Ya onlar ne yapıyor ?

Erkeklerin böyle tuhaf muhabetleri benim moralimi bozuyor ve korkutuyor:18:

niye canım onların gerçek yüzü bu işte ,alın öldüğümüz ağladığımız günlerce üzüldüğümüz erkeklerin

pskolojısı

zaten kız dediğin bakmayacak. sana bakıyosa içli içli, başkasına da bakıyodur muhtemelen. umumiden hususi olmaz!!!

telepatiyle hoşlandığınız gösterın ama onada bir kulp bulunurrr

sanırım bakmak bile hata onlara ...

Son düzenleme:
Olan bize oluyorda bu işin ucu öyle veya böyle dolaylı yoldanda onlarada dokunur canm

Ama baktım bu erkekler elde etme yolunda cok acı çekıyor

okuduklarımdan öyle cıkardım sonucu...bu kıızdan cok hoşlandım nasıl tavlarım o safhada cok kafa patlatıp sorun edıyorlar.

birtaneside sözde akil veriyor "eger niyetin ciddi degilse söyle söyle yap" diye...ölürmüsün öldürürmüsün simdi bunlar

volvic ölesini öldürsen adam vasfına sokarsın adam öldürdü derler ...

ciddi değilsen ne dıye kızın duygularıyla oynayacan adi insan ...!

yada baştan dıyecen benım nıyetım evlenmek değil arkadaslık de

birde kendilerını çok cesaretlı dıye nıtelendırır erkekler

duygu hırsızları.... güven düşmanları....

sonra evlenecek kız yok dersınız ....

iste o tür erkeklere parasini pulunu kullanip ki..na tekme atan kizlar müstehaktir ama ne hikmettir bilmem tamda böyle erkekleri dünyanin en iyi kizlari bulur yazik günah valla.

yok yok,bu devirde kötü olcan,olacaksin ama bu erkeklere aci cektirmek icin merhametten olmakta insanliga sigmaz,kendi pisliklerinde debelenip dursunlar

iste o tür erkeklere parasini pulunu kullanip ki..na tekme atan kizlar müstehaktir ama ne hikmettir bilmem tamda böyle erkekleri dünyanin en iyi kizlari bulur yazik günah valla.

valla ya ne bu adeletın dünya ... yok para bişe değil duygularıyla oynanmalı ölelerininnnnn

her kötü kötüye denk gelse dünya yaşanmaz olurdu canm ya:26:

kadıncaaa Alah ıyılığını versın bız ne dıyoz sabah dan berı adamların bir şey hıssettı yokkkk

elde edemeyınce üzülüyorlar ayrılınca değil

UMARIMM dilerimmm vardır vardır ama bu karpuzu alıp eve gıdınce kelek çıkması gıbı bişe

Kavun koklanıyodu karpuza şaplak atılıyodu tın tın eederse alınıyodu hatırladığım. O zaman kafası en fazla tınnnn tıınnn edenini yani en salağını safını mı seçmek gerekiyo? :96:

buldummm içmeye gıdıyorlarmış..ağlayamıyorlar .. sıvı tüketıyorlar

Kavun koklanıyodu karpuza şaplak atılıyodu tın tın eederse alınıyodu hatırladığım. O zaman kafası en fazla tınnnn tıınnn edenini yani en salağını safını mı seçmek gerekiyo? :96:

Aptal erkekte çekılmez ya

En vicdanlısnı seçmek lazım ama bunun belırtısnı gösterecek ne varkı görünürde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…