Ya onlar yakacam, ya kendimi...

sağolun arkadaşlar allah razıolsun neolur bana dua edin çokzor bi durum

bak kafanda kura kura kendini bitiriyorsun.
adam ağzını açmadan ne düşündüğünü bilmeden boşa üzüyorsun kendini.
bi avukat arkdaştı sanırım demişti ya içerinin psikolojisi farklı diye nomral özgür insanlar gibi düşünmesini bekleme canım.
adamda sizin anlattıklarınızla kafasında ölçüp biçecek sört duvar arasında ona kimbilir ne kadar zordur.
güvenmiyor deyip kendini gaza getirme canım adam konuşmadan böyle yargılara varma.iki dil bir büyü derler büyükler ne söyledilerse artık adama kafasında parçaları oturtamamaıştır doğruyu yablışı nasıl ayırtetsin herkes ayrı bişey diyor.
heriki tarafta ailesi yani kime diğerinden daha fazla güvensin ki.
sen kurup kurup kendini heba etme.sabret sakin ol konuşsun o zman anlaşılacak herşey.şu anda kendine çektirdiğin zulüm ya resmen hastasın yazık günah sanada.sende bi daha enişte yada akraba görüşme elin adamıyla.
hapihane ortamında neleri görmüştür eşin kimseye güvenilmemesi gerektiğini bilir güvendiğin içinde seni suçlar.
sen üzme kendini kafandanda çıkar kötü şeyleri yaşandığında zaten yeterince kötü be canım bide düşünerek olmayan kafanda kurduğum şeylerle tüketme kendini.
Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar bugün şoktayım bugün eşimle aynı suctan yatan arkadaşının kardeşi aradı dediki dün abim bizi aradı onlara 1aydır mektup verilmiyomuş onlarda mektup atamıyomuş yasaklanmış dedı eşim leyla salı günü olumde olsa gelseın demiş seviniyimmi üzüleyimmi bilemedimya çok şaşkınım...

sevin bence sana kurma dedim o kadar değilmi.bak olay neymiş kendine boşa çektridn.hala panik haldesin ya bi sakin ol bişey olmaz korkma.kafandada artık kurma lütfen

sevin bence sana kurma dedim o kadar değilmi.bak olay neymiş kendine boşa çektridn.hala panik haldesin ya bi sakin ol bişey olmaz korkma.kafandada artık kurma lütfen

evet canımya haklıymışın desteğin için sağol allah razıolsun inş kotu şeyler olmaz yaşamayız bakalım abımle gıdıcemn zaten iştende cıkarılırsam çıkarılıyım yapcak bişeyım yok

arkadaşlar bugün büyük günü yaşadım sonunda eşimle konuştum yüzüyüze cezaevıne gittim once abım girdi onunla konuştu ben leylaya inanıyorum demış şok oldumya sonra ben girdm

annesine inanmadığını soyledı acık goruşte annesiyle konuşmuş bu kızın kotuluğunu gordunmu neden bana yakıştırmıyon demış ben karı koca arasına girmem demiş şok oldum ben çıktığında ses kayıtlarını dınletcem dedım ben çıkınca herşeyı haletcem rahat ol dedı ayrılıda düşünme demedımmı sana dedı ben senı cok ama cok sevıyorum sana inanmasam güvenmesem boyle rahat olabılırmısın dedi senden tek isteğim ağzımdam bişey duymadan asla ve asla ınanma ayrılığıda unut dedı ve mahkemeye vermeme hiç bişey dedmedı cıkmamı bekle dedı yeter dedı okadar mutluyumkı cok sevıyorum onu ağladım ağlayıpta canını sıkma herşeyı unut dedı o cahıl laftan anlamıyo dedı

hepinize teşekür ederim beni dinlediğiniz akıl verdığın ve dualarınız için yuvama daha bağlı olucam artık seni çok seviyorum gokhan...

ay çok şükür söyledik hala kendini yine kendin mutsuz ettin.kötü haber çabuk duyulurdu insan rahatken sesi çıkmaz öfkeli olunca bi yolunu bulur arardı seni.şimdi iyimisin bari bidahda hep kötü düşünme birazda iyi düşün.senin adına çok çok sevindim ve derin bi ohhhhhh çektim.enişte filan boşver dikkatetsende bundan sonra ailden başka kimse dost değil dikaktliol.Allah kolaylık versin tez kavuşun inşallah.::))))

ayy kıyamammmm yaaa vallahi çok duygulandım benimde eşim nişanlıyken biz 1 aylıgına girmişti bizim soyisimler tutmadıgından ben göremiodum sesini duyamıyodum senağlama çok zordu çıktıgı gün beni aradıgında ikiimizinde sesi titriodu heyecandan

ay anlatasım geldi benimde..cnm cok sanslısınki esin seni bilior tanıor güvenior ne ana kuzusu adamlar var annelerine inanan annem yalanmı konuscak deyip saana haketmediğini yapsaydı kafamçokkarıştı biraz daha sabır cnm

canım ya...
Allah ne büyük görüyosun...
kaynanan da inşallah allah'tan bulur, rezil kadın:umursamaz:

sizin adınıza erçekten çok sevindim çokçada dua ediyordum
neyseki sonu güzel olmuş hayırlı olsun inşallah
bidahada üzmeyin kendinizi bakın yine sevgi ve sadakat kazandı :)

hepinize çok teşekür ederim allah razıolsun okadar mutlu huzurluyumkı sankı üzerimden yük kalktı iyiki varsınız...............

of of nasil bir durum bu böyle...
sana bol sabir ve kolaylik dilerim...
kendi derdin kendine yetmezmis gibi...
önce sagligina kavusman lazim...

canım insanlar böyle tuhaf olabiliyorlar benim kaynanamda buna benzer bi iftira attı bana ve biz sizin gibi pazarda falan değil. umre de mübarek toparklardaydık türkiye ye dönünce oğluma söylüycem seni yalnız sokağa salmasın burada araplar la fingirdeşdi tarzında bişey söyledi sinirden hatırlamıyorum ya sabır çektim mekke de de balıktan falan bahsediyoruz aaa dedi sen balığı seviyosun oğluma söylym sana trabzonlu birini bulsun versin dedi şok oldum işte arap bulsaymış beni orda bırakıp kendi geri dönseymiş falan.son olayda artık patladım benim başımda kocam var sen dulsun sen kendine bi arap bul dedim bide bu kadını ben umre ye götürdüm hakaret ve iftirayla teşekkür etti.böyle insanlara pabuç bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…