Ya onlar yakacam, ya kendimi...

laylagokhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
357
0
96
38
Kocaeli
aslında nerden ve nasıl başlıycam bilemiyorum düngece hiç uyumadım. eşim 20aydır cezaevınde malesfki eşimi gercekten çok seviyorum ve çokta özlüyorum.1seneye yakında kanser tedavisi goruyorum allah razıolsun neslihan diye bıarkadaşım var ve onun kız kardeşinin eşi bana çok yardımcı oldular hastane masrafıma kadar ilgilendiler hep benimle kaynanamla 20aydır hiç goruşmuyorum torunlarını bile aramıyorlar.çok kez eşim içerdeyken bile kaynanamın iftiralarına tehtitlerine maruz kaldım ben hep eşimin arkasında durdum başka birine yan gozle bile bakmayı düşünmedim düşünememde...

ancak dün neslihan ve ben bırde eniştesi pazara indik osırada kaynanmalra gordu bizi bizde orda durduk kaçmadık sonra enişte dediğimiz abi arabasına doğru giderken adamın boğazına kaynanam ve 2görümcem yapışmışlar oda korkudan arabaya binmiş gitmiş sonra benım arkamdan gelip boğazıma yağıştılar ağza alınmıycak hakaretler küfürler tehtitler pazarda resmimizi cekmişlerde oğluna gosterecekmışoğlu içerdeyken ben onu nasıl aldatıyomuşum benı mahfedicekmiş hata ve hata oğlu benim yüzümden girmiş

en ağırolanda bana dedıkı oğlum emir için belkıde gokhandan değil bu adamdan dedı bende dayanamadım ne diyosun sen dedım o enişte dediğim bi abi dedım yaşı 46 ben 22yaşındayım dedım benı tehtıtettıler gokhan cıkınca resmı gosterıp anlatıcaz senı oldurcez dedıler artık dayanamıyorum eşimi nekadar sevsemde kaynam dayanılmaz biri yarın adliyey gıdıp hakaret ve şeref davası acıcam çünkü çok zoruma gitti

gorumcelerimi o enişte dediğim abıyı gokhanın tanıdığını ve yardımlarını bıldığını belirtım hata kaynanama adam telefonun adını soyadını bıle verdim akşam enişte dediğim kişi kaynanamı konuşmak için 17kere aramaış kaynanam konuşmak istemediği için boyle biri yok deyıp kapamış şimdi ben neyapaym neolur akıl ve verin oğlunu ya doldurursa mahkeme acmakta haklımıyım sizce birilerinin ona dersını vermesı gerekiyo bence yada benim boşanmam caresizim

Ah be canım ya ne zor bir durum. Allah kolaylık versin sana.
Bence bu tüm olan biteni bir bir eşine anlat yanlış anlaşılmaya fırsat verme. Ellerine koz geçtiğini sanıyorlar şimdi. Bahane arıyorlar.
Eminim eşin sana inanacıktır. Peki senin ailen birşey demiyor mu bu konuda destek çıkmıyorlar mı sana?

offf..yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal bu ne böyle..
eşinin anasının cadılığını biliyorsa onlardan önce sen eşini ziyaret et ve anlat olanları bence..
hatta o enişte dediğin adamı ve onun eşinide yanında götür..
hepbirlikte konusun anlatın olanları..
önce senden duysun eşin..

Çok Zor bir durum...Ama eşinle paylaşmalısın
Eşini ziyarete gittiğinde herşeyi anlat.
Sonuç olarak hastayken hastahane masraflarını karşılayan birinin varlığındna eşin haberdardır.

Dava açacağınıda paylaş,eşinin ne düşündüğüde önemli!
Birde Senin ailen yokmu Güzelim.?

öncelikle söliim canim cok zor durumdasin :1shok: allah yardimcin olsun bence ilk once esinle konus derim insanin disariyla baglantisi olmayinca disardan gidecek bir söze cok cabuk itimat edebilio bu bi gercek benim esimde biz sevgiliyken daha girmisti 3 ay falan yatti ama simdi simdi anlatir bana sadece bi hafta gidemedim diye neler gecirmis aklindan yani insan orda ne düsünecegini bilmio bence ilk önce onunla konus herseyi acikla ama bu dmek deilki kaynananin yaptigi yanina kalsin lmaz: bence onada bi dava acta görsün dünya kac bucak klava: hem arayip sorma hemde kalk benim cocugum hakkinda böle konus bu resmen terbiyesizliktir bence mahkemelerde bu koonuda senin yaninda olacaktir insallah hakkinda hayirlisi olur canim allah yardimcin olsunn

