Ya onlar yakacam, ya kendimi...

Eşinin içeriye düşme sebebi olarak seni neden gösteriyor,söylemende sakınca yoksa eşinin içeride olma sebebi ne?
Ayrıca dava açmak marjinal bir düşüğnce,dava açmadan da canlarına okuyabilirsin,süründürebilirsin.Ölmek istiyorum demekten vazgeç ve soğuk savaşa başla onlarla,yeri geldikçe cephede de savaşırsın.Al aileni arkana,al kocanı arkana,saldır yeri geldikçe,dik burnunu,sakın eğme başını,suçlu sen değilsin onlar,hadlerini bildir.

konu sahibi arkadaş çıkmış,yanlış bir şey mi sordum acaba sadece aklıma takıldı da .

çok cesurca bi yorum
çok beğendim valla
her harfine katılıyorum
güçlü ol herşey için
özellikle de oğlun için

canım burdayım şoyla diyim ailemin sürekli beni dr goturme şansı yok çünkü babam emekli yanlız enişte dediğimiz abının eşi kanserden olduğu için yanı acıdığı için yardımcı oluyo bana

canım sağol cevapladığın için kendin tek gidemiyor musun? yani fırsat verme böyle insanlara madem huyları belli.

Haydaaa olaya bak
Benim oğlum hapse girecek ben gelinimle torunumu dışarda bırakacağım(baba evi olsada böyle düşünüyorum)
Üstüne üstlük sokak ortasında kavga çıkartacağım
Ya bu insanlara nolmuş be kardeşim
Allah onları bildiği gibi yapsın

Kardeşim sana da Allah yardımcı olsun ve büyük geçmiş olsun
Eşine danışmadan dava açma bence..Dediğin gibi o da eşinin anası
Birde bir arkadaş demiş.Sen baban yada varsa erkek kardeşin hariç-yanlış birşey yaptığını düşündüğümden değil- pazarda bile olsa başka bir adamla görünmemeye çalış

canım sağol cevapladığın için kendin tek gidemiyor musun? yani fırsat verme böyle insanlara madem huyları belli.

aynen canım bencede neden yalnız gitmiyorsun..,,görünmemeye öalış o kşiyle mümkün olduğunca çünkü anlattığın kadarıyla utanmaz insanlara benziyorlar..

laf ailene kadar gelmesin..

eşine ve sanada geçmiş olsun..

sen kendine güvenirsen eşin de sana güvenir, sonuçta hiçbir suçun yok, önce eşinle konuş, sonra beraber hareket edin derim ben.

owww henüz 22 yaşındasın ve neler yaşamışsın be güzelim..
kalp hastalığı kanser illeti Rabbim şifanı versin öncelikle..
ama sakın fırsat verme eşini doldurmalarına ilk hamleyi sen yap eşine anlat sonrada aç davanı bırakma bu vicdansızların yanına..
onlar sana sahip çıkması gerekiyoken başkalarının merhametine sığınıyorsun..
Allah(cc)bunun hesabını sorar yarın onlara...
Rabbim yardımcın olsun...

bende şoka girdim:1shok::1shok:kadın kendini aşmış allah ıslah etsin sanada sabır versin arkadaşım:teselli:yaptığı yenilir yutulur şeyler değil davayı aç tabi.sen onların karşısında güçlü dur.ölmeyi falan düşünme ekmeklerine yağmı süreceksinyasakkelime

hiç durma yoksa eşin inansa bile ilerde mutlaka acabaları olur üstüne gelir seni fena yıpratır zaten hastasın geçmiş olsun bıde onlarla ugrasamazsın uyuz karı ceksın cezasını namus kolay basit bişiy mi catır cxatır alırsın tazmınatını ki sahitlerde war dna testi denilen bişiy war manyak mı karı ne acıma onlar sana acımazdı eşinde boyle haklı bi dawada sana yapma demez ne bu canım aaaaaaaaaaklava:

hapis cezası falan yok bı gibi dawaların merak etme madem agızlarından cıkanı kulakları duymuyo mis gibi ödesinler tazminatı fena mı eşin cıkınca bol bol yersiniz çektigin eziyetin bi bedeli olmalı

öncelıkle sogukkanlı davran ve sakın panık yapma. rezıllıkle çok lafla kafa karıştırıp oldu bıttıye getırıyorlar. mahkemeye vermen mantıklı ama bunu eşinle konuşmalısın önce. yoksa haklıyken haksız olursun. eşinle gıt konuş olay böyle oldu de ve artık dayanamadıgını, çok yıprandıgını ve hastalıgın nedenıyle bu kadar stresın olmaması gerktıgını söyle. ben böyle bır cozum buldum sen ne dersın hayatım dıye sakınce konuş. öyle dedıler, böyle yaptılar, görurler gunlerını gıbı çok lafla içerıde ki adamı da şaşkın etmeyın, gunahtır. bence kötu söz sahıbıne aittir ben olsam hıç taklamami, yemın ederım takmam, kansere yakalancam cahıl ınsanların sözlerıne mı uzulcem. ötekı tarafta çekerler nasılsa. sen bugun onları kendınden uzak tut yeter.

bence o kadın seni en baştan beri istemiyormuş..
ne güzel bahaneler üretmiş..
abi dediğiniz adamda size yardım etmek istiyorsa uzaktan etsin
birlikte pazara çıkmaya ne gerek var..
malesefki eşin içerde olduğu ve genç bir kadın olduğun için bunları
,bu tarz dedikoduları hesap etmek zorundasın...allah kolaylık versin..

şimdi söylede bir durum var...
eşinin olaylara bakış açısı önemli burda...
hapiste olan adamın psikolojisi alt üst olmuştur zaten..
birde kaynanan olacak karı yalan yanlış atar tutarsaa adam iyice zıvanadan çıkıp
tekrar hapishanelik olabilir...
hemen acilen gidip eşinle konuş...

konu sahibi arkadaşım gelmişsin.ordamısın.bir şeyler yaz istersen merak ettik yazdıklarımız hakkında ne düşünüyorsun.bir tane arkadaşımız da eşinin neden hapse girdiğini sormuş.kaynanan sana neden senin yüzünden diyor ki.sen mi git hata yap gir içeri dedin eşine sanki.paylaşmak istersen burdayız.

çok zor durumdasın
allah y ardımcın olsun gerçekten
e eşin biliyorsa baban abin arkanda bide onlarda biliyor
bnce sorun olmaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…