Ya nikah ya ayrilik

Neyi nasıl yaparsınız bilmem ama tek tavsiyem ; sırf evlenmek için herşeye boyun eğerseniz , sonunda içinizde kalan birsürü şey olur.nişan gümbürtüye gelmiş.düğünü bizahmet yapsınlar.
Ayrıca düğüm konusunu siz açın istiyorlar.
Siz açarsanız ,durumumuz yok ondan yapamıyoruz derler, e sizinde daha da nişanlı kalmak istemiceğinizi biliyorlar.e madem biz yapalım dedirtcekler.uyanıklar.fırsat vermeyin.

Ok aynen öyle dedik zaten siz yapamiyorsaniz biz yapalım bu şehirde yaşayalım damat gelsin dedik kabul etmediler şimdi ben hem gelin gidip hem dugun mu yapayım o kadarda değil ben mantıkli dusunmeye çalışıyorum şimdi ben nikahtan gidicem o içinde kalacak sinra geçim sıkıntısı çekicem ee ben o zaman koca donu yıkayacağıma abimin donunu yıkarım

Valla o kadar yüklendiniz ki kendime sordum ben paragöz muyum diye sizde kadinsiniz hiç hayal kurmadiniz mi evleniyim yuvam olsun diye ben fazladan bişey istemiyorum ki düğün istiyorum herkes gibi sıradan...

Öncelikle nisanlinin babasina acil sifalar diliyorum.

Yetistigin ortam böyledir o yüzden yadirgamiyorum. Tabi hayal kuracaksin, heveslerin vardir. Isteklerin de çok degil herhalde bilmiyorum Ben hic bu hesaplara girmemistim. Herkesin kendi tercihi. Ama nereye yetisiyorsunuz? Kaçan ne? Dugun olmazsa bir de gorumceye istedigi sekilde yapilirken senin icinde kalacagi cok belli. Birbirinizden eminseniz biraz daha calisin, kazanin emek verin birikiminiz olsun iciniz el verirse harcar dugun yaparsiniz. Cocuk bu, imkanlari bu kabullenemiyorsan birlikte olmaniz zorunlu degil.

Paragoz musun bilmem ama nisan konunda da ceyrekler falan var niye bu kadar kafa yoruyosun, okurken fenalik getiriyor, kafan da surekli bunlarla mesgulse isin zor.

Yavrum kendine hedef olarak illa birilerinin donunu yıkamayı koyarsan sonunda zaten mutsuz olacaksın.
Yaşın 21. Yaşıtların okuyor, sen 19 undan beri evlenmek için bekliyorsun.

Yavrum kendine hedef olarak illa birilerinin donunu yıkamayı koyarsan sonunda zaten mutsuz olacaksın.
Yaşın 21. Yaşıtların okuyor, sen 19 undan beri evlenmek için bekliyorsun.
:)))) aynı şeyi düşündüm okurken. Don yıkamak mıdır hayattaki beklenti ve amaç..

Konu sahibi ayıp ediyorsun. Düğün istiyor olabilirsiniz-bana ne kadar gereksiz gelse de- ama insanların evinde kanser hastası var. Ne kadar zor bir durum zaten. Adamcağız evladının mürüvvetini de görmek ister. Hakkı. Bunda tuhaf ne var? Görümcenizin nişanlısının durumu epey iyidir. Yaparlar düğünü. Doğru demişler. Bu işler paraya bakıyor elbette. Bilezik saymanız ise çok çirkin. Valla evlenirken ne takacaklar diye aklıma bile gelmedi. Set bile almayın demiştim, takmam diye. Nedir bu kızlardaki takı merakı. Bunlara odaklanmaktan doğru adamı seçtiniz mi ona odaklanmıyorsunuz. Sonra vay efendim evlendim, kocam değişti.

Nişanlınız size düğün yapacak, sizde 6 dal bileziği nişanlınıza düğün borcu için geri vereceksiniz. Onlar size düğün yapmıyorken siz haklısınız kusura bakmayın ama annenizde 2 senedir nişanlı olduğunuzu biliyor kenara üç beş bir şey koymadı mı ? Çeyiz parasına güveniyorsunuz .

Seven insan, sevdiği insanla bir ömür geçirmek için evlenir . Bileziğe, düğüne paraya bakmaz. Gönlünde varsa ufacık bir şey nikahtan da gidersin sorun olmaz .

Eğer erkek tarafı utanmadan gorumcen için ,o senle bir mi zengin yere gidiyor, diyorsa benim için herşey bitmiştir. Biraz gurur olsa kendilerini sıkıp sana ellerinden gelenin en iyisini yaparlardı.
Çalgılı cengili düğün yapılmaz belki babası hasta diye. Ama onun yerine ne bileyim nikahtan düğün olacaksa altından da kisilmaz bence.
Senin anlattıklarına bakarsak ben hiç begenmedim ailesini.
Nişanlın ne diyor duruma?

