- Konu Sahibi eksikklavye
-
ini
tamam cnm seninki kalsın o zaman görmezden geliriz onu
Ya canim üzüldüm adina...[
üzülme cnm geçecekk çok az kaldııı benzini döktüm iş sadece kibritte sabrediyorum cesaret gelsin de yakayım diye az kaldıı azzz ama karar verdim tekrar aşık olucammm çok sıkıldım acısından aşkından...
büyük bir zevkle haber veririm bacım sen iste yeteryapacağın zaman haber benzini ben dökerimmm...
Kimsenin ahi kimsede kalmaz,ilahi adalet ne kadar gec tecelli ederse o kadar agir olur
Acaba onlarda bizim yorumlari okuyup okuyup gülüyorlarmidir
Beğen
Ama erkekleri doguranda bizleriz
benim ettiğim ahh o kadar büyük ki umarım tutarrr tek isteğim var benim yandığım gibi yansın oda tansiyon hastası yaptı beni pislik...
volvic neyimize güleceklerki
En azından biz bir birmize git kendine bir erkek bul hemen şeyi olsun yeter diye teselli etmiyoruz:
60:
inanamıyorum ya nasıl teselli oluyorlar adamlara bak !
hem bizi üzüyorlar hem bizimle tesellı oluyorlar ,her halıkarda zararlı biz kadınlar :26:
volvic neyimize güleceklerki
En azından biz bir birmize git kendine bir erkek bul hemen şeyi olsun yeter diye teselli etmiyoruz:
60:
inanamıyorum ya nasıl teselli oluyorlar adamlara bak !
hem bizi üzüyorlar hem bizimle tesellı oluyorlar ,her halıkarda zararlı biz kadınlar :26:
Canim merak ettim simdi,neler yapti bu adam sana:26:
Bir konuda sen ac istersen
Islatip islatip dövecen bunlari canim ya.
Bizi sevmezler,bizsizde yapamazlar ama
Kizlar sohbetinize doyum olmuyor ama ben kactim.
Herkese iyi geceler diliyorum.
Sevimli olmak içinde kizlara yardimsever , hayvan sevgisi ve benzeri seylerle çok kibar gibi görünmelisin, diyeceksinki simdi artist'mi olmak lazim ? Malesef evet artist , oyuncu olmalisin
cnm ben bi konu açmıştım bununla ilgili biz 1 sene sevgiliydik daha sonra yüzyüze bakılmayacak kadar kötü şekilde ayrıldık ama çok acı çektimmm anlatamam neler yaşadım yanlış otobüslere binip yollarda mı kalmadım tansiyondan acillik mi olmadım neler neler sınıra geldim bir sene geçti tam toparladım derken pat yine geldi biz yine başladık 4 ay kadar falan çıktık ama yine olmadı benim sevgilim yani eskisi çok çapkın neler öğrendim yatıp kalkmadığı kız kalmamış bide hepsini bana anlattı ama neymiş beni seviyormuş 2 hafta oldu ayrılalı face sayfasını falan kapattım ondan haber almamak için ama gayet mutluyumm sadece nefret etmeye çalışıyorumm bir daha aynı duruma düşmemk için kısaca özeti bu cnm..
benciller bunlarrr yaaa vallaha çok snirleniyorum böyle okuyuncaen güzel intikam unutmaktır inş..kalbinin acısı geçer geçicekte yanii
volvic ıyı akşamlar msj cevap yazamıyorum 10 dakka dıo
kadıncaa bilmemki ama yorumları okusan bunlar insansa ben neyım dersın
niye acı çekmedıklerını açıklıyor sanırım bu yardım maksatlı bir birlerıne verdiği öğüt
sahteler sahte
o yüzden diyorum ya canları cehenneme aşık olmayım ama iç huzurum olsun inanın bu çok daha önemli
feministmi olsak ne :)
en güzelii :))) ben atlatayım şu dönemi intikamımı ondan alamıyosam diğerlerinden alıcam çok gözümü kararttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?