- Konu Sahibi eksikklavye
-
öyle değilmi ama pişmanlıklarından geberselerde hiç belli etmiyolar belli etmedikleri için kadınlar eşlerinin veya sevgililerinin kendilerini umursamadıklarını düşünüyolar daha çok kahroluyolarkütükler işte duygularını belli etmiyen kütükler
volvıc öylemi dersinn:97:işte bizimde merakımız o sadece o yönleriylemi sevıyorlarkı ayrılınca hiççç üzülmüyorlar:26:
yok yok bu öküzlerden öyle incelik gelmez
asla pişman olmaz o cins asla
Ben eşimle sevgiliyken bir kaç kere ayrılıp barıştık. Bir sefer geri dönmemek üzere ayrılmıştım. Evlendikten sonra eltim anlatmıştı. Ayrıldığımız dönem kimseyle konuşmayıp beş karış suratla oturuyordu demiştiBen tam tersi normal hayatıma devam etmiştim. Bir de erkekler ağlamaz diye bir şey yok valla eşim sevgiliyken barışmak için yanımda çocuk gibi ağlamıştı.
yok yok bu öküzlerden öyle incelik gelmez
asla pişman olmaz o cins asla
öyle canim,kesinlikle öyle.ulasamadiklarinin arkasindan agliyorlar ancak,baskasinin degil.
Her zaman derim:erkekler kadinlar icin yaratilmamis...niye yaratildiklari konusundaki calismalarim devam etmekte
yok canım kavusamaynların dısında sevgılım nıye boyle felan dıye soralarda vardı bı de aklıma gelmısken soyluyum kızın bırı sevgılısyle bırlıkte olmasını ıstemıs yazık oglan da cıddı dusunuyo galıba napcan ben felan dıye soruyodu tabı bazı erkekler odun gıbı yorumlar yazmıs bu fırsatı nıye kacırıyon felan dıye bazılarıda o kadar guzel cevaplar vermıskı harbı sasrımıstım:86:
Hayir,haklisin bence,ama ne sacma,piman olupta karsi tarafi kaybetmeyi göze almak.
çalışma sonucunda bişeye ulaşırsan bizede haber ver olurmu
Ne,kiz birlikte olmak istiyor,oglan ise düsünmekte öylemi?Bir yasima daha girdim
Ya canim su sitenin linkini verirmisin,aradim ama bulamadim ben yav.Cok ilginc su anlattiklarin gercektende,merak ettim.....
öyle canim,kesinlikle öyle.ulasamadiklarinin arkasindan agliyorlar ancak,baskasinin degil.
Her zaman derim:erkekler kadinlar icin yaratilmamis...niye yaratildiklari konusundaki calismalarim devam etmekte
KKnin tamaminin cözemedigi erkekleri tek basima cözebilecegimi zannetmiyorum ama yinede bir sonuca varirsam haber veririm canim
işte o noktada beyinlerinin bi bölümü çalışmıyo galiba :) kafaları basmıyo pişman olup belli etmiyince kaybetceklerini algılıyamıyolar
Ya kadinlar daha cesur yaratilmislar,yani erkekler belki fiziki güclüler ama kadinalar daha baska oluyorlar yaaa
evet canım ya erkeklerden öküz olan cok ama ıcınde dogru duzgun de varmıs bende sasırmıstımAşk Doktoru canım bu lınk yasak mı bılmıyorum ama
Çalışmaların sonucunu öğrendiğinde bizide haberdar et canm tatmmı
aylarca seni sevıyorum dıyen peşinde koşan erkek... ayrılındıktan sonra nereye saklıyorsun o içindeki
yav...ğı
bir derdim var köşesini görünce bikanıya vardım..kanımca bunlar kadınları üzmek için yaratıldılarveya kadınların basit şeylere(erkeklerden bahsediyorum) üzülcek kadar narin olduklarını ispatlamak için yaratıldılar:76:
bizi onlardan ayıran en önemli özelliğimiz beynimizin her tarafını kullanmamızbu yüzden daha akıllıyız :)daha cesuruz daha merhametli vicdan sahibiyizz..kırmaya kıyamıyoruz merhametimizden :)
geçmiş olsun. ama üzülme. unutma çivi çiviyi söker. git başka bul. güzel çirkin farketmez kalbi atsın yeter
bir birlerini teselli ediş şekıllerıne bakın yagidip başka kızla tesellı olmak ıcın cıkıyorlar ee onunda canını yakıp gıdıyordur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?