- Konu Sahibi eksikklavye
-
erkek değil mi hepsinin içine birazda olsa şeytan kaçmışlığı var canları cehenneme resmen tiksindim erkeklerden dünyada ki en büyük kütük bana denk geldi oda benim şanssızlığım...
volvic bende kopdum ya
bu erkeklerde böyle çaresızce kıvranırmıymış gözümle görsem inanmazdım
acaba bu yazanlar istisnamı dersın
:
koptum gercektende ya ne kaba yorumlar onlar öyle
Kizlar yanlislikla bir erkerk girse bu sayfaya herhalde gece uyuyamaz biz kadinlarin korkusundan
ay mantıklarına bak hiç hatalarını kabul etmıyorlar
yorumlara bende kopdum
sanki ormanda kesilen kütükler bir birlerıyle konuşuyorbunlar insan olamazzz olamazz
Ya sendeki bu öfkenin yarisini bana ver diyecem ama,bendeki mesele biraz Arap saci zaten:82:
Canım sen hala erkeklerin yanlışlıklamı bir hata yaptıklarına inanıyorsun
olsa olsa onlar dikkatsizlık sonucu foyaları ve düşünceleri ortaya çıkar
korkunun yokkı ecele faydası aynı dünyayı paylaşıyoruz onlarla maliseff:97:
bir şey söyliyeyim mi elime geçse hepsini üst üste yığar benzin döküp yakarım,o derece yaniBacim Ejderha misali alev püskürüyon sanki?
bir şey söyliyeyim mi elime geçse hepsini üst üste yığar benzin döküp yakarım,o derece yani
anneannemin bir lafı var topunun köküne kibrit suyu
inan o kadar zor zamanlar yaşadım ki anlatamam sana içimdeki öfkeyi anlatamam bile ben mutsuzken o mutlu onu hazmedemiyorum içimdeki öfke,kin biraz durulduğunda rahatlıcam sanırım biraz...
yapacağın zaman haber benzini ben dökerimmm...
Ya bende cogu zaman ah cekiyorum ama........yinede bu kalp......
iniBacim benimkini yakmasan???olur mu??
bir şey söyliyeyim mi elime geçse hepsini üst üste yığar benzin döküp yakarım,o derece yani Yok artik,bu isi bize haber vermeden yaparsan gözüme görünme
26 yaşındayım hayatımda bir kere aşık oldum ama burnumdan geldi o kadar acı çektim ki kimin ahı bende kaldı bilmiyorummm bitti mi bitmedi içimdeki sevginin nefrete dönmesine ramak kaldı o
günü sabırsızlıkla bekliyorummm...
inan o kadar zor zamanlar yaşadım ki anlatamam sana içimdeki öfkeyi anlatamam bile ben mutsuzken o mutlu onu hazmedemiyorum içimdeki öfke,kin biraz durulduğunda rahatlıcam sanırım biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?