Tabiiki kabul etmem.Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
Düğün her kadinin hayalidir ama dugim sonunda borca gireceksem eger istemem ben. Sevdigim adam yeterki yanimda olsun dugun falan bana gore sadece detay. Dugune yapacağım masrafla tatile giderim :))Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
Hayır biz başka bir şehire tasiniyorduk kayınvalidem panik atak hastası yol gidemiyor o yüzden hemen evde bir nişan isteme yapildiNikah konusulmadan nasil nisanlandiniz?
Benim bildigim insanlar dugun hazirligina baslarken nisanlanir.
Sizin nişan sirf aileler gorusmemize izin versin diye falan mi oldu
Hayır biz başka bir şehire tasiniyorduk kayınvalidem panik atak hastası yol gidemiyor o yüzden hemen evde bir nişan isteme yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?