Ya onlar ne yapıyor ?

ondan mı böle beyinleri sulanıyor dersiniz :76:

nasıl bir beyıne sahıpler kız yanındayken anlayamıyorlar kıymetını ..sonra tekeli zengin edince

anlıyorlar gercekleri... hmmm sanırım alkolle karısınca düşünebilen zihin yapılarının endozlaptik sinir

sistemlerının içinee gag piü

ne kadar bilimsel konuştum değilmi ,

bunun tercümesini rica etcem ben

Evet baya bilimsel,tebrik ederim canim.
Bence birakin Tekeli gidip en Balta girmemis ormalar süslesiler Ayilaaaaaaarrrrr.
kizginim......

Benim ünide bir arkadaşım vardı. Çok çapkın yani *iç denilen bir tipti. Nasıl olduysa birisini sevmiş ve ayrılmışlar. Lafı her geldiğinde anlatırdı. O gamsız pislik çocuğun gözlerinden okurdum kederini. Kaç yıl olmuş resmen aşk acısı çekiyordu.

Son düzenleme:

Bunlar ergen muhabbetleri yaaaa :) Böyle düşünen adam her halükarda kendini belli eder,sakil sakil konuşur durur etrafta. Yeterki sizin gözünüz bunları göremeyecek kadar kör olmasın

Son düzenleme:
Kızlar cidden ben ne demişim bende anlamadım

bir öfke anında demişim neyse greldi geçti

O gamsız pislik çocuğun gözlerinden okurdum kederini. Kaç yıl olmuş resmen aşk acısı çekiyordu.

beter olsun

demek hepsinin bi tarihte canını yakan üzen birileri olabılıyormuş

Ya kalbin temiz olunca ve düsünceli olunca COGU zaman degerin bilinmiyor.
Anlamiyorki beyefendiler hayatta eline gecenin kiymetini.

Ben 16 yasindayken benden 6 yas büyük bir cocukla bir-iki ay görüstük ve bana dediki kac bana dedim,yok olmaz öyle sey,dedi ki aileni mi seciyorsun yani beni degil
dedim evet onlari seciyorum.
yahu terbiyesiz beni tanimadan öncede kuzenime yaklasmaya calismis meger,sonra ögrendim.

Kızlar cidden ben ne demişim bende anlamadım

bir öfke anında demişim neyse greldi geçti

beter olsun

demek hepsinin bi tarihte canını yakan üzen birileri olabılıyormuş

Arkadasım bu erkeklerin hayatları ergenlik ve antropoz dan ibaret zaten

ya çok çocuksular ya da içi geçmiş

Yeni ayrılmışız belli.

İki gün sonra şööyle yakışıklı, tipine göre az da gönlüne hitap eden birisi çıksın görürüm ben :))

İnşallah da çıkar :)

Canım ben almayımmmmmmm ...... benım şansım kötü ...ve benim fikirlerim değişmez ,benim karsıma öyle birnin çıkması erkeklerin bu dediklerimizin dışında biri olacağı anlamına gelmiyor ki:26:

bana normali denk gelmıyorrr

kadıncaa cidden ya bunlara nefes alsın yeter

Aralarında konustukları bu sözü şaka sanıyordummmm yok yokkk şaka felam değilmiş ağlama similesi koymam lazım demi yok ben bunada gülerim işte

Ayrıldıktan sonra bile arkadaslarıyla içmeye giden ,yani sevinse içen üzülse içen tek tür bunlar galibaaa

Öfkerine bakma çoğunda gram yürek yoktur yürek olsa zaten önce adam akıllı sevmesını becerırıler.....

Beni en çok eğlendiren şeylerden biridir karşımda kızgın bir erkek görmek hele birde çok anlamsız bir şeye kızmışsa ,kendimi tutamam gülerim sonra X2 kudurur

ee ne yapayım çok çocuklaşıyorlar ve çoğuda çok özgüvnesız...

İyi gözlemciyimdir...bir olay veya durum karsısında erkeklerın yüz mimiklerine ve hareketlerıne bakarım ...

Aaaaaaa,sende ayip etmissin ama,cocuk sana kacma teklifi etmis hic rededilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…