arkadaşlar bugün o abı dediğim kişi eşime gitmiş ama goruşturmemışler çünkü soyad tutmadığı için eşime hemen mektup yazıp yolladım tabıkı onun bılmesı gerekıyo ben ondan hıçbişey saklayamam çünkü aileme gelince ablam annem ve abım bılıyor babama soylemedık çünkü sinir hastası abım eşimle konuşcağını soyledı eşim tabıkı annesıne dava actırmaz unut der ama benım oğlum akadar uzanan hakaretleri yediremem kendıme ayrıca eşim tabıkı bu abıyı bılıyor çünkü eşime bile giderken oabı goturup getiriyor

ınanmıyorum ya . kayınvalidenin ağzından çıkanı kulağı duymuyor herhalde.yazıklar olsn. terbiye sınırlarını bunlar çoktan aşmışlar.utanmaz kadın nasıl olurda torunundan bile şüphe eder.bu insanlarda hiçmi ahlak hiçmi namus kavramı yok beyinlerinde . yaptıkları hareketler zaten rezilce birde üstüne üstelik pazarın ortasında yaptıkları hareketlerle senide çileden çıkartmaya çalışıyorlar. . bencede hakaret davası aç. . . onların yaptıklarını yanında bırakma . nerden buluyorlar kendilerinde bu hakkı bilmiorum . .

Ben olsam bir güzel kocamı şişirirdim beni sokağın ortasında dövdüler diye.Torunlarına sahip çıkmamak ne demek hele.Üstelik de kanser hastasısın .Bu yazdıkların gerçek mi?

Çok zor bir durum:1shok:
Ama ben olsam bunların altında kendimi ezdirmem,hakkımı ararım..
Ne kadar çirkefleşmişler böyle.
Ne demek çocukta kesin eşinden değil gibi çokçirkin.....
Bence kimseye bir şey ispat etme,zaten ilgilenmiyorlarda,bırak kendiler pişman olsunlar yaptıklarından.

Tabıı ver mahkemeye.Ne demek evlı barklı bı kadına bu tıp ıftıralar atmak?

Ayyyyhhhhh cok sınırlendım ılerleyen yorumları okumakla yetınecegım sımdılık

ınanmıyorum pazarın orta yerinde Saygısızlığa bakın
Bence önce en kısa zamanda eşine anlatmalısın durumu hatta dava açmak istediğinide söyle kararlı olduğunu görsünler...

keşke hepsi bir şaka yada yalan olsa okadar cok isterdımkı ben eşimi okadar cok sevıyorumkı eşim içeri girdikten sonra üzüle üzüle hem kanser hemde kalp hastası oldum eşimi aldatmam mümkün değil onu kaybetmek asl istemem oda bensiz yapamaz ama annesinide atamaz sanırım okadar zor bı durumkı allah kımseye vermesın hakret mı şerefmi tehtitmi davası acsam bılemıyorum bildiğim tek işey var ölmek istiyorum haketmiyorum

canım benim ya film gibi şeyler yaşamışssın bence eşinle konuş önce. tabiki hakkını da arayacaksın. dua et bol bol allah mazlumun yanındadır her zman. bide canım sana bir arkadaş tavsiyesi yanlış anlama beni ben önlem olsun diye söylüyorum kocan hapisteyken kim olursa olsun babandan başka herhengi bi erkekle görünmemeye çalış dışarda falan akraba bile olsa hani kocan içerde olmasa kimse iftira atamaz ama kocan yok diye herkesin gözü üzerinde olur. elin ağzı torba değilki büzesin sabret kardeşim bu günlerde geçer. allahın izniyle rahata çıkarsın. eşinin daha çok günü varmı?

canım çok geçmiş olsun.eşinle konuş bence de.o sana inanacaktır zaten merak etme.yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim.kötü niyetimden değil,merak ettim.enişte dediğin adam neden götürüyor seni eşine.ailenlesin madem.ailenle falan git.cevaplamayabilirsin de.geçmiş olsun.

bencede bende katılıyorum arkadaşa ailenle gitsen çarşıya pazara yada eşinin yanına daha iyi olur. kimseye meydan vermemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…