Nişanlım nikahtan evlenelim bitsin gitsin kafasında kardesi içinse tabiki en iyisi en güzeli olmalı çünkü o kardesi ben kimim ki ne değerim var ?

Nişanlım nikahtan evlenelim bitsin gitsin kafasında kardesi içinse tabiki en iyisi en güzeli olmalı çünkü o kardesi ben kimim ki ne değerim var ?
Arkadaşım öyle düşünen bir aileye gelin gitme. Açık net. Ya kıymet verirler ya da kendileri bilir. Seni biraz yalnız bulmuşlar bence. Yok mu amcan, dayın, abin filan? Şöyle bi hööt diyip lafını geçirecek?

Abim var ama o katismaz bı annem bı ben yani

Akbaba gibiler leşin üstüne konuyorlar ne yazık ki. Ben mesela ölsem,beni yerler bitirirler. Başta da kocam .

Arkadaşım,ben senin yaşındayken nişanlandım ayrıldım. 21 mi yaşın? Seneler gecti baskasiyla evlendim. Iyi ki de o pislikle evlenmemisim o kadar yoksul ayni zamanda vizyonsuz ayni zamanda pintilerdi.
Ha bir de cocuk serseriydi,gencligimin cehaleti iste.Neyse,ben bu aileyi hic tutmadim sana el kızı gözüyle bakiyorlar ha normaldir sonucta senin annen baban degil ancak seni benimsememisler,nişanlın da terbiyesiz nikah olue kafasindaymis erkekler yeterki para harcamasin zaten iyi o zaman bacısı da düğünsüz evlensin ama yooook o zengin biriyle evleniyor. Bence senin işler cok yaş. Icinde de supheler var gibi. Sen bu isi bitir bence yazik sana da hayallerin var. Tabi düğünsüz olmaz ben nisan,düğün,kina hepsini yaptim hemde mekanda hic umrumda değil milleti eglendirdim ama kendimde eglendim. Nisanım ve düğünüm yemekliydi hatta davul dj hersey vardi :) eger olmasaydi bunlar icimde kalırdı aklını kullan lütfen

Ay sen 27 misinnnn inanamiyorum o kadsr olgun cümlelerin var ki,samjmi ve doğruları olan birisin ben seni 35 falan zannetmistim :)

haklisiniz bı omur ağlamaktansa 3 gün ağlarım.

haklisiniz bı omur ağlamaktansa 3 gün ağlarım.
Tabiki bacım 1000 kere yanacağına 1 kez yan . Zaten soğuyunca hemen geciyor üzüntü. Ben 1 hafta ağlamıştım bitti sonra valla karşıma bana degerveren seven iyi yanlis anlama maddi durumuda iyi birisi çıktı. Tabiki hersey para degil ama parasiz saaddet olmaz . Onunla evlendim mutluyum.otekiyle evlensem belki suanda ölmüştüm ya da hapisteki kocami bekliyordum evde. O kadar diyim. Ha simdikinin de kotu yönleri varmi tabiki var ama en azindan kaynanam gozumun icine bakıyor kendisi surekli pesimde deger veriyor. Bu aileden bir cacik olmaz bence ben sana söyleyim

Kimisi 21 yasinda buyumemis oluyor iste,aslinda zihniyetle de cok alakasi yok,tamamen kisinin kendi biyolojisi. Daha 21 yasindayken birini 6 sene bekledim demek bana gore evcilik oynamak istemektir,ki siz oyle evlenmemissiniz misal.

Konu sahibinin en azindan 10 yil daha buyumesi lazim evlenip de evliligi kaldirabilmesi icin. Ne yapacagiz,nasil gecinecegiz,ne yiyip ne icecegizi dusunecegine neler dusunuyor,akil mantik disi

Valla o kadar yüklendiniz ki kendime sordum ben paragöz muyum diye sizde kadinsiniz hiç hayal kurmadiniz mi evleniyim yuvam olsun diye ben fazladan bişey istemiyorum ki düğün istiyorum herkes gibi sıradan...
Dugun dediginiz sey bir gunluk
Gecim omur boyu
Hangisini dusunmek,hangisine kafa yormak mantikli sizce?
Hadi bu adamla dugun yaptiniz,sonra gecim nasil olacak?

Düğün bence de çok gereksiz masraf. Düğün salonuna vereceğiniz parayla çok güzel tatile gidersiniz, borcunuzu kapatırsınız. Nikah sonrası eğlence yapın. En temizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…