Ya onlar ne yapıyor ?

Acaba onlarda bizim yorumlari okuyup okuyup gülüyorlarmidir
Beğen

volvic neyimize güleceklerki

En azından biz bir birmize git kendine bir erkek bul hemen şeyi olsun yeter diye teselli etmiyoruz :

60:

inanamıyorum ya nasıl teselli oluyorlar adamlara bak !

hem bizi üzüyorlar hem bizimle tesellı oluyorlar ,her halıkarda zararlı biz kadınlar :26:

benim ettiğim ahh o kadar büyük ki umarım tutarrr tek isteğim var benim yandığım gibi yansın oda tansiyon hastası yaptı beni pislik...

Canim merak ettim simdi,neler yapti bu adam sana:26:
Bir konuda sen ac istersen

Islatip islatip dövecen bunlari canim ya.
Bizi sevmezler,bizsizde yapamazlar ama

Kizlar sohbetinize doyum olmuyor ama ben kactim.
Herkese iyi geceler diliyorum.

ya ben niye giremedim sayfaya?????????????????

varya bizde birbirmizi gaza getiriyoz he ver gazı yak aygazı haha şimdilik ilişkimde sorun yok ama ona suçlu muamelesi yapıyorum erkek ya hıhh tavır aldım durduk yere

cnm ben bi konu açmıştım bununla ilgili biz 1 sene sevgiliydik daha sonra yüzyüze bakılmayacak kadar kötü şekilde ayrıldık ama çok acı çektimmm anlatamam neler yaşadım yanlış otobüslere binip yollarda mı kalmadım tansiyondan acillik mi olmadım neler neler sınıra geldim bir sene geçti tam toparladım derken pat yine geldi biz yine başladık 4 ay kadar falan çıktık ama yine olmadı benim sevgilim yani eskisi çok çapkın neler öğrendim yatıp kalkmadığı kız kalmamış bide hepsini bana anlattı ama neymiş beni seviyormuş 2 hafta oldu ayrılalı face sayfasını falan kapattım ondan haber almamak için ama gayet mutluyumm sadece nefret etmeye çalışıyorumm bir daha aynı duruma düşmemk için kısaca özeti bu cnm..

volvic ıyı akşamlar msj cevap yazamıyorum 10 dakka dıo

kadıncaa bilmemki ama yorumları okusan bunlar insansa ben neyım dersın

Sevimli olmak içinde kizlara yardimsever , hayvan sevgisi ve benzeri seylerle çok kibar gibi görünmelisin, diyeceksinki simdi artist'mi olmak lazim ? Malesef evet artist , oyuncu olmalisin

niye acı çekmedıklerını açıklıyor sanırım bu yardım maksatlı bir birlerıne verdiği öğüt

sahteler sahte

benciller bunlarrr yaaa vallaha çok snirleniyorum böyle okuyunca en güzel intikam unutmaktır inş..kalbinin acısı geçer geçicekte yanii

bu ne ya ne bicim ögütler???biz kadinlarda kendimizi parcaliyoruz onlara yaranmak icin...

Kizlar ben bir keresinde sahid oldum tirende,iki genc yaslari 17-20 gibiydi konusuyorlar,biri dediki yok bilmem kizdan para istedim,dedim ev icin falan oda gönderdi,digeride dedi ya kiz hosuna gitmezse,sisman falansa-yani anliyacaniz yüzyüze ilk defa görüseceklerdi-dedi ya uzaktan bakarim,eger begenmezsem gideriz gitmem yanina...sonra indik tirenden yolda yürüyorum ve baktim önümde kizlan yürüyor...

Kızlar erkeklerın en sevmedığı ve uğraştığı kadın modelı femısnstler benden demesı

kadıncaa bende bu tür sözlerı cokca duydum erkeklerın sohbetlerınde

kız çirkınse ,onlar için sevıyormus ya da kalbı düzgünmüş hiç önemı yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…