Ya onlar ne yapıyor ?

ya erkekler de acı çekiyorlar tabiki ama bizimki gibi değil.biz yıkılıyoruz,içimize kapanıyor hayattan soğuyoruz.ama onlar ayrılıca hemen arkadaşları topla içmeye git,çık dışarda turla vs...acının bile tadını çıkarıyorlar.

Merak ettim, senin içinde hiçbir şey kalmadı mı?:26:

Sadece icimde acabalar oldu biz nasıl olurduk
Ama hiç keşkem olmadı çünkü esim beni çok sevdi hiç pişman ettirmedi allahda ettirmesin
Unutmak çok zor olsada direndim benim karakterim güçlüdür öyle aglayip sizlanmayi sevmem hani acı çektiğini kendine bile inkar eden tipler vardirya bende oyleyim
Aradan yıllar gecti ve su an iyiki diyorum niyemi iki çocuklu bir baba bugün gel dese herseyi bırakıp ona giderim diyorsa ben o insanın vicdanından korkarim

Allah hep mtlu etsn ..herkes senin gibi güçlü olsa

çok haklısın:26:

adamlar sanki zevk almaya programlı ,acı çekmeye programlılarda bizlermıyız ne

İnsan olan ve seven herkes biten bir ilişki sonunda üzülür ve acı çeker bence. Acı çekmiyorsa ya sevmemiştir ya da daha yaşananlar onu o kadar kırmıştır ki hiçbir şey hissetmez olmuştur. Biz kadınlar, belki daha derinden yaşıyoruz bazı şeyleri. Bence hata bir erkeği hayatın merkezi haline getirmek ve aynısı ondan beklemek. Biz yoğun ilgi görmeyi beklerken erkek nefes almak için daha fazla zamana ihtiyaç duyuyor. Yani çok üstlerine gitmemek gerek. Çok yapışırsanız, çok talepkar olursanız kaybedersiniz. Herşey dozunda ve düzeyli olmalı.

Bunun yanında tüm kadınlar aynı olmadığı gibi tüm erkekler de aynı değildir. Duygusalı da var duygusuzu da. Belki çok azdır ama ben ağlayan, üzülen erkekler de gördüm. Genelde ilişkide terkedilen taraf daha çok üzülüyor. Önemli olan mümkün olduğunda hızlı bir şekilde acılardan arınıp yola devam edebilmek. Herşey hayatın bir parçası ve hepsi insanı daha olgun ve güçlü kılıyor.

en iyisini yapmissin canim,face,msn...ne varsa sil,seytan görsün artik yüzünü.
beraber cikalim erkeklerin canini yakma turuna

Bugün evleneli bir yil oldu ve ayriyiz,ayrildik,acaba o ne his ediyor...
Benim icim kan agliyor.....

Üzülme diyecem ama biz kadinlarda pek mümkün degil,ALLAH yardimcin olsun,gececek....

şu verdeiginiz linki okuyrum sasırdım yaa

acaba bizimkilerde yazmısmıdır orayaa

ayyy kızlar ben acıdım yemin ederim erkeklerde aynı biizm gibi dertlerini yazmıs paylaşmıs orda
sandıgımız kadar katı kalpli degiller demekki!

bazı kızlarda iyi çektirmiş vala helal olsun

Benim kuzenim bir cocukla ilk bulustugunda cocuk demiski cocuklarimizi,yuvamizi hayal ediyorum suan,ve kuzenim ürkmüs tabi,cocuga anlatmaya calismis sonradan msn´den olamayacagini aralarinda birseyin,demiski niye benimle görüstün o zaman,niye umut verdin
veya demis,söyle sana uymayan yönlerimi törpülerim

ben inanmıyorum acı çektiklerine en fazla iki gün benimkide çok kötü zamanlar geçirdim demişti ama o zamanları başka kızların koynunda geçirmiş hepsi hikaye bizim sadakat ve duygusallığımız olduğu sürece bu acıyı çekmeye mecburuz en başta ben

Zor bir toplum erkerkler,cözmek zor.ama vardir ya aralarinda umarim iyileri

o sayfada neler yazmışlar ya bu erkek milleti varya üstüne düşmiceksin kendileride açıkça söylemiş orda,ben burayı biraz didikleyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…