Ya onlar yakacam, ya kendimi...

arkadaşlar desteğiniz için teşekürler benle alakası yok eşimin içeri giriş sebebi uyuşturucu kullanmaktan 22aydır içerde daha mahkemelerı olmadı ceteye gırdıler işin kotusu ne bılıyomuusn eşim tutuklanmadan 4ay once bana anllatığı gibi eşimin elinden tutup tedaviye goturdum onu yanlız bırakmadım neden ben ya

insanoğlu nasıl bu kadar önyargılı olup basitleşebiliyor.size böyle davranma hakkını nerden buluyorlar.madem eşinizi seviyorsunuz sevmeye devam edin ve ona gidip olanları anlatın.siz kanser tedavisi gören bir insansınız ya nasıl böyle davranırlar çok üzüldüm.eşiniz eğer doğru düzgün bir insansa sizi anlar ve yanınızda olur.
ama uyuşturucu kullanan bir insan sizi ne derecede mutlu eder bilemiyorumumarım beyaz bir sayfa açmayı seçer çıktıktan sonra cezaevinden.Allah yardımcınız olsun,çok geçmiş olsun.

sağol canım allaha razıolsun zaten tek temennım bukadar sevdım ve cektım inş değer...

allah yardımcın olsun.benden sana tavsiye , bence sen biraz temkinli davran.arkadaşının eniştesiyle değil kendin git tedavi ol,eşinin yanına da kendin git .eşinin de aklı kalmaz sen de,kayınvalidenlere de laf verme.çokkk geçmiş olsun.ama dediklerimi bir düşün istersen.kimseyi de takma . sen eşini seviyorsan hiç canını sıkma.allah yardımcın olsun tekrar.

hastalığınlamı uğraşacaksın bu cadolaz kayınnaylamı ALLAH kolaylık versin.öteki dünyada görecek iftira atanlar günlerini.sanada geçmiş olsun.bence eşine git olan bitteni anlatki çıktığında yalan dolanla kayınvaldenler kandırmasın

nasıl insanlar var ya kaynanan görümceler bilmiyorlarmı saenin hastalığını diyemedinmi ben canımın eşimin derdine düşmüşüm siz ne diyorsunuz böyle.senin sosyal güvencen yokmu çalışıyormusun nasıl tedavi oluyorsun canım bizim yapabileceğimiz bişey varmı hastalığın hangi safhada.boşver sen milleti eşinide herkeside sen kendi sağlığına bak önce herşey düzelir çocuğun varmış önce senin sağlığın gelir kendini düşün

canlarım çok sağolun malesfkı şu hastalığımla bıle fabrıkada calışıyorum 40gündür raporluydum bugün işe başladım hazıran ayında rahımden 10tane kıst alındı 8tanedaha ur var..allah hepinizden razıolsun ben nekadar dıkkat edersem edıyım kaynanam sorunlu oğlunu askere yollarken bıle senın yuzunden askere gıdıyo yoksa ben yollamazdım dıyodu yarın karar verdım davamı acıcam eşimde belkı kızıcak ama eğer yanımdaysa hakverecek yoksa demekkı sevmiyo benı anlıycağım çokzor yaşadıklarım allah kımseye vermesın

hastalık son aşamaya gelmedı düzenlı tedavıolursam kurtulcam inş ama budertlerde nerde

allah yardımcın olsun tekrar.eğitimci yazıyor ,neden fabrikada çalışıyorsun canım eğitimci değil misin? dediğim gibi canım bak eşine veya hastaneye kendin git,o adamla gitme ağızlarına laf verme boşver.

22 yaşındasın...ne zaman evlendin ne zaman çocuk yaptın....neydi acelen be canım...eşimi seviyorum diyorsun da boyle de hayat geçer mi....ne bileyim ben annayamadım...allah sabır versn

Benim kafama takılan bazı sorular var,
Bu enişte&abi dediğiniz kişi dul mu evli mi ben anlamadım, eşiyle birlikte gördüler dedin ama eşini kanserden kaybetmiş de dedin, ben mi yanlış anladım acaba?
Adam eğer dulsa, sana yardım ediyor da olsa, arada çok yaş farkı da olsa insanları inandıramazsın. Kadının başında kocası yok elin adamıyla geziyo sağda solda derler maalesef, ha eşi varsa bu sözlerim geçersiz.
Bir de, olay olduktan sonra o enişte eşinin yanına gitmiş görüşmeye, demek ki gidilebilecek mesafe, sen neden gitmedin de mektup yazdın onu da anlayamadım CADIARZU
Bu işler aracı koyarak, yazarak anlatılmaz ki güzelim, ya oturup adam akıllı anlatacaksınız ya da dışarı çıkana kadar herkes susacak, ordaki psikoloji, üstelik de uyuşturucu kullanan biri, hiç iyi şeyler düşünemiyorum :1no2:

ne günlere kaldık yarabbim adam cağız yardım amaçlı destek olmaya çalışıyor size ama canım be sende huylarını biliyorsan görünme dışarlarda toplum böyle maaleseki kadının başında erkeği olmayınca potansiyel avcı gözüyle bakılır lmaz: eşinle durumu paylaşman iyi olmuş hakkında hayırlısı eşinde tez zamanda çıkar inşallah :gitme:

benim merak ettigim ve dikkatimi ceken bişey oldu o dedigin kişinin adı sanırım gökhan ve senin nickin laylagokhan neden böyle bir nick....???

kızlar ne kötüsün he :)) alıntı yaptım eşinin adı gökhan bence. "en ağırolanda bana dedıkı oğlum emir için belkıde gokhandan değil bu adamdan dedı bende dayanamadım ne diyosun sen dedım o enişte dediğim bi abi dedım yaşı 46 ben 22yaşındayım dedım benı tehtıtettıler gokhan cıkınca resmı gosterıp anlatıcaz senı oldurcez dedıler artık dayanamıyorum eşimi nekadar sevsemde kaynam dayanılmaz biri yarın adliyey gıdıp hakaret ve şeref davası acıcam çünkü çok zoruma gitti "
yani oğlunun adı emir,eşinin adı gökhan.
içiniz fesat anacım :)şaka bir yana da konu sahibi arkadaşım bir yazıyor,bir okuyor yazmıyor,tam yazmıyor.kafam karıştı benim de ....

ya ne bilim ben inanmadım acıkcası daha dogrusu söyle diyim yani sanki saklı gizli bişeyler var gibi tabiki kaynanasının yaptıgıda dogru degil ama ne bilim öyle bir sezgi içine girdim yani

resim cekmişler sanırım eee sonucta ortada normal bir durum varsa göstersin ne var bunda.....22 yaşındasın bence senin kendine olan güvenin yok

arkadaşımız fazla açıklama yapmadı sanırım o yüzden bir de çok yazmadı.gelirse açıklama yapar sanırım.allah yardımcısı olsun ama benim de katılmadığım şeyler var tabii CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…