Ya onlar ne yapıyor ?

erkek değil mi hepsinin içine birazda olsa şeytan kaçmışlığı var canları cehenneme resmen tiksindim erkeklerden dünyada ki en büyük kütük bana denk geldi oda benim şanssızlığım...

erkek değil mi hepsinin içine birazda olsa şeytan kaçmışlığı var canları cehenneme resmen tiksindim erkeklerden dünyada ki en büyük kütük bana denk geldi oda benim şanssızlığım...

Ya sendeki bu öfkenin yarisini bana ver diyecem ama,bendeki mesele biraz Arap saci zaten:82:

volvic bende kopdum ya

bu erkeklerde böyle çaresızce kıvranırmıymış gözümle görsem inanmazdım

acaba bu yazanlar istisnamı dersın

volvic bende kopdum ya

bu erkeklerde böyle çaresızce kıvranırmıymış gözümle görsem inanmazdım

acaba bu yazanlar istisnamı dersın

Istisna degil ama bunlarin sevgilileride bizim sikayet ettigimiz erkek türü gibi galiba,sevgini gösterdikce aziyorlar

koptum gercektende ya ne kaba yorumlar onlar öyle

Son düzenleme:
:

koptum gercektende ya ne kaba yorumlar onlar öyle

ay mantıklarına bak hiç hatalarını kabul etmıyorlar

yorumlara bende kopdum

sanki ormanda kesilen kütükler bir birlerıyle konuşuyor bunlar insan olamazzz olamazz

Kizlar yanlislikla bir erkerk girse bu sayfaya herhalde gece uyuyamaz biz kadinlarin korkusundan

Canım sen hala erkeklerin yanlışlıklamı bir hata yaptıklarına inanıyorsun

olsa olsa onlar dikkatsizlık sonucu foyaları ve düşünceleri ortaya çıkar

korkunun yokkı ecele faydası aynı dünyayı paylaşıyoruz onlarla maliseff:97:

ay mantıklarına bak hiç hatalarını kabul etmıyorlar

yorumlara bende kopdum

sanki ormanda kesilen kütükler bir birlerıyle konuşuyor bunlar insan olamazzz olamazz

Kütük degil magara ayisi bunlar resmen ya
Acaba onlarda bizim yorumlari okuyup okuyup gülüyorlarmidir

Ya bende cogu zaman ah cekiyorum ama........yinede bu kalp......

26 yaşındayım hayatımda bir kere aşık oldum ama burnumdan geldi o kadar acı çektim ki kimin ahı bende kaldı bilmiyorummm bitti mi bitmedi içimdeki sevginin nefrete dönmesine ramak kaldı o
günü sabırsızlıkla bekliyorummm...

inan o kadar zor zamanlar yaşadım ki anlatamam sana içimdeki öfkeyi anlatamam bile ben mutsuzken o mutlu onu hazmedemiyorum içimdeki öfke,kin biraz durulduğunda rahatlıcam sanırım biraz...

Kimsenin ahi kimsede kalmaz,ilahi adalet ne kadar gec tecelli ederse o kadar agir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…