Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
Nikahta olsa düğünde ilsa nişanlimin ailesi hiç birşeye katismayacak her türlü masrafı nişanlım yapacak zaten onların amacının babasının muruvetini görmesi olduğunu sanmıyorum bana baya bedavaya getirmek istiyorlar gibi geldi 6 bilezik demiştik şimdi 3 bilezik diyirlar ve soyle bir durumda var görümcemin yakında bisabi olacak ona gelince bütçe var bana gelince yok kendi kizinizida nikahtan evlendirin dediğimde o seninle bir mı dediler onun tarafı zenginmis düğün yaparmış falan filan...
Birde benim babam 13 yıl önce vefat etti ben evlenirken çeyiz parası alacağım ama bu para nikahtan sonra alınacak yani eğer bu pata olmazsa ben ne kına yapabilirim nede annem bana takı takabilir[/QUOT
Dugunu evlendikten sonra gereksiz bulmaya basladim.nitekim hala borc oduyoruz. Millet akilli. Yap sade nikahini gelen takiyida yatirima kullanirsin.eger kullanabilirsen tabiki. Erkek aileleri bu devirde neydi o kus vardi bi tane atmacamiydi neydi onlar gibiler suan. Ben artik aman hayalimdi aman bi kere evleniyorm gozuyle bakmiyorum olaya birc odeyince dank etti
Bı acelem yok zaten bana kalsa ben bu şekilde 2 sene daha dururum hemen evlenmeliyim demiyorum ama işin içi e aileler karışınca bide çevre baskısı dugub ne zaman soruları...Ben olsan kabul ederdim sevdigim adamla olmak daha önemli benim için. Ama sizin durumunuzda sanki ucuza kapatmaya çalışıyorlarmıs gibi geldi bi samimiyetsizlik hissettim. Kendi kızlarına gelince herşeyi yapıp sizde masraftan kaçmaya çalışmaları hos değil.
Düzenleme: Daha 21 yasindaymissiniz aceleniz ne ki?
Bu yaşta evlenilir mi diye sormak yerine, bu zihniyetle evlenilir mi diye sormali bence.Yas 21 mi
Bu yasta evlenilir mi yahu?
Ben olsam bunu sepetler 10 yil sonra yenisini alirim
oynamayı bilmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?