleni sayması, tüm aileme beni şikayet etmesi, aradan zaman geçtikçe de barışma çabası. Maalesef çok yakın oturma hatasına düştüm, ailem de uyarmadı. Benim ailemin aşırı bir beklentisi olmadığından onları da öyle zannettiler sanırım. Gel zaman git zaman gerçekler su yüzüne çıktı. Ben yoğun çalışan bir insanım, akşam eve gelmem 7 den sonradır en erken. Mesaim de yoğun. Çalışan bayanlar anlar. Bu kadar yoğun bir çalışma hayatı içinde tabi ki ailelere zaman ayırıyordum, fakat yetmiyordu. Haftada 1 gitsen 2 gitmem istendi, her telefon açtıklarında yanlarında çanta gibi beni götürmek istediler her yere, akşam yemeğe gidilince gece 12 lere kadar koltukta put gibi oturup gülümsemem gerekiyordu. malum kp protokol adamı öyle rahat oturamazsın. Daha bir çok beklenti...Dediğim gibi beklentileri arttıkça bana kinleri de arttı. Yetişemiyorsan ailemize işini bırak bile dedi kv. Ben onlara hiç bir zaman saygısızlık yapmadım, kırılmasınlar diye her çağırdıklarında gitmeye, her özel günde yanlarında olmaya çalıştım, yeri geldi aileme gidemedim onlara gittim. Gece kv istedi diye çıkıp tv ler aldık, ev süsledik şudur budur...En son kv herkes geliniyle tatile gidiyor dedi. Ki eşimle 4 yılda bir kez 3 günlük bir tatile gidebilmiştik baş başa. Onu bile benle kavga ederek burnumdan getirdi. Yani gitgide beklentileri arttı, git gide ben de bunalmaya başladım. Kv kafasına göre küser muhatap bile olmaz bebek gibi nazlanmak ister, benim böyle bir karakterim yok. Sakin saygılı bir insanım. Ama yapım gereği mik mik her gün her dakka annecim babacım beraber olmak istemem ki bunu hangi gelin ister söyleyin? Kendi ailemle bile bu kadar samimi olmam, olamam da. Sakinliğe yalnızlığa kafa dinlemeye ihtiyacım var, çünkü gün içinde çok yoruluyorum.
Velhasıl kelam özetle; eşim ailesi ile aramız iyi olmadıkça normal bir evliliğimiz olmayacağını gerekirse yolları ayırmamız gerektiğini söylüyor. Böyle mutlu değilmiş. Ha şu da var kendi ailem için de böyle benim ailem ile de iyi olmamızı istiyor ama takdir edersiniz ki kendi ailesi ile daha fazla... Ya evliliğimi kurtarmak için kv-kp dolu (onların deyimiyle samimi sıcak) bir ilişki içerisine giricem ya da evliliğimi bitiricem. Eşimle aile sorunu dışında bir sorunumuz yok. Annem de her evlilikte bir taraf taviz verir bu durumda sen vermelisin diyor. Siz olsanız ?[/QUOTE
Eşinin senden istediğini benim de esim benden istedi , bu bayramda konu açmıştım buraya ben de . Sağolsun kk üyelerinin de fikirleriyle bir adim attim . Yoksa ayrı gayri kalacaktik ve bir çözüm üretemeyecektim , evliligimizdeki sorun buydu ve esim bu değilmiş gibi davranıyordu . Ya samimi olacaktık ya da boyle zehir gibi bir hayat sürecektik .
Konuştuk eşimle adim atarım geir elini öperim annenin ama bundan sonra sen de ailen de çabalayacak 50 adim ben gelirsem 50 adim da ailen . Bu evlilik icin ya rol yapacaktım kendimden ödün verecektim ve yine patlayacaktık ya da her iki tarafta ortada buluşacaktık . Sağolsun esim kabul etti ve şimdi sıfırdan başladık biraz ben biraz da kendileri adim atacak .
Sen de otur konus benim tek çabalamam ise yaramaz onlarla konus onlar da evliliğin sürmesini istiyorsa bir adim atsinlar de .sonuçta çalışan bir insansın ve isten sonra çıkıp da onlarla gezmelere gidemezsin . Düşünüyorum da benim kaynana anlayışlıymış ya :))
gönüllerini al, klasik gelinlik yap dikbaşlı olma diyor. kv kp 65-70 yaşlarında insanlar ben onların yarı yaşında bile değilim. eski kafalar biraz işte bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?