- Konu Sahibi eksikklavye
-
Merak ettim, senin içinde hiçbir şey kalmadı mı?:26:
Sadece icimde acabalar oldu biz nasıl olurduk
Ama hiç keşkem olmadı çünkü esim beni çok sevdi hiç pişman ettirmedi allahda ettirmesin
Unutmak çok zor olsada direndim benim karakterim güçlüdür öyle aglayip sizlanmayi sevmem hani acı çektiğini kendine bile inkar eden tipler vardirya bende oyleyim
Aradan yıllar gecti ve su an iyiki diyorum niyemi iki çocuklu bir baba bugün gel dese herseyi bırakıp ona giderim diyorsa ben o insanın vicdanından korkarim
ya erkekler de acı çekiyorlar tabiki ama bizimki gibi değil.biz yıkılıyoruz,içimize kapanıyor hayattan soğuyoruz.ama onlar ayrılıca hemen arkadaşları topla içmeye git,çık dışarda turla vs...acının bile tadını çıkarıyorlar.
cnm ben bi konu açmıştım bununla ilgili biz 1 sene sevgiliydik daha sonra yüzyüze bakılmayacak kadar kötü şekilde ayrıldık ama çok acı çektimmm anlatamam neler yaşadım yanlış otobüslere binip yollarda mı kalmadım tansiyondan acillik mi olmadım neler neler sınıra geldim bir sene geçti tam toparladım derken pat yine geldi biz yine başladık 4 ay kadar falan çıktık ama yine olmadı benim sevgilim yani eskisi çok çapkın neler öğrendim yatıp kalkmadığı kız kalmamış bide hepsini bana anlattı ama neymiş beni seviyormuş 2 hafta oldu ayrılalı face sayfasını falan kapattım ondan haber almamak için ama gayet mutluyumm sadece nefret etmeye çalışıyorumm bir daha aynı duruma düşmemk için kısaca özeti bu cnm..
Bugün evleneli bir yil oldu ve ayriyiz,ayrildik,acaba o ne his ediyor...
Benim icim kan agliyor.....
şu verdeiginiz linki okuyrum sasırdım yaa
acaba bizimkilerde yazmısmıdır orayaa
ben inanmıyorum acı çektiklerine en fazla iki gün benimkide çok kötü zamanlar geçirdim demişti ama o zamanları başka kızların koynunda geçirmiş hepsi hikaye bizim sadakat ve duygusallığımız olduğu sürece bu acıyı çekmeye mecburuz en başta ben
Zor bir toplum erkerkler,cözmek zor.ama vardir ya aralarinda umarim iyileri
o sayfada neler yazmışlar ya bu erkek milleti varya üstüne düşmiceksin kendileride açıkça söylemiş orda,ben burayı biraz didikleyